Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimce...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Peki peki, konuşmayacağım.Ama bana çok ters olduğu için arada böyle konuşuyorum.Benim sevgilim olsa ben kendi açımdan baktığım için yazıyorum.Başka bir kadınla atışmam...Bak kendim için diyorum seni katmıyorum içine...Yanlızca foruma takılır varsa konuları açmak için bilgimi sunarım..öyle işte...Ama sana karşı bi atıfta bulunmuyorum.öyle görünüyorsa özür tamam)
    Herkeste istediği gibi takılmakta yazışmakta serbest: ))
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
      Kitap y.anlama lütfen ama bence senin hiç kız arkadaşın vs. yok yoksa bu kadar demogojiyi çekmeye çalışmazdın.çünkü laf lafı açmak için çaba harcıyorsun...İtiraf et sende kurtul
      Offf naptın sen, dün gazı verdin bugün sana inanmıyorum diyorsun kitap şu an depresyona girerse sebebi sensin.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
        Bir forumun işlevli olması için kesinlikle insanların sorunlarının var olabileceği konular açılmalı.çekingenlik,özgüven gibi şeylerin açılımlarının yapıldığı bilgilendirildii konular olmalı.Tartışmalar yapılacaksada bu tür konular üstünde...Çok daha güzel ve akıcı bişeyler ortaya çıkar...
        Kendimce fikrim sadece...
        Bu forum eskiden öyleydi ve çok faydalıydı hatta inan bana açılan konunun psikolojiyle ilgisi olmadığı için kilitlendiğini hatırlıyorum.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
        X