Duyuru

Collapse
No announcement yet.

o kadar mutsuzum ki...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: lavender View Post
    22 yaşındayım çevremde herkes mezun oluyor sevgili buluyor evleniyor bir de benim halime bakın
    canım daha çok gençsin..daha önünde koca bir hayat ve çarelerle dolu zaman dilimi var..belirtilerin sosyal fobi gibi..doktora gittin mi hiç?..bence zaman kaybetmeden doktora git..

ve senle dalga geçen o insanları hiç takma,onlar zayıf karaktersiz isanlar..sen kendi değerini bil olurmu
    :10:

Yorum

gıttım oyle dedı doktor da

Yorum

gıttım oyle dedı doktor da
        tamam o zaman şimdi yapman gereken şeyler kendine güvenmek,kendi değerini bilmek..

ve tabi ilaçlarını aksatmadan kullanmak bizim meşhur cipralex var ya onu da kullan
        :10:

Yorum

-
          acele etme ya, hele bi işini eline al,erkenden evlenip ne yapacaksın.. ama çocukta kariyerde yaparım diyorsan bilemem.. =)
          mavi mavi arkadaşa katılıyorum, öncelikle kendinle barışık ol, kendini beğen ve kendine değer ver.. =)
          ve tedavini de aksatma..
          -
          bak bu ışık senin ışığın..
          dallarına ay doğmuş, delice delice zeytin..

=)

Yorum

Bence fazla zorlama kafana sık olsun bitsin.Kimi zaman böyle olur.Hayat bir futbol maçına benzer çoğu zaman.Ve futbolda herzaman iyi olmak yeterli değildir.Şanşlı olmanda gerekir.Bir vurursun ofsılayt ne biliyim out derler korner derler.Ama gol atamazsın.Boş yere kendine teselli verme.

Benim durumumda kötü yalnış anlama sanayide haftanın 6 günü amelelik yaparak zor geçinen bir adamım.Ve 19 yıldırda sevgilim yok.Çünkü böyle olması gerekiyo bir nedeni yok olmasıda imkansız.Kötü olmak zorunda.Bazı için hep kötüdür.Anladınmı ya böyle yaşamayı kabülen yada öl
            Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Yorum

lavender insanlar senle neden alay etsinlerki, sfli olduğun için mi?
              Her şey güzel olacak...

Yorum

kendime güvendiğim için
                doktora göre insanlarla iletişim kuramıyormuşum nedeni buymuş

Yorum

Ben de kendime yeterince güvenmiyorum ama bu durumdan dolayı hiç alay edilmedim, özgüveni olan insan çok şey yapar, bir çok iş başarır, insanlarla iletişimi kuvvetli olur. Sence doktor yanlış mı söylemiş?
                  Her şey güzel olacak...

Yorum

yok doğru demiş haklı

Yorum

Herhalde çekingen birisin bu yüzden de özgüvenin zayıf, değil mi? Çekingenliğin üzerine giderek onun okuluna ve sosyal hayatına etkisini azaltabilirsin. Mesela ünide arkadaşların sohbet ederken onlara gülümseyerek yaklaş, dinle cesaret edersen konuş. İlk başta zor olabilir ama sonraki günlerde tekrar onların yanına gittiğinde daha rahat aralarına girebilirsin, böyle birşey yaparsan alay etmezler herhalde...
                      Her şey güzel olacak...

Yorum

markete giderken falan çok kötü oluyorum alışveriş merkezlerine giderken de öyle
                        hep arkadaşım olmadığı için

Yorum

İnsanlar zayıf oldugunu gorurse bı tekmede onlar vurur unutma agırbaşlı ol kendını ezdırme mıy mıy takılma bılıyorum zor ama uygulamak zorundasın karakterını koy ortaya kısılıgın bıkere on plana cıktımı zaten bu davranıslar sana agır gelıp bu sefer sen onlara yaptırım uygulamaya başlarsın ıllaha benı ezmıyen bırı bulmalıyım arayasına gırme kendını savunmayı ogren cunku gunun her anı bu kısılerle karşılasabılırsın

Yorum

off poison çok güzzel konuşuyosun ama bi de uygulayabilsem keşke

Yorum

off poison çok güzzel konuşuyosun ama bi de uygulayabilsem keşke
                              Bi dizi vardı yabancı halen devam edıyo sanırım adamın kısılıgı patronunada aynı eşınede arkadaşlarınada ısmını bulup sana ozel mesaj atıcam onemlı yol alabilirsin.

Yorum

İşleniyor...
                              X