Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Sucker punch.
Tavsiye ederim.Bu arada mesaj kutun dolmuş.İşin ilginç yanı senin film sorunu görmeden ben sana bu filmi tavsiye eden mesaj geçmeye çalıştım.Ama boşyer kalmamış postane sana çalışmış, mesaj trafiğin yoğun anlaşılan :=)
Sucker punch.
Tavsiye ederim.Bu arada mesaj kutun dolmuş.İşin ilginç yanı senin film sorunu görmeden ben sana bu filmi tavsiye eden mesaj geçmeye çalıştım.Ama boşyer kalmamış postane sana çalışmış, mesaj trafiğin yoğun anlaşılan :=)
önerin için sağol..evet mesaj kutusu dolmuş ama sildim şuan boş buarada demek sende film önerisi yapacaktın tesadüfe bak
buyuk bir ihtimalle izlemissindir ama Lord of the Rings Triology.
Ayni zamanda amerika'da sci-fi kanalinin cok guzel fantastik filmleri var, isimlerine bakip burdaki sitelerden filmleri indirebilirsin. Mesela buyuculuk uzerine Earthsea filmleri var. Onlar baya guzel.
Tarihi fantastik ariyorsan, CNBC-e'de Merlin var, biraz daha cocuksu yanin agir basiyorsa.
Sonra Beawolf diye bir film hatirliyorum. O da tarihle fantastigi karistirir bir destan filmi. Cristopher LAmbert oynuyor.
buyuk bir ihtimalle izlemissindir ama Lord of the Rings Triology.
Ayni zamanda amerika'da sci-fi kanalinin cok guzel fantastik filmleri var, isimlerine bakip burdaki sitelerden filmleri indirebilirsin. Mesela buyuculuk uzerine Earthsea filmleri var. Onlar baya guzel.
Tarihi fantastik ariyorsan, CNBC-e'de Merlin var, biraz daha cocuksu yanin agir basiyorsa.
Sonra Beawolf diye bir film hatirliyorum. O da tarihle fantastigi karistirir bir destan filmi. Cristopher LAmbert oynuyor.
önerilerin için çok sağol earthsea yi seyretcem en yakın zamanda..buarada beowulf hani çizgi sinema tarzı olandı dimi,onu da seyrettim çok güzeldi hakkaten?..ama beowulf da Cristopher LAmbert mi oynuyordu?..hani angelina jolie nin olduğu filmi diyorsun dimi..
evet angelina'li versiyonu da var ama cristopher lambertli versiyonuda var o'da ortacaglarda geciyor. izle emin ol onu da begeneceksin. kucukken en begendigim aktordu cristopher lambert, filmi de o tyuzden seyretmistim. http://www.imdb.com/title/tt0120604/
cristopher lambertli sonra fantastik tarzda mortal combat var, oyunundan hoslandiysan filmi de izlenebilir. Hatta eminim highlander'i da seversin. olumsuzler birbirinin kafasini kesmeye calisiyor, hatta dizisi de vardi highlander'in.
Filmler, özellikle uyarlama olanlarını pek beğenmiyorum. Kitabını okuduktan sonra yapılan uyarlamalar başarısız kalıyor gözümde. Film yerine Anime tavsiye ederim. Hem konu olarak daha orjinal oluyor, hem de çizim olduğu için özel efekt sıkıntısı çekilmiyor.
Film önerisi olaraksa Frank Herbert'ın 2000 yapımı yarı fantastik yarı bilim kurgu Dune uyarlamasını öneririm. Bunun kinci ve üçüncü kitapların da devamı olan filmleri var ama onları izlemedim.
Yorum