Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkes neden bu kadar dertli ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: karınca View Post
    Şu mesajından sonra ağlamaklı gözlerimden biraz daha yaş süzüldü kendime salak üzüldüğün şeylere bak dedim ama yinede üzüldüğüm şeye üzülmeye devam ettim bence neden devam ettim biliyor musun çünkü çok şükürki şimdi üzüldüğümden daha kötüsünü yaşamadığım için şu an üzüldüğüm şey benim sınırımda son noktam o yüzden aslında susmam gerekirken daha kötüsünü yaşamadığım için üzülmeye devam ..
    evet bende devam edyorumki.basıma bole bi olay gelmesine ragmen kendi derdime hafiftir salla gitsin diyemiyorum.cünkü 2 gün uykusuz ve biraz stresli olunca büye düşüşe geçiyor.sonra ilaçlara baslayınca 0 dan baslıyosunuz.ve oyle garip bişeyki lanet anksiyete basta sizi endişelendiren durum cözülse problem kalmasa bile devm ediyor.bu nasıl bi dert diyosunuz.ama gececek.elbet bitecek

Yorum

elbet biter tabii ama izi elbet kalır gibi sanki zaten en büyük acımlarımızı kayıplarımızı bile bi gün unuturuz belki ama izi asla silinmez kendini hep hatırlatmaya çalışır

Yorum

evet bende ilk yaşadığım anksiyetenin bile etkisi var.ve vay be ne günler atlatmışım diyorum.isyan etmiyorum yazıldıysa yaşarım die düşünüyorum artık.başka yapacak bişi yokki.bağırsakta cağırsakta isyan etsekte o durumu yaşıyoruz.bunu kabulleniyorum artık en zoru o oluyor ama insanı rahatlatıyor.hergün neden ben deyip kahrolmak daha azap verici değilmi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karaka1 View Post
          evet bende ilk yaşadığım anksiyetenin bile etkisi var.ve vay be ne günler atlatmışım diyorum.isyan etmiyorum yazıldıysa yaşarım die düşünüyorum artık.başka yapacak bişi yokki.bağırsakta cağırsakta isyan etsekte o durumu yaşıyoruz.bunu kabulleniyorum artık en zoru o oluyor ama insanı rahatlatıyor.hergün neden ben deyip kahrolmak daha azap verici değilmi
          öyle belki ama kabullenmek?? kabullenmek bana uymaz büyük konuşmuyorum tabiki ama en azından şu an ki düşüncelerime göre kabullenmek ruhuma aykırı bi yol olmalı sorunları çözmek için mutlaka bir yol var şimdi o yolu bulmaya çalışıyorum buluncada o yolda yürümeye çalışıcam ..

Yorum

Hayatı bilmediğin belli kardeş.Kimileri hayata 50-0 geriden başlar.Hayatları boyuncada o büyük farkı kapatmaya uğraşılar.Ama herşey kifayetsizdir sonuç bellidir koca bir hüsran.İşte ben o insanlardanım doğarken ölen insanlardan.Tipsizim salak adam tekiyim alkoliğim.Sadece öleceği günü bekliyen bir zavallıyım daha kötüsü ne olabilir ki.

Sen hayatı kıytırık bir sınavdan iberet gürüyorsun.Böyle değil işte.Belki hiç hayatı tanımayacaksın.Ben tanıdım ve herşey kötü.Herşey çıkarlara göre şekillenir.Eğer paran yoksa eğer sisteme uymazsan seni dakkida yok ederler.Bende hep anarşist oldum.
            Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okan2 View Post
              Hayatı bilmediğin belli kardeş.Kimileri hayata 50-0 geriden başlar.Hayatları boyuncada o büyük farkı kapatmaya uğraşılar.Ama herşey kifayetsizdir sonuç bellidir koca bir hüsran.İşte ben o insanlardanım doğarken ölen insanlardan.Tipsizim salak adam tekiyim alkoliğim.Sadece öleceği günü bekliyen bir zavallıyım daha kötüsü ne olabilir ki.
              Sen hayatı kıytırık bir sınavdan iberet gürüyorsun.Böyle değil işte.Belki hiç hayatı tanımayacaksın.Ben tanıdım ve herşey kötü.Herşey çıkarlara göre şekillenir.Eğer paran yoksa eğer sisteme uymazsan seni dakkida yok ederler.Bende hep anarşist oldum.
              Tipsizim salak adamın tekiyim alkoliğim...
              Öyle karakterde insanlar tanıdım ki dış görünüşleri hiçbir anlam ifade etmedi. Alkoliğim diyorsun. Buda senin doğumunla mı alakalı? Hayır. Alkolik olma. Alkol kullanma. Hayatı biliyorum. Onun yanında olursan güzel karşı safta olursan kötü ...
              Ve evet kıytırık bir sınav. Her şey kötü diyeceğine düzeltmeye çalış. Bizde biliyoruz kötü olduğunu. Ama kötü de kötü kötü de kötü diye istediği oyuncak alınmayınca ağlayan küçük çocuklar gibi tutturmuyoruz. İyileştirmeye çalışıyoruz...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
              Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
              birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
              Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                Tipsizim salak adamın tekiyim alkoliğim...
                Öyle karakterde insanlar tanıdım ki dış görünüşleri hiçbir anlam ifade etmedi. Alkoliğim diyorsun. Buda senin doğumunla mı alakalı? Hayır. Alkolik olma. Alkol kullanma. Hayatı biliyorum. Onun yanında olursan güzel karşı safta olursan kötü ...
                Ve evet kıytırık bir sınav. Her şey kötü diyeceğine düzeltmeye çalış. Bizde biliyoruz kötü olduğunu. Ama kötü de kötü kötü de kötü diye istediği oyuncak alınmayınca ağlayan küçük çocuklar gibi tutturmuyoruz. İyileştirmeye çalışıyoruz...
                Alkoll aslında beni ayakta tutan tek şey ama istediğim zaman bırakırım.Tipsiz ve salak olmam konusunda yapacağım birşey yok.Liseyi bile zor bitirdim.Şimdi ise kaynakçılık yapmaya çalışan bir zavallıyım.Birkaç yıl sonrada yalnızlıklarımla beraber çürümeye başlıyacam.
                Neden diye sorma bir neden sonuç ilişkisi yok böyle olması gerkiyo.Neden diye sormak aptal bir filazofun işi ulurdu.Hasta değilim.Gerçeklerin acı dünyasında yaşayınca böyle oluyo.
                Hayat güzeldir ama bazıları için.Benim içinse herzaman kötü oldu.

Yorum

Derdi veren Allah dermanıda verir.sabır sabır sabır.

Yorum

Alkoll aslında beni ayakta tutan tek şey ama istediğim zaman bırakırım.Tipsiz ve salak olmam konusunda yapacağım birşey yok.Liseyi bile zor bitirdim.Şimdi ise kaynakçılık yapmaya çalışan bir zavallıyım.Birkaç yıl sonrada yalnızlıklarımla beraber çürümeye başlıyacam.
                    Neden diye sorma bir neden sonuç ilişkisi yok böyle olması gerkiyo.Neden diye sormak aptal bir filazofun işi ulurdu.Hasta değilim.Gerçeklerin acı dünyasında yaşayınca böyle oluyo.
                    Hayat güzeldir ama bazıları için.Benim içinse herzaman kötü oldu.
                    Hayat güzeldir herkes için. Sadece bazıları kötü görür...
                    Liseyi bile zor bitirmen salak olduğunu açıklamaz. Zeka kavramı görecelidir. Nice dahiler bile zamanında toplumdan deli diye dışlanmışken böyle bir şeyi söylemen saçma oluyor kusura bakma. Alkol seni ayakta tutan şey değil. Senin tutunmaya cesaretin olan tek şey. Kimse tipsiz değildir. İçin güzel olduktan sonra dışın zaten güzel olur ... Zavallı kelimesi sadece kendini zavallı çaresiz aciz görenler içindir. Kendini böyle görüyorsun. Öyleyse öylesin...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                      Hayat güzeldir herkes için. Sadece bazıları kötü görür...
                      Liseyi bile zor bitirmen salak olduğunu açıklamaz. Zeka kavramı görecelidir. Nice dahiler bile zamanında toplumdan deli diye dışlanmışken böyle bir şeyi söylemen saçma oluyor kusura bakma. Alkol seni ayakta tutan şey değil. Senin tutunmaya cesaretin olan tek şey. Kimse tipsiz değildir. İçin güzel olduktan sonra dışın zaten güzel olur ... Zavallı kelimesi sadece kendini zavallı çaresiz aciz görenler içindir. Kendini böyle görüyorsun. Öyleyse öylesin...
                      Bana iyimserlik yapma.İç güzellik diye birşey yoktur.Olsada kimse değer vermez zaten.Sen tanıştığının birinin iç güzelliğine bakıyorsun tabiki hayır.Zavallı dediysem çaresiz değilim çalışıyorum para kazanıyorum.Ama yalnızım ve bu hep böyle olacak.Dış görüşünüşüm yüzünden hiç bir zaman karşı cinsle ilişki kuramıyacam bu yüzden bir zavallıyım bu böyle.Ve hayat kötü benim için hiç birşeyi düzeltmek elimde değil.Herşeye denedim ama yine aynı aynı.Şimdi bunlar olmamış gibi mutluyum a.q diyemem.

Seni fazla yormak istemem çünkü benim gibi olmadan beni anlayımazsın.Kendimi böyle görmüyorum gerçeklerle yüzleşiyorum

Yorum

Bana iyimserlik yapma.İç güzellik diye birşey yoktur.Olsada kimse değer vermez zaten.Sen tanıştığının birinin iç güzelliğine bakıyorsun tabiki hayır.Zavallı dediysem çaresiz değilim çalışıyorum para kazanıyorum.Ama yalnızım ve bu hep böyle olacak.Dış görüşünüşüm yüzünden hiç bir zaman karşı cinsle ilişki kuramıyacam bu yüzden bir zavallıyım bu böyle.Ve hayat kötü benim için hiç birşeyi düzeltmek elimde değil.Herşeye denedim ama yine aynı aynı.Şimdi bunlar olmamış gibi mutluyum a.q diyemem.
                        Seni fazla yormak istemem çünkü benim gibi olmadan beni anlayımazsın.Kendimi böyle görmüyorum gerçeklerle yüzleşiyorum
                        Başta beni kesinlikle yormuyorsun. Sonra. Sana iyimserlik yapmıyorum. Mecbur değilim. Sen dertler içinde boğulsan da mutlu olsanda elime bir şey geçmeyecek. Ama mutlu ol isterim. İç güzellik diye bir şey yoktur diyorsun ya. Çok yanılıyorsun. Ben tanıştığım herkesin iç güzelliğine bakıyorum. Hiç tanımadan ne kadar da tipsiz dediğin birini yakından tanıdın mı bilmiyorum. Ama ben tanıdım. Ve inan bana onu tanıdıktan sonra dünyadaki bütün herkesten güzel/yakışıklı oldu benim için. Önemli olan yüreğin güzelliği. Ve senin yüreğin dış görünüşünle öylesine dolmuş ki göstermiyor güzelliğini. Yalnızsın ve bu hep böyle kalacak diye bir şey yok. Bu dünyada herkesin bir eşi var. Seninde olacak. Zamanı geldiğinde. Bekle. Onu yüreğin güzelken hayatına almak içinde o yüreği dış görünüşünden arındır.

Yorum

İşleniyor...
                        X