Kendimden nefret ediyorum yine.ne zaman düşünsem böyle hep başıma bi felaket gelir zaten.Kilolarım yüzünden en sevdiğim penyelerden nefret ediyorum.çünkü yanlardan fazlalıklarım gelene geçene el sallıyor.Gözümden ameliyat olmama rağmen geçmeyen arpacık izi her yeni tanıştığıma ''gözünde bişi çıkıyooo'' dedirtiyor.Al eline bi testere kes hepsini.sana ne ya sanane yeni tanışmışsın bi annesini babasını sor.Deşicekler bişileri kusur kolluyorlar..Fiziğimde daha ne kusurlar varda..kendimden utanıyorum resmen.dışarı çıkmak istemiyorum.keşke insanlar geceleri yaşasa gündüzleri uyusa.Gece gizler ya kusurları,günahları...Bazen kıyaslıyorum kendimi benden ne çirkinleri var diyorum..Şükür yüzünde gözünde anormallık yok.yanık yok bişi yok diyorum.küçük bi sorun var o kadar.ama ne oluyor.Çirkin çirkin kızlar kısa boylu ağzı yüzü yamuk,yanlarında güzel güzel çocuklar geziyorlar.çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar.Daha kötü oluyorum..demekki aslında ben çirkinim.zaten kimse duygularımı önemsemiyor..Ailem dışında beni isteyen kim var ki..biliyorum onlarda eskisi gibi sevmiyorlar istemiyorlar beni..Neden yaşadığımı bi Allah biliyor ya..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nefret ediyorum..
Collapse
X
-
aaaaaa neden böyle düşünüyorsun? kilolar problem değil tut boğazını giderler gözündeki iz e cok problem olmamalı benimde yüzümde dikiş izi var ama ben seviyorum bana ayrıcalık katıyor.. küçücük arpacıkta neymiş 40 dikiş atıldı suratıma.. ama hala aynaya bakmaktan zevk alıyorum hala çok güzlim. burda görenler bilir yani sende kendinle barışıkolmalısın. o çirkin ama yanında güzel bebelerle gezenler kendine güvenen insanlar emin ol. sende azcık kendine güvenmeyi başarabilrisen bütün sorunların ya da senin sorun yaptıgın seyler tek tek çözülecek .. çorap söküğü gibi gelecek ama sen önce aynalara bakıp kendinle övünmeyi, kendinle gurur duymayı öğrendiğin zaman.. kendinle barışıkoldugunda kiloların da problem olmayacak bogaıznı tutmasan bile.. hadi bakayım kalk yerinden geç aynanın karşısına bir bak Allah ne kadar güzel yaratmış. eksiksiz her azan tam.. şükret sırtını sıvazla ne kadarda güzelim de .. her sabah yap bunu.. çok işe yaradıgına emin olabilirsin.
-
ahh ahh sende aynı ben gibisin bende şikayet ederim hep kilolarımdan filan hep derim neden bende çokk güzel değilim neden sevgilim yok daha neler neler ama sonra diyorumki silkelen kendine gel özgüven önemli insan önce kendini sevmeli kendiyle barışık olmalı gerisi zaten geliyo yanımızda yakışıklı birileri yokmuş olmasın kendine yetmelisin ben çevremdeki güzel insanlara dostlarıma bakıyorum güç alıyorum onlardan umut doluyo içime bigün olacak yanımızda bi hayat arkadaşımız zamanı var diyorum olacak bigün sende umutla bak hayata boşver onlar ince ayrıntılar takma o kadar bende hiç güzel değilim ama aynaya baktığımda kendimden nefret etmiyorum
Yorum
-
Bu dünyada bu kadar çok nefret edilcek şey varken kendinizden nefret etmeniz üzücü bişey...En azından kilonoz için, ve yüzünüdeki pürüz için? sizi o şekilde erkek arkadaşınız beğenmiyor mu? okadar çok mu onun görüşü önemli senin için?Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !
Yorum
-
rüzgar gülü, kendinden nefret etmen, kendine haksızlık... kendini küçük görme, senden daha kötü durumda olan milyonlarca insan var... gözünde iz varmış, bırak olsun; sen sağlıklı bir şekilde görebiliyorsun ya, göremeyenleri düşün... kilon fazlaymış, boşver, senden daha kilolu daha binlerce insan var.. bu konuda biraz gayretle kilo verebilirsin, bu senin elinde... biraz hareket, biraz spor ve tabii biraz daha az yağlı ve az hamur işleri... zamanla kilo verdiğini göreceksin... bırak kim ne kadar sevgili değiştirirse değiştirsin... sen kendine bak, başkalarıyla uğraşma.. Kendine güven, hiç tereddüt etmeden sokağa çık, önüne bak ve dik yürü... bırak, kim nasıl bakarsa baksın sana, sen onlara aldırma ve görme, etkilenme... Şunu bil ki, bütün insanlar sana aynı şekilde bakmayacaklar... Bunları önemsemeyen insanlar da var... Herkes aynı değil ki... sen, senin fizikinle uğraşanlarla değil de, senin kafanın içindekileri önemseyenlerle ilgilen ve onlarla diyalog kur... Haa, unutmadan; ailem beni eskisi gibi sevmiyorlar gibi bi şey söylemişsin... Olmaz.. olamaz.. hiçbir aile çocuğunu sevmemezlik ve istememezlik etmez... önyargılı davranma bu konuda... yarın çocuk sahibi olduğun zaman daha iyi anlayacaksın onları... Aceleyle böyle düşünme...Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
Öncelikle kimse kusursuz değil.hepimizin hoşlanmadığı bir sürü özelliği var ki hepsi bedende değil. Aklımızı ruhumuzu da beğenmiyoruz bazen.Peki nefret bunu çözermi ?Hayır.İnsanlar kalıcı hasarlarla yaşarken bile pozitif olabiliyorlar ki kilo çözülmeyecek bir sorun değil bence öncelikle ruhunla barışmalısın insanların seni sevmesini sen kendini severek başlatabilirsin bence bu şansı kendine tanı...
Yorum
Yorum