Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Psikolojiyle "gerçekten" ilgili birileri

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Psikolojiyle "gerçekten" ilgili birileri

Forumdan uzun zaman önce umudu kestim ama arada tek tük güzel yazan üyeler olduğunu görüyorum.

Psikolojiyle yalandan deil gerçekten ilgili birileri varsa bana ulaşsın. Size bir insanın nasıl doğduğunu, neler yaşadığını ,neden bu halde olduğumuzu , mutluluğu mutsuzluğu gelmişi geçmişi geleceği herşeyi anlatıcam. Hayatın kendisinin ne olduğunu anlatıcam. Neyse uzatmak istemiyorum, tek istediğim mesaj atacaksanız şu özelliklere sahip olun;

Kader-tanrı-zihin-kadın-erkek-aşk-cinsellik hakkında bişeyler düşünmüş olun. Hayatınızda en azından birkaç kez boş boş odanın duvarına bakmış olun. Bu konulara kafa patlatmış olun, elle tutulur fikirleriniz olsun. Az biraz tepkili olun, öfkeli olun. (yaşanmışlık değil benim aradığım, yaşadıklarınızdan çıkarttığınız fikirler)

Daha önce açtığım başlık inanç tartışması nedeniyle kitlendi. İsteyen mesajlarımdan o konuyu bulabilir ve düşüncelerim hakkında biraz fikir sahibi olabilir. Dinleyen herkese teşekkürler, umarım bir kaç kişiye ulaşırım.
    yaşamaya başlamadın.

Az önce arkadaşla konuştum.Kendini peygamber ilan etti

Yorum

Psikoz! Bu sitede çok rastlıyorum ben. Sadece yazılarından bile çıkarsayabilmek mümkün bazen. Belirtiler o denli belirgin.

Yorum

katatonik şizofreni dönemi.

Yorum

Bu kitap bu arkadaş peygamber yapmış:
          heinz kohut kendiliğin çözümlenmesi

Yorum

bir matematikçinin sayılar dünyasından inançları tanımlamasını beklersen sonuç karmaşa olur.bilimin açıklayamadıklarına ne demeli ya?bilim teori ,hipotez vsvs aksi ispat edilmedikçe doğru olabildiğine göre zaman içiinde de bilimin gerçekliği değişebildiğine göre şimdi doğru olan gerçek olan 100 yıl sonra yanlış olabilir.hıhı yanlışlarla yaşıyoruz.. açıklayamadığın durumları ya da korktuğun olayları inkar edince yok mu oluyor ?çözüm bulamadım yok sayıyım işte buda sorunlarla ya da takıldığın konularla birlikte yaşam sürdürme şeklidir.

Yorum

Ben sizin psikoz diyen dillerinizi, ben sizin katatonik şizofreni diyen dillerinizi seviyim. Nerden de öğrendiniz ne güzel tatlı tatlı konuşuyosunuz. Net olmak ne kadar tuhaf değil mi? Bişeyler biliyorum demek? Hayatı anlatiyim demek ne kadar iddialı değil mi? Hele bir de insan arıyorum, kesin ölüm döşeğindeyim ben deil mi. Yağdırın tüm eleştirilerinizi, ben biraz fazla mutlu ve huzurluyum, hala daha bana ulaşmak isteyen kimse varsa bekliyorum.
              yaşamaya başlamadın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 123123 View Post
                Ben sizin psikoz diyen dillerinizi, ben sizin katatonik şizofreni diyen dillerinizi seviyim. Nerden de öğrendiniz ne güzel tatlı tatlı konuşuyosunuz. Net olmak ne kadar tuhaf değil mi? Bişeyler biliyorum demek? Hayatı anlatiyim demek ne kadar iddialı değil mi? Hele bir de insan arıyorum, kesin ölüm döşeğindeyim ben deil mi. Yağdırın tüm eleştirilerinizi, ben biraz fazla mutlu ve huzurluyum, hala daha bana ulaşmak isteyen kimse varsa bekliyorum.
                İddalı olman, bir şeyler bildiğini anlatman ve yardım etme isteğin güzel, ama insanlara ve olaylara bütüncül yaklaşmışsın, her insan için tek bir doğru yok ki, söylenilsin ve anlam bulunsun. İyi niyetli bir çaba, ama belirttiğim gibi, milyarlarca insan milyarlarca çözümleme, insan psikolojisinin derinliklerine belli kalıplarla ulaşılamaz.
                “Bir yüksekliğin, bir başıma olduğum bir yüksekliğin en ucundayım. İnemiyorum. Yaşayamıyorum. Ölemiyorum.”
                Tezer Özlü

"…kendini öldürme fikrini bu kadar çok seven biri kendini de çok seviyor demektir... kendini ve deliliğini"
                Mine Söğüt

''İnancın son noktası hiçbir şeye inanmamaya inanmaktır.''
                Anatole France

Yorum

Forumdan uzun zaman önce umudu kestim ama arada tek tük güzel yazan üyeler olduğunu görüyorum.

Psikolojiyle yalandan deil gerçekten ilgili birileri varsa bana ulaşsın. Size bir insanın nasıl doğduğunu, neler yaşadığını ,neden bu halde olduğumuzu , mutluluğu mutsuzluğu gelmişi geçmişi geleceği herşeyi anlatıcam. Hayatın kendisinin ne olduğunu anlatıcam. Neyse uzatmak istemiyorum, tek istediğim mesaj atacaksanız şu özelliklere sahip olun;

Kader-tanrı-zihin-kadın-erkek-aşk-cinsellik hakkında bişeyler düşünmüş olun. Hayatınızda en azından birkaç kez boş boş odanın duvarına bakmış olun. Bu konulara kafa patlatmış olun, elle tutulur fikirleriniz olsun. Az biraz tepkili olun, öfkeli olun. (yaşanmışlık değil benim aradığım, yaşadıklarınızdan çıkarttığınız fikirler)

Daha önce açtığım başlık inanç tartışması nedeniyle kitlendi. İsteyen mesajlarımdan o konuyu bulabilir ve düşüncelerim hakkında biraz fikir sahibi olabilir. Dinleyen herkese teşekkürler, umarım bir kaç kişiye ulaşırım.
                  yalandan bir şeyle ilgilenmeye ne gerek varki ,insan sevdigi konularla ilgilenir ,buradakilerin yalandan ilgi duyduklarını zannetmiyorum .

fikirlerini mesajlar yerine buradan yazsan daha iyi olmazmı ,hepimiz yararlanmış oluruz .
                  ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

tatlım sen insanların yaşama amacını nasıl anlatabilirsin ki ? her insan farklı bir kültürle farklı bir sosyal ortamda doğar ve büyür gelişir..sen her insanı aynı sanıp yorum yapıp tezler,kanılar,hipotezler ortaya atarsan gülünç olursun tabi ki.hele ki tek bir yazarın tek bir kitabını ele alarak nasıl yaparsın bunu ? sizinle her türlü kaynak destekli tartışmaya da varım..bu bilgisayar başında bir yandan googleden araştırmalar yapıp ortaya atılan sunular değil yanlış anlaşılmasın ! elinizdeki somut kaynakları getirip yüzyüze konuşalım bu konuyu nasıl olur ? sizin tezlerinizi de zevkle çürütebilirim bu denli egoistim evet..

Yorum

İşleniyor...
                    X