Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
az önce doktora gittim.doktor anksiyete yok artık ama depresyon dedi.ve anneme de dedi kızınız iyi diil.uzun bi süre ilgilencez.sonunda anladı biri beni.sonra yolda geliyoruz bi teyze var kanser hastası severim onu.annem dediki bak seninki.ben de dedimki kim benimki.sonra o teyze durdu konuşuyoruz anneme dediki ne dio bu kız dedikodumumu yaptı dedi.:tinysmile_cry_t4:ben insanları anlamıyorum.gelde bozulma annem kardeşim yapsa bişi benden millet şüpheleniyo.ya bu kadar temiz kalple bi kelime bile arkalarından konuşmam.hatta hasta die daha kibar ince davranırım.böle hemen benim üstüme atarlar.benden beklerler.ben gerçekten şanssızım ya.bu nasıl iş anlamadım.kötü olsam diorum belki hem sevilirim hem bişi kazanırım.ben sıkıldım artık bu durumlardan.bi daha o kadına sadece meraba diyip geçicem.boşa iyi niyet.kardeşm annem konuşur bile arkalarından ama ben .herşey benim üstüme yıkılır.ben negatif kötü olan herşeyi çekiyorum.benden de böle şeyler bekliyolar.çok safım ufacık bi kötü söz bile etmiyorumya layığım ben bunlara.bundan sonra bitti herkes.doktor lustral yazdı yarım,bir de seroquel yarım.bi hafta kullan gel dedi.insanların bana bakış açılarına layık biri olmak istiyorum artık.benden umduklarını görcekler.bari boşa kendimi yıpratmıyayım.
Yorum