Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Acayip Bir Sorunsal

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Acayip Bir Sorunsal

üzgün olduğumda bunu mükemmel bir şekilde ifade etmeliyim..bu yüzden de üzgün olduğumu yazmayabiliyorum..aklıma eğlenceli bir şey geliyor, onu yazıyorum o üzgün halimle..zira hangi düsüncemi daha iyi ifade edebiliyorsam onu soylemeliyim..adeta bir refleks gibi..

ne güzel hiçbirşeyi kafanızda tutmuyorsunuz herşeyi açığa vuruyorsunuz bu güzel bir özellik.
    FOREVER ALONE!

Yorum

evet kitap, bencede en iyisini yapıyorsun çünkü; insanlara üzüntünü ya anlatamazsın yada anlamazlar yada anladıkları halde beklediğin tepkiyi veremezler.Böyle bir iletşimsizlik çıkmazı var.
      en iyisi gülelim eğlenelim

Yorum

yine haklısın ada..nickin haklı ada olsun ama bu da hakkı yı cagrıstırdı bana kalsın. ne diyoz hayat çok komik ve saçma..lay lay ve lom.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: üstün ezik insan View Post
          ne güzel hiçbirşeyi kafanızda tutmuyorsunuz herşeyi açığa vuruyorsunuz bu güzel bir özellik.
          bende yüzlerce güzel özellik vardır..allah vergisi..

Yorum

sıkıntılarını da yaz niçin korkuyosun ?
            kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

Üzgün olduğunda aklına eğlenceli şeyler nasıl geliyor yaaa.... bunun sırrını bana da ver zira ben böyle durumlarda o ruh halimi pekiştirecek elimden gelen ne varsa onu yapıyorum sadece.
              Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

kitap şaka bir yana en güzelini yapıyorsun keşke bende senin gibi olabilsem

Yorum

üzgün olduğumu etkili bir şekilde belirtecek cumleler aklıma gelmiyorsa, üzüntümü yazmıyorum..bu, üzgün halimi yok ettigim anlamına gelmiyor..halbuki açık ve net yazmıştım..

Yorum

Yok etmediğin konusunda hemfikiriz zaten, sadece merak ettiğim eğer üzgünsem (ve bunu ifade edemediğimi varsaysak) o zaman hiç ifade etmem, kendi içimde hüznümü sonuna kadar hakkını vererek yaşarım. ama o anda aklıma eğlenceli birşeyler zorlasam bile gelmez

Yorum

çoğu insan sıkıntısını ifade edemiyor.biyolojik yakınmalara geçiyor.başım ağrıyor elim kolum uyuşuyor.kafam karıncalanıyor vs.

Yorum

bende aklıma geleni yazarım affetmem yokederim

Yorum

forumun başlığını görünce dedim şimdide acayip garip bir mesaj okuyacağım ,yazdığın şey tamamen insan olmanın gereği..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                            forumun başlığını görünce dedim şimdide acayip garip bir mesaj okuyacağım ,yazdığın şey tamamen insan olmanın gereği..
                            ne demek istiyorsun şimdi ben insan dışı bi varlık mıyım

Yorum

ironi ben forumu açan arkadaşa yapmıştım yorumu..senin yorumunu okumadım.

Yorum

İşleniyor...
                              X