Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: lothario View Post
    internette kendime göre bişey bulamıyorum aslında internetten sıkılanlardanım.daha doğal şeyler arıyorum.
    ozle_m_ermaid, sinemaya bir ara çok merak salmıştım.evde kendimde çok film izliyordum ama ondanda sıkıldım diyebilirim.sosyal derneklere üye olma fikri aslında beni heyecanlandırdı ancak hiç bir bilgim yok.senin tecrüben varmı.
    benim keyif aldığım şeyleri sorarsanız bişeyleri uluşturmaktan hoşlanırım.örnek olarak sinemayı izlemektense çekmek isterim
    hayatımın en büyük hayali bir icat yapmak yada bir film çekmek tw de gördüm geçenlerde filmini çek tüm türkiye izlesin diyordu neden bu işe çaba göstermeyesin ki herkes twye çıkmak için senin yönetmen oldugun bir oyuna katılmak ister

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defne View Post
      senaryonu yazarak başla o zaman bende galiba bir şeyler oluşturmayı seviyorum. belki bende denerim yazmayı
      ben bir kaitap yazmaya başlamıştım fakat bunun için sabır gerekiyor yazdıktan birkaç gün sıonra yazdıklarını okumalı ve eksik yerleri doldurmalısın hayatından bir parçayı anlatmak istersin yazdıgına fakat senin bildigin ve önemsemedigin bir şeyi yazmazsın kimse yazını anlamaz bu gibi durumlar oluyo en kolayı şiir yazmak bayılıyorum. kameran yokmuş çok üzüldüm ama ilginç fotoğraflar çekebilirsin ben bir ara buna da merak salmıştım kelebeği bir yapraga konarken çekmek yada bir kuşu yazrularını beslerken gibi ama güzel bir fotoğraf mak. olmadığı için birşey yapamadım. umarım kendine göre birşeyler bulursun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
        ateşi acat et rabiaa
        espiri yaptın ama komik degildi senin için güleyim dedim

Yorum

Fİlm izlerim,siyasi kitapları okurum.İnternette siyasi gelişmeler geçmişteki siyasi olaylarla ilgili araştırmalar yaparım.Kısaca boş zamanlarımı film ve siyasete ayırırım

Yorum

Boş zamanlarım pek olmuyor ,olursada eger iş yerimdeysem internete girip bilmedigim konularda araştırma yapıyorum ,eger akşam ustuyse esnaf arkadaşları ziyaret ediyor yeni yeni kimselerle tanışıyorum (bu ziyaretlerin geri dönuşu çok faydalı oluyor ,tavsiye ederim ),eger evdeysem de kitap okuyor veya tv seyrediyorum .

Bazende hiçbir şey yapmadan aylak aylak dolaşmanın ,bir bankta oturup anın keyfini çıkarıyorum ,en çokta bu anlar hoşuma gidiyor .

Çunku sadece ve sadece anın tadını çıkarıyorum .
            ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

3 sineğim var..evcilleştirmişim..onlarla yakalamaca oynuyorum..odalarda kosusturuyoz..sonra hep beraber kanepeye oturup dinleniyoz bacaklarımızı uzatarak..çok egleniyoz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MEGAN View Post
                Boş zamanlarım pek olmuyor ,olursada eger iş yerimdeysem internete girip bilmedigim konularda araştırma yapıyorum ,eger akşam ustuyse esnaf arkadaşları ziyaret ediyor yeni yeni kimselerle tanışıyorum (bu ziyaretlerin geri dönuşu çok faydalı oluyor ,tavsiye ederim ),eger evdeysem de kitap okuyor veya tv seyrediyorum .

Bazende hiçbir şey yapmadan aylak aylak dolaşmanın ,bir bankta oturup anın keyfini çıkarıyorum ,en çokta bu anlar hoşuma gidiyor .

Çunku sadece ve sadece anın tadını çıkarıyorum .
                yeni insanlarla tanışma imkanını bulman çok güzel bende bunun için bir çaba gösteriyorum artık.
                bankta oturup kendini dinleme fikri çok güzel bunu deneyeceğim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: rabiaa View Post
                  ben bir kaitap yazmaya başlamıştım fakat bunun için sabır gerekiyor yazdıktan birkaç gün sıonra yazdıklarını okumalı ve eksik yerleri doldurmalısın hayatından bir parçayı anlatmak istersin yazdıgına fakat senin bildigin ve önemsemedigin bir şeyi yazmazsın kimse yazını anlamaz bu gibi durumlar oluyo en kolayı şiir yazmak bayılıyorum. kameran yokmuş çok üzüldüm ama ilginç fotoğraflar çekebilirsin ben bir ara buna da merak salmıştım kelebeği bir yapraga konarken çekmek yada bir kuşu yazrularını beslerken gibi ama güzel bir fotoğraf mak. olmadığı için birşey yapamadım. umarım kendine göre birşeyler bulursun
                  kitap yazmak dediğin gibi sabır ve vakit istiyor.babamın bir arkadaşı yazar.bir kitap yazmak için şehirdışındaki evine kapatmış kendini.aylarca orada kalmış bitirebilmek için.kendini tamamen vermen gerrekiyor.

Yorum

ayrıca film konser etkinlik çekimleri yapan biri ile tanışmıştım bugün onunla buluşcam bu konularda daha detaylı bilgiler alabilcem

Yorum

İşleniyor...
                    X