Duyuru

Collapse
No announcement yet.

o kadar mutsuzum ki...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• o kadar mutsuzum ki...

dışarı çıkmak okula gitmek bana ölüm geliyor nefret ediyorum hayattan sanırım sosyal fobi oldum.

bende nefret ediyordum. Güvensizlik falan olabilir. Kendi çabalarında düzelecek bir şey olabilir hemen damgayı vurma sosyal fobi diye ...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

güvensizlik zaten var ama bu yaşıma kadar hayatımda hiç böyle olmamıştım.okula gitmek dışarı çıkmak ölüm geliyor bana.

Yorum

hayatının bazı dönemlerinde bu tarz sorunlar olabilir , sende şu an zor bi dönemden geçiyosun...merak etme zamanla bu sorunu aşarsın...bende son bikaç haftadır kendimi eve kapattım sürekli pc başında vakt geçiriyorum

Yorum

ben yıllardır mutsuzum hiçbişey değişmiyor....

Yorum

atlatamıyorum şuana kadar içtiğim ilaçlar:
            cipralex
            cipram
            faverin
            lustral
            prozac
            geriye sadece paxera efexor kaldı ssri lerden
            cipram faverin prozacı uzun süre içtim
            cipralexe geri döncem galiba...

Yorum

yalnız ben de ürtiker problemi var cipralex de alerji yapar vs gibi şeyler yazıyor içtiğim dönemde ürtikerim yoktu ama bu sefer olursa diye korkuyorum....

Yorum

bak bu ilaçlardan falan pek anladığım söylenemez. Ama senin hakkında benim gördüğüm tek sorun biraz sosyallik. Bak 2 yıl öncesine kadar o kadar içime kapanık biriydim ki bilemezsin. Çok aksi bir insandım. Yanıma yaklaşan olmazdı. Teneffüsleri hep yalnız geçirirdim. Sonradan istediğim bu değil diye düşündüm. Aksi bir insan değildim kendi içimde. Neden aksi sinirli davranıyorum diye düşündüm uzun uzun. Sonra aldığım karar çok değiştirdi beni. Gözlük kullanıyordum o zamanlar. Lense başladım. Bir sürü kişisel gelişim kitabı okudum. Artık şununla konuşursam şu olur bununla konuşursam bu olur şöyle dersem şöyle olur diye düşünmeden aklımdan geçeni anında yaptım. Bunu birkaç defa yaptıktan sonra zaten bir anda güven geliyor. Sonra sanırım kızsın. Kendinde değiştirecek bir şeyler bul. Makyaj yap. Zaten yapıyorsan değiştir stilini. Kendine bak. Aynaya baktığın zaman bu ben miyim diyene kadar yap bunu. En başta da kendini sev. Kendini sevmek o kadar çok şey katıyor ki insana...
                Derin bir nefes al. Geç aynanın karşısına gülümse kendine. Değiştirmen gereken şeyleri not et. Günlük yaz...

Yorum

makyaj falan yapıp dışarı çıkamıyorum herkes bana bakcak gibi diyorum ya sosyal fobi bunları yapamaz

Yorum

lavender, "dışarı çıkmak okula gitmek bana ölüm geliyor nefret ediyorum hayattan" diyorsun... Bu, durup dururken gelişebilecek bir "vaka" değil... Bazı sebepleri ve alt yapıları olmalı... Bunlardan bahsedebilir misin biraz?
                    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

okuyor musun? çalışıyor musun bilmiyorum... ama kendini ewe kapattıkça sosyal olarak insanlardan daha da uzaklaşırsın bence bir işte çalışmak sana iyi gelebilir. hem bedenen hemde ruhen çok artılar sağlayabilir sana...
                      hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

okuyorum pozitif lise dönemim çok kötü geçmişti

Yorum

Yeni bir başlangıç yap. Dikkat çekmek kötü bir şey değil. Sana bakıyorlarsa da ''aa çok çirkinmiş yaa'' olarak bakmayacaklar ki. Rahat ol. Hem baksalar ne olur ?
                          Kendine gel

Yorum

"Sanırım sosyal fobi oldum." Bu nasıl cümle, sanki gribe yakalanmış olabileceğinden bahsediyorsun. : ) Hayat zor, sfli bir hayat kat be kat zor. Cipralex depresyonuma çok iyi gelmişti bırakınca yine kötü oldum. Şu an iki geri bir ileri gidip geliyorum, istikrarsızım.
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

çünkü sf belirtileri var evet

Yorum

İşleniyor...
                              X