Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Günün nasıl geçti ?

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • kredi kartımı iptal ettim. internet hesabımda gorebiliyorum ama hala. bilgisayar sistemi değil mi bu. kredi kartı iptal edildiği gibi internetten de görmemem gerekmiyor mu. yoksa iptal edilmedi mi. yarın obur gun bişi olmaz di mi. korktum bi an. bilen var mı??

    Yorum


    • Orjinal yazı sahibi: ruhsalhata View Post
      kredi kartımı iptal ettim. internet hesabımda gorebiliyorum ama hala. bilgisayar sistemi değil mi bu. kredi kartı iptal edildiği gibi internetten de görmemem gerekmiyor mu. yoksa iptal edilmedi mi. yarın obur gun bişi olmaz di mi. korktum bi an. bilen var mı??
      musteri hizmetlerinde konusma kaydın yokmu....

      Yorum


      • ben gidip şubede iptal ettim. telefonla degil yani. zaten demin aradım musteri hizmetlerini. kadının biri zırt pırt şu anda diger musterilerle gorusuyorlar biraz bekleyin lutfen diye diye beni kanser etti. dayanamadım kapadım.

        Yorum


        • Orjinal yazı sahibi: ruhsalhata View Post
          ben gidip şubede iptal ettim. telefonla degil yani. zaten demin aradım musteri hizmetlerini. kadının biri zırt pırt şu anda diger musterilerle gorusuyorlar biraz bekleyin lutfen diye diye beni kanser etti. dayanamadım kapadım.


          bu tip işlerde arıycaksın çağrı merkezini kartımı iptal ettiricem diyeceksin.....

          Yorum


          • bi daha arıyım ben..

            Yorum


            • hala beni baglamalarını bekliyorum..yarın bir hastaneye gidip kanser taraması yapacam..erken teşhis çok onemli arkadaslar..

              Yorum


              • Orjinal yazı sahibi: ruhsalhata View Post
                hala beni baglamalarını bekliyorum..yarın bir hastaneye gidip kanser taraması yapacam..erken teşhis çok onemli arkadaslar..

                bence chec up gir...geniş bir tarama olsun...

                Yorum


                • Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
                  bence chec up gir...geniş bir tarama olsun...
                  artık şubeler kendileri iptal edemiyormuş. genel mudurluge bildiriyorlarmıs. bu yuzden bir hafta kadar internet subesinde o kartı gormem normalmiş.......

                  Yorum


                  • Forum kuralları gereği kilitliyorum:


                    38. PSİKOLOJİ PORTALI bir sohbet ( chat ) odası değildir. Okuyan kişiler yazdığınız mesajlardan bir şey alabilmelidirler. 2-3 kişi arasındaki sohbet türü mesajlara izin verilmez. Forum ile chat arasındaki fark; forumda yazılanların o an uçup gitmemesi, aylar yıllar sonra bir başlıktaki mesajların okunabilmesidir. Dolayısı ile kayda değer içerikli olması gerekir mesajların. 3 ay sonra bir kişi x başlığını okurken sizin aranızdaki kişisel hakaret boyutuna varan tartışmadan hiçbir şey almaz. Bu durumlar kişisel tartışma ile kısıtlı değildir. Örneğin bir sanatçıyla ilgili başlığa: "muhteşemm, süper olmuşşş" "bende alcam yarın" "+1" "5 para etmez" "Berbat" "kesinlikle!" "sana katılıyorum" "anlamamışsın dediğimi" vbg. gibi kısa ve okuyana hiçbir şey vermeyen mesajlar atmak yasaktır. Sadece yazmak için yazılmış 1-2 kelimeden oluşan yorum cümleleriyle PORTALI sabote etmeyiniz.
                    39. Anket türü başlıklar açmak yasaktır. Örneğin "şu an ne düşünüyorsunuz, "şu an ne dinliyorsunuz" vs vs. Aylar sonra kimse gelip bakalım 2 sene önce bu adamlar o an ne düşünüyorlarmış, ne dinliyorlarmış diye bakmaz.
                    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X