Duyuru

Collapse
No announcement yet.

önerebileceğiniz fantastik tarzda filmler var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• mavi mavi
    adlı üyemiz önerebileceğiniz fantastik tarzda filmler var mı? konusunu başlattı

önerebileceğiniz fantastik tarzda filmler var mı?

ben fantastik,özellikle fantastik+tarihi tarzda filmleri çok severim..

önerebileceğiniz bu tarz filmler var mı?

• porselen
    replied
    limitless çok güzel film.fantastik bilim kurguya giriyo sanırım

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Altın Pusula güzel fantastik bir film.

Leave a comment:

• AND
    replied
    Harry Potter serileri geldi ilk aklıma.Kaç yaşıma geldim hala daha severek izlerim..

Leave a comment:

• Ada
    replied
    yaw dün tv de narnia günlükleri vardı.
    ne aciayip birşeydi öyle

Leave a comment:

• LmH121
    replied
    Cadı sezonu
    Ben dört numara
    Thor

Leave a comment:

• Zimitel
    replied
    Filmler, özellikle uyarlama olanlarını pek beğenmiyorum. Kitabını okuduktan sonra yapılan uyarlamalar başarısız kalıyor gözümde. Film yerine Anime tavsiye ederim. Hem konu olarak daha orjinal oluyor, hem de çizim olduğu için özel efekt sıkıntısı çekilmiyor.

Film önerisi olaraksa Frank Herbert'ın 2000 yapımı yarı fantastik yarı bilim kurgu Dune uyarlamasını öneririm. Bunun kinci ve üçüncü kitapların da devamı olan filmleri var ama onları izlemedim.

Leave a comment:

• aileia
    replied
    evet angelina'li versiyonu da var ama cristopher lambertli versiyonuda var o'da ortacaglarda geciyor. izle emin ol onu da begeneceksin. kucukken en begendigim aktordu cristopher lambert, filmi de o tyuzden seyretmistim. http://www.imdb.com/title/tt0120604/
    cristopher lambertli sonra fantastik tarzda mortal combat var, oyunundan hoslandiysan filmi de izlenebilir. Hatta eminim highlander'i da seversin. olumsuzler birbirinin kafasini kesmeye calisiyor, hatta dizisi de vardi highlander'in.

Leave a comment:

• mavi mavi
    replied
    Orjinal yazı sahibi: aileia View Post
    buyuk bir ihtimalle izlemissindir ama Lord of the Rings Triology.
    Ayni zamanda amerika'da sci-fi kanalinin cok guzel fantastik filmleri var, isimlerine bakip burdaki sitelerden filmleri indirebilirsin. Mesela buyuculuk uzerine Earthsea filmleri var. Onlar baya guzel.
    Tarihi fantastik ariyorsan, CNBC-e'de Merlin var, biraz daha cocuksu yanin agir basiyorsa.
    Sonra Beawolf diye bir film hatirliyorum. O da tarihle fantastigi karistirir bir destan filmi. Cristopher LAmbert oynuyor.
    önerilerin için çok sağol earthsea yi seyretcem en yakın zamanda..buarada beowulf hani çizgi sinema tarzı olandı dimi,onu da seyrettim çok güzeldi hakkaten?..ama beowulf da Cristopher LAmbert mi oynuyordu?..hani angelina jolie nin olduğu filmi diyorsun dimi..

Leave a comment:

• mavi mavi
    replied
    Orjinal yazı sahibi: poruy View Post
    "Pan's Labyrinth" bunu mutlaka izle harika bir fantastik film, bir de "The Spiderwick Chronicles" tavsiye ederim.
    evet pan'ın labirenti çok güzel bir filmdi onu seyretmiştim..diğerini de seyrederim..sağol önerin için

Leave a comment:

• mavi mavi
    replied
    Orjinal yazı sahibi: ayşeglk View Post
    chuky yi izle chuky
    bunu izledim

Leave a comment:

• aileia
    replied
    buyuk bir ihtimalle izlemissindir ama Lord of the Rings Triology.
    Ayni zamanda amerika'da sci-fi kanalinin cok guzel fantastik filmleri var, isimlerine bakip burdaki sitelerden filmleri indirebilirsin. Mesela buyuculuk uzerine Earthsea filmleri var. Onlar baya guzel.
    Tarihi fantastik ariyorsan, CNBC-e'de Merlin var, biraz daha cocuksu yanin agir basiyorsa.
    Sonra Beawolf diye bir film hatirliyorum. O da tarihle fantastigi karistirir bir destan filmi. Cristopher LAmbert oynuyor.

Leave a comment:

• poruy
    replied
    "Pan's Labyrinth" bunu mutlaka izle harika bir fantastik film, bir de "The Spiderwick Chronicles" tavsiye ederim.

Leave a comment:

• ayşeglk
    replied
    chuky yi izle chuky

Leave a comment:

• mavi mavi
    replied
    Orjinal yazı sahibi: AfrAze View Post
    cadılar zamanı, ben efsaneyim, apocalyptica, 30 gün gece..... şuan aklıma gelenler
    ben efsaneyim, apocalyptica yı seyrettim gerçekten çok güzel filmlerdi..cadılar zamanı ve 30 gün gece yi seyrederim yorumun için sağol

Leave a comment:

İşleniyor...
X