Orjinal yazı sahibi: lothario
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: defne View Postsenaryonu yazarak başla o zaman bende galiba bir şeyler oluşturmayı seviyorum. belki bende denerim yazmayı
Yorum
-
Boş zamanlarım pek olmuyor ,olursada eger iş yerimdeysem internete girip bilmedigim konularda araştırma yapıyorum ,eger akşam ustuyse esnaf arkadaşları ziyaret ediyor yeni yeni kimselerle tanışıyorum (bu ziyaretlerin geri dönuşu çok faydalı oluyor ,tavsiye ederim ),eger evdeysem de kitap okuyor veya tv seyrediyorum .
Bazende hiçbir şey yapmadan aylak aylak dolaşmanın ,bir bankta oturup anın keyfini çıkarıyorum ,en çokta bu anlar hoşuma gidiyor .
Çunku sadece ve sadece anın tadını çıkarıyorum .ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MEGAN View PostBoş zamanlarım pek olmuyor ,olursada eger iş yerimdeysem internete girip bilmedigim konularda araştırma yapıyorum ,eger akşam ustuyse esnaf arkadaşları ziyaret ediyor yeni yeni kimselerle tanışıyorum (bu ziyaretlerin geri dönuşu çok faydalı oluyor ,tavsiye ederim ),eger evdeysem de kitap okuyor veya tv seyrediyorum .
Bazende hiçbir şey yapmadan aylak aylak dolaşmanın ,bir bankta oturup anın keyfini çıkarıyorum ,en çokta bu anlar hoşuma gidiyor .
Çunku sadece ve sadece anın tadını çıkarıyorum .
bankta oturup kendini dinleme fikri çok güzel bunu deneyeceğim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: rabiaa View Postben bir kaitap yazmaya başlamıştım fakat bunun için sabır gerekiyor yazdıktan birkaç gün sıonra yazdıklarını okumalı ve eksik yerleri doldurmalısın hayatından bir parçayı anlatmak istersin yazdıgına fakat senin bildigin ve önemsemedigin bir şeyi yazmazsın kimse yazını anlamaz bu gibi durumlar oluyo en kolayı şiir yazmak bayılıyorum. kameran yokmuş çok üzüldüm ama ilginç fotoğraflar çekebilirsin ben bir ara buna da merak salmıştım kelebeği bir yapraga konarken çekmek yada bir kuşu yazrularını beslerken gibi ama güzel bir fotoğraf mak. olmadığı için birşey yapamadım. umarım kendine göre birşeyler bulursun
Yorum
Yorum