Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Siz "anlamlı" mısınız? "Anlamlı olmak" nedir?...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

bazıları bu sitede sorunlarını anlatıp çözüp bulmak, bazıları birilerini dinleyip yardımcı olmak amacıyla burdalar. mutsuzum hayattan nefret ediyorum, intihar edeceğim diyenler bile genelde bir yardım arayışı içinde oluyorlar. ama sen üstün ezik insan hem her şeyden şikayetçisin hemde bu durumdan kurtulmak için hiç bir şey yapmıyorsun. senin amacın ne gerçekten, böyle kötü düşüncelerle yaşayıp ölmek mi?
    Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defne View Post
      bazıları bu sitede sorunlarını anlatıp çözüp bulmak, bazıları birilerini dinleyip yardımcı olmak amacıyla burdalar. mutsuzum hayattan nefret ediyorum, intihar edeceğim diyenler bile genelde bir yardım arayışı içinde oluyorlar. ama sen üstün ezik insan hem her şeyden şikayetçisin hemde bu durumdan kurtulmak için hiç bir şey yapmıyorsun. senin amacın ne gerçekten, böyle kötü düşüncelerle yaşayıp ölmek mi?
      evet sonunda beni çözebilen bir insan çıktı benim istediğim kendi mutsuzluğumu ve düşüncelerimi başkalarınada yayabilmek.herkesin benim gibi olmasını istiyorum.
      FOREVER ALONE!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid View Post
        Burada bir insanın diğerine verdiği değerden ziyade kişinin kendi özvarlığına verdiği değerden bahsediliyor. Burada o zaman tartışma konusunu değiştirip, insanların birbirlerini ne kadar değerli buldugunun tartısmasını yapmalıyız.

İstediğin konuda tartısma konusunu yönlendirebilirsin. Vaktim olduğu sürece seninle bu konuyu sonuna kadar konusabilirim Allahın izniyle.

Yalnız zırvalık dediğin şeylere dikkat et, çünkü benim söylediğim şeylere zırvalık demeni sindiririm. Yalnız söylediğim şeyler dini anlamda hassas mevzular, o yüzden bu konuda benle tartısmaya girmek bence hiç istemezsin.
        Ben herkezle tartışırım emioğlu sorun teşkil etmez.Ama sorun şu kapistalist dünyada önemli olan anlam değer din kişilik değil paradır.Öbür dünyayı bilmem tabi.Ben kendime değer versem ne değişir.Hayata toz pembe bakmakla bişey değişmiyo kısacası
        Mutluluklar ve zevkler değil
        Acılar büyüdükçe
        Gelecek ve ikbal arayarak değil
        Geleceğini koyarak
        Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
        İhaneti ve satılmışlığı da görerek
        Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
        Direndikçe
        Direndikçe büyürsün dostum
        Direndikçe...

Yorum

başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olabilen birine insan demem ben, o yüzden sana üstün ezik insan değil, sadece üstün ezik diyeceğim
          Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defne View Post
            başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olabilen birine insan demem ben, o yüzden sana üstün ezik insan değil, sadece üstün ezik diyeceğim
            evet ben tamda oyum başkalarının mutluluğunu emip onların mutsuz olduğunu gördükçe mutlu oluyorum eğer karşımdaki bir kadınsa onu mutsuz etmek benim için 2 kat daha zevkli oluyor.
            FOREVER ALONE!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nokta. View Post
              Ben herkezle tartışırım emioğlu sorun teşkil etmez.Ama sorun şu kapistalist dünyada önemli olan anlam değer din kişilik değil paradır.Öbür dünyayı bilmem tabi.Ben kendime değer versem ne değişir.Hayata toz pembe bakmakla bişey değişmiyo kısacası
              Hayat zaten toz pembe değil, her tonuyla binlerce renkten oluşan muazzam bir yapıt. Sanat eserinden anlamak için sanat bilmek, sanatın ne olduğunu bilmek için de sanattan anlamak gerekir.

Picasso'nun sergisinde, bir kadın, tablolardan birini ünlü ressama göstererek: 'Ben bu resimden hiçbir şey anlamadım', demiş.
              Picasso kadına sormuş: 'Siz Çince biliyor musunuz madam?'
              Kadın cevaplamış: 'Hayır.'
              Picasso şöyle cevap vermiş bu defasında: 'Ama Çinceyi birbuçuk milyar insan konuşuyor ve anlıyor.'

Bu da aynı hesap işte.
              Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: üstün ezik insan View Post
                insan anlamlı falan değildir dışarıdaki sokak köpeğinden hiçbir farkımız yok sadece bizim iddia ettiğimiz gibi zekamız ve aklımız daha fazla gelişmiş o kadar.yoksa ihtiyaçlar ve dürtüler tamamen aynı.fark yok
                İlginç....
                Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

İşleniyor...
                X