Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayat ne kadar adil ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Hayat adil değil, ama biz de değiliz. Bence biraz samimi olsak ve sahiden yaşamaya kalksak, dürüst olsak, sevsek her şeyi, insanı, hayvanı, dağı, taşı sevsek, gerçek anlamda yaradana inanıp, güvensek, kendimizi bilsek, yapabileceklerimizi, azgınlıktan, kalleşlikten sıyrılıp kardeşçe yaşasak, kısacası biz hayata karşı adil olsak,
    hayat da bize olabilir.
    “Bir yüksekliğin, bir başıma olduğum bir yüksekliğin en ucundayım. İnemiyorum. Yaşayamıyorum. Ölemiyorum.”
    Tezer Özlü

"…kendini öldürme fikrini bu kadar çok seven biri kendini de çok seviyor demektir... kendini ve deliliğini"
    Mine Söğüt

''İnancın son noktası hiçbir şeye inanmamaya inanmaktır.''
    Anatole France

Yorum

Hayat herkese adil davransaydı herkes mutlu mu olcaktı?
      Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İroni View Post
        Olamazdı bence, mutlu olmak, büyük bir kişisel çaba gerektirir.
        “Bir yüksekliğin, bir başıma olduğum bir yüksekliğin en ucundayım. İnemiyorum. Yaşayamıyorum. Ölemiyorum.”
        Tezer Özlü

"…kendini öldürme fikrini bu kadar çok seven biri kendini de çok seviyor demektir... kendini ve deliliğini"
        Mine Söğüt

''İnancın son noktası hiçbir şeye inanmamaya inanmaktır.''
        Anatole France

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İroni View Post
          katılıyorum mutlu olunamazdı

Yorum

ya bi de farzedin ki mutlu oldular, bir anlamı olur muydu? Hiç kaybetmediğin hep sahip olduğun birşey seni ne kadar mutlu eder
            Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

terazinin kefesi sürekli değişir.ağırlık ne taraftaysa oraya...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                terazinin kefesi sürekli değişir.ağırlık ne taraftaysa oraya...
                ozaman panik benim terazi bozuk hep mutsuzluktan tarafa

Yorum

hayatın adilligini neye gore tartıyoruz ,kendi hayatınıza goremi başkalarınınkine goremi ?

başkalarına gore kıyaslama yapmak hata olur ,çunku daha baştan dogarken bu eşitlik söz konusu dahi degil ,o zaman bu durumda kendi hayatınıza gore degerlendirmelisiniz .

hayatı bir terazi olarak duşunun ,bir tarafında mutluluk diger tarafında mutsuzluk belki bir muddet terazinin bir tarafı daha agır basar ,ama daha sonra diger taraf agır basmaya dengeye gelmeye başlar .bunu degiştiremezsiniz .

hayatınızı bir gozden geçirin ,buna benzer bir çok olay yaşamışsınızdır.

ben defalarca yaşadım ve bu kuralın bozuldugunu asla gormedim .
                  ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ispanak View Post
                    ozaman panik benim terazi bozuk hep mutsuzluktan tarafa
                    evet ıspanak senin şu teraziyi bir tamire götürme vaktin geldide geçiyor bile.))))

Yorum

İşleniyor...
                    X