Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizce!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sizce!!!!

Ya ben niye böyleyim insanlara çok çabuk inanıyorum hemen bi güven oluşuyor sonrası fiyasko çıkıyor o kadar çok yasadım ki hiç birinden ders almıyorum artık insanlara karşı önyargılı olucam....

Re: sizce!!!!

Orjinal yazı sahibi: grafiker_ozlm
    Ya ben niye böyleyim insanlara çok çabuk inanıyorum hemen bi güven oluşuyor sonrası fiyasko çıkıyor o kadar çok yasadım ki hiç birinden ders almıyorum artık insanlara karşı önyargılı olucam....
    insanlardan beklentin olmazsa hayal kırıklığıda yaşamazsın.
    benim şu an hiç kimseden bir beklentim yok.
    bende insanlara güvenirim ama
    aslı sonunda üzülecek kadar değil.
    noldu? senin üzen ne?
    &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Yorum

Evet insanlara hemen güvenmek doğru bir düşünce değildir fakat ön yargılı olmakta doğru bir düşünce değildir...
      Birine güvenebilmek için öncelikle onu iyi tanıyıp ona göre davranman gerekir...
      Kimi insanlar vardır yüzüne güler sana dost gibi davranmaya çalışıp arkandan kuyunu kazarlar...
      O yüzden dengeyi ayarlayabilmek çok önemli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turkucu
        noldu? senin üzen ne?
        ya üzülme deyil de ne bilim anlatıkları gercekçı gelıyor inanıyorum üzülüyorum ama sonucu..

önyargılı olmak istiyorum sadece ama beceremıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sgsa
          aslolan beklentisiz yaşamaktır be arkadaş...hayata karşı değil elbet insanlara karşı...güven yargısını asla kaybetme ve önyargılı da olma...nasıl olsa herşey senin elinde arkadaş yeterki kendini daha fazla yıpratma...

bu bir beklenti meselesi felan deyil çabuk inanma içimde ya yalan söylüyorsa şüphesi yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turkucu
            noldu? senin üzen ne?
            ya üzülme deyil de ne bilim anlatıkları gercekçı gelıyor inanıyorum üzülüyorum ama sonucu..

önyargılı olmak istiyorum sadece ama beceremıyorum
            yalan söyleyen kendine kötülük yapar.
            çevremde yalancı bir kaç kişilik var
            ve bende dağil herkez o kişilerden
            olabildiğince uzak durmaya çalışıyor.
            biri güveninimi sarstı,uzak dur,
            insanın doğası güven duymak ister,o yüzden istediğin kadar önyargılı ol
            yine birilerine güveneceksindir.
            &quot;Gah cikarim gokyuzune,seyrederim alemi;<br />Gah inerim yeryuzune,sereder alem BENİ!&quot;<br />

Yorum

özlem kusura bakma başlığı okumadan içeri daldım yazı yazdım neyse senın dedıklerın gerçek hayatla ılgılı herhalde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: $$BYHANDSOME$$
                güzel bir başlık bende msn de bir kız benden hoşlanmış dıyım işte kıza bulusalım dedım yok falan dıyor ondan once konustugum kıza bunu dıyemedım sosal fobı bırtakıms eyler işte herneyse işte sankı benı rezıl edıcek dıye korkuyrm bende karsı tarafa guvenemıyrm işte..

kım ne hiç bişi anlamadım valla

Yorum

Ben de bazen bu hislere kapılıyorum. Kendi hayatımızı yaşamaya çalışmak en mantıklısı geliyor bana .

Yorum

Yaşadığın normal birşey. İnsan karşısındakini de kendisi gibi bilebiliyor. İyi niyetliyse herkesi iyi niyetli biliyor ama ne yazık ki öyle olmuyor.

Zamanla bu durumdan kurtulabileceğini sanıyorum. Önyargılı olmak da bir çözüm değil çünkü bu sefer karşına senin gibi iyi niyetli birisi çıkabilir ve üzülebilirsin.

En önemlisi her söylenene inanmamak ve daha sorgulayıcı olmak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance
                      Yaşadığın normal birşey. İnsan karşısındakini de kendisi gibi bilebiliyor. İyi niyetliyse herkesi iyi niyetli biliyor ama ne yazık ki öyle olmuyor.

Zamanla bu durumdan kurtulabileceğini sanıyorum. Önyargılı olmak da bir çözüm değil çünkü bu sefer karşına senin gibi iyi niyetli birisi çıkabilir ve üzülebilirsin.

En önemlisi her söylenene inanmamak ve daha sorgulayıcı olmak.

evet ya en mantıklısı bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: $$BYHANDSOME$$
                        güzel bir başlık bende msn de bir kız benden hoşlanmış dıyım işte kıza bulusalım dedım yok falan dıyor ondan once konustugum kıza bunu dıyemedım sosal fobı bırtakıms eyler işte herneyse işte sankı benı rezıl edıcek dıye korkuyrm bende karsı tarafa guvenemıyrm işte..

kım ne hiç bişi anlamadım valla

tmm anlatamadıysam kusura bakma..sen rahatına bak...seninde kafan karışık baya...

Yorum

İşleniyor...
                        X