Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
naber zealist bak adına konu açtım, tartışalım senle edebiyat üstünde...Ama sen beni yenersin okuduğum iki kitap benimkisi çünkü, senin işin nedir? çok ilgili gördüm seni psikoloji üzerine filan.
merhaba anlamsız bak egolarım ve site içerisindeki nick prim metrem şuan tavan yaptı anlatamam ..hatta dante'nin beatrice'si gibi hissettim kendimi
şaka bir yana sen benden -ben senden daha çok kitap okudum, ben senden daha çok uzağa işerim ultra süper kitap arşivim var çok da kültürlüyüm edası sence de çok ispanyolca değil mi ? eminim ki sende şu kitaplarla kafayı bozan 3 gardorop kitap arşivi olan insanlardansın ve şuan mütevazi bir şekilde dalga geçmeye çalışıyorsun benimle.. yemezler çünkü çok anlamsız
zealis herzaman derinlikli cümlelerin var bunu wallahi övmek için demiyorum.Cümlenin sonuna varmadan söylemek istediğini kestiremiyorum.Ben sağlık sorunum yüzünden kitaplarla yaşamak zorunda kaldım...Çalışmıyorum etmiyorum. evdeyim yıllarca normal şekilde kitap okuyorum... ama forumda gözüme çarpan senin yazıların oldu...Deniz kenarında kitap elinde demiştin ya bana o an çok gülmüştüm walaa...bende bu tür insanları gözlemliyorum ya bi an kendimi onlar gibi hissedince...
öyle işte...Ben cidden bilmiyorum bişeyi unutuyorum.Hafızamda bazen bazen canlanıyor...Karmaşadayım. yani yazılardan değil hep vardı karmaşa ama kitaplarla dahada sözcükler çoğaldı ve karmaşadada arttı...
son dakika gelişmesi zealist adına konu açıldığı için çok mutlu oldu , tek konuyla gelen şöhret
cıks.detayı atladın..zealist kendi adına açılan konu başlığını gördükten sonra ömrü hayatı boyunca beklediği o anı yakaladı..çünkü ayşeglk yorum yazmıştı.sanırım artık ölebilirim bir amacım kalmadı
zealis herzaman derinlikli cümlelerin var bunu wallahi övmek için demiyorum.Cümlenin sonuna varmadan söylemek istediğini kestiremiyorum.Ben sağlık sorunum yüzünden kitaplarla yaşamak zorunda kaldım...Çalışmıyorum etmiyorum. evdeyim yıllarca normal şekilde kitap okuyorum... ama forumda gözüme çarpan senin yazıların oldu...Deniz kenarında kitap elinde demiştin ya bana o an çok gülmüştüm walaa...bende bu tür insanları gözlemliyorum ya bi an kendimi onlar gibi hissedince...
öyle işte...Ben cidden bilmiyorum bişeyi unutuyorum.Hafızamda bazen bazen canlanıyor...Karmaşadayım. yani yazılardan değil hep vardı karmaşa ama kitaplarla dahada sözcükler çoğaldı ve karmaşadada arttı...
benliğini kaybetmek nedir biliyor musun ? seni ''SEN'' yapan herşeyi yitirip o-bu-şu olmak nedir biliyor musun ? bence sen yalnızlığı kabullenmeye başlıyorsun..peki neden ?
Ben mi yanlızlığı kabulleniyorum? ben yanlızmıyım hele onu bir sor...Değilim o mertebeye ulaşamıyorum.Ama projelerim var yanlızlık için sonsuzluk için... inşallah demeyi isterdim ama saçmalık olur bu...
beni ben yapan die bişey olamaz ben die bişey yok çünkü benler var...Bazen hiç olmadığım kadar pis bir insan, bazen hiç kimsenin olmadığı kadar yufka yürekli, bazende öfkeli, hepsini yaşadığım var ben hangisiyim sence? hepsinin birleşimiysem hepsi nedir?
Ben mi yanlızlığı kabulleniyorum? ben yanlızmıyım hele onu bir sor...Değilim o mertebeye ulaşamıyorum.Ama projelerim var yanlızlık için sonsuzluk için... inşallah demeyi isterdim ama saçmalık olur bu...
beni ben yapan die bişey olamaz ben die bişey yok çünkü benler var...Bazen hiç olmadığım kadar pis bir insan, bazen hiç kimsenin olmadığı kadar yufka yürekli, bazende öfkeli, hepsini yaşadığım var ben hangisiyim sence? hepsinin birleşimiysem hepsi nedir?
Yorum