Arkadaşlar sorum biraz saçma gelebilir ama yine de soracağım. 6-7 yıl önce digitürkte vizyon salonlarında bir gerilim filmi seyrettim, filmden çok etkilenmiştim ve bugünlerde durup dururken aklıma geldi ve filmi yeniden bulup seyretmek istiyorum. Türkçe adı "Kalabalığın Ortasında" ydı ama orjinal adını hatırlayamıyorum. Google a Kalabalığın Ortasında diye yazdığımda hiç bir film çıkmadı, kalabalığın ortasındanın değişik kelimelerle ingilizcesini yazdım yine bir şey çıkmadı, anlaşılan orjinal adıyla alakasız bir şekilde çevirmişler. Konusunu tam hatırlayamıyorum ama aklımda kalan birkaç sahne var. Bu arada hiç bir karakterin ismini hatırlayamıyorum. Bir sarışın kadın ve esmer kadın var. İkisi tanışıyorlar ama sonra esmer kadın cinayetler işlemeye başlıyor mesela bir kızın motorsikletini bozuyor, kız kaza yapıyor bacağı kırılıyor, sonra ikisi birlikte yelken gibi bişeyle gece sahile açılıyorlar esmer kadın o kızı suya itiyor, kız boğularak ölüyor, bir adamı sopa gibi birşeyle öldürüyor sonra suçu sarışın kadına atıyor. Sonra esmer kadın çok önceden kendi kardeşinide öldürdüğü ortaya çıkıyor onu bir yere gömmüş. Filmin sonlarında o sarışın kadını öldürmeye çalışıyor havuzda boğmaya çalışırken yakalanıyor ve hapse atılıyor. Ve bu esmer kadının dudağına sürdüğü bir şey var sık sık onu dudadığına sürüyordu. Ve son sahnede hapisteyken yine onu dudağına sürüyor ve film öyle bitiyor. Hiç aranızda böyle bir film seyreden var mı Gerçekten hangi filmse bulup tekrar seyretmek istiyorum
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bir Film Var Hatırlayamıyorum
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: bahattin View Postsımdı fıl mı bendelatın sagol ve ı cok guzel an cok merak ettım ama sımdı merak etmıyorum cunku cok guzel hatırlıyorsun ve ozetledın ve fılme gelınce malesef oyle bır film vee oyle bır film gormedım duymadım ama guzel mıs
Yorum
Yorum