sağolun cevaplar için arkadaşlar,işim ağar sayılır ama ben alıştım,saatler mesaiye kalmazsam kısa ,hafta sonu boşum ama matematik 0 bende 0.geometri vs zaten 0 (sıfır) ,hafta sonu ile bunları kurtara bilirmiyim işyerindeki yorgunluk engel olurmu hafta sonuna ona karar veremiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Günün nasıl geçti ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Postsağolun cevaplar için arkadaşlar,işim ağar sayılır ama ben alıştım,saatler mesaiye kalmazsam kısa ,hafta sonu boşum ama matematik 0 bende 0.geometri vs zaten 0 (sıfır) ,hafta sonu ile bunları kurtara bilirmiyim işyerindeki yorgunluk engel olurmu hafta sonuna ona karar veremiyorum.so you're saying there's a chance ?
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Posthaklısın akşam çok zor,lise biteli yıllar oldu bildiğim hiç birşey kalmadı ama benim rakiplerimde benim gibi meslek lisesi mezunu olucağı için işim biraz kolaylaşıyor,bakalım bu hafta bi karar vermeliyimso you're saying there's a chance ?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Posthaklısın akşam çok zor,lise biteli yıllar oldu bildiğim hiç birşey kalmadı ama benim rakiplerimde benim gibi meslek lisesi mezunu olucağı için işim biraz kolaylaşıyor,bakalım bu hafta bi karar vermeliyimHer şey güzel olacak...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enerji528 View PostArkadaşlar KPSS gözünüzü fazla korkutmasın, çok zor bir sınav değil belki össnin ikinci ayağı daha zordur. Çünkü KPSS de sadece mat-1 var. 2010 KPSS sorularını netten indirin, zorluk derecesine siz karar verin.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tytoV View PostMat 1 diyosunda teknikler mat 1 den anlasa üniversiteye girerler.içindeki öküz e oha de.
Yorum
Yorum