Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Kardeşim de aynı senin gibi ya. Ne yapabilirsin bilemiyorum. Ama alma hastalığı deme şuna. Her şey hastalık değil. Bu sadece takıntı olabilir. Ya da gözünün doymamasından dolayı makyaj melzemeleri konusunda.
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
valla geçenlerde 2-3 sene önce aldığım kozmetik malzemelerini kullanmaya başladım...torba dolusu vardı nerdeyse... birde en güzel çeşitlerinden almışım... özel markalar ,özel ürünler vs. ne yatırım yapmışım diyorum kendime kafam ve içim rahat olsa inanılmaz kozmetik manyağı olabilirim
benimkisi mesela psikolojik... bir alışverişe çıkıyorum çok beğeniyorum bir kıyafeti veya ayakkabıyı... zayıflayınca veya şöyle olunca alacam şeklinde erteliyorum... ama kozmetik ürünler konusunda yarına yatırım her zaman kullanırım diyip alıyorum... sonra 2-3 sene kullanmıyorum bu konuda bir psikologla konuşabilirsin bence... bunu ben konuşmuştum ve nedeni çok farklı bir şey çıkmıştı...
Benim bi arkadaşta hem kozmetik hemde giysi konusunda aynı sıkıntıları yaşıyor.aslında belirli bi şeyleri vardır onları kullanır ama alır depolar resmen artık dolapları almıyor..nedenini bende merak ettim şimdi..
Benimde bir erkek olarak elektro marketlere zaafım var, durumum az iyi olsun hemen borca giriyorum ihtiyacım olsun olmasın bu tür marketlerde gezmeyi, ürünleri incelemeyi çok seviyorum.Takıntıya dönüşmedi sanırım ama kendimi frenlemek durumunda kalıyorum.Bayanlarda gördüğüm kadarıylada özellikle kozmetik ve ayakkabı konusunda almasa bile bakmak,denemek, incelemek özellikle çok cazip geliyor.Bütçeyi çok sarsmıyorsa ve alışveriş mutluluk veriyorsa ki kesinlikle öyledir fazla üzerine gitmemek lazım diye düşünüyorum.
Benimde bir erkek olarak elektro marketlere zaafım var, durumum az iyi olsun hemen borca giriyorum ihtiyacım olsun olmasın bu tür marketlerde gezmeyi, ürünleri incelemeyi çok seviyorum.Takıntıya dönüşmedi sanırım ama kendimi frenlemek durumunda kalıyorum.Bayanlarda gördüğüm kadarıylada özellikle kozmetik ve ayakkabı konusunda almasa bile bakmak,denemek, incelemek özellikle çok cazip geliyor.Bütçeyi çok sarsmıyorsa ve alışveriş mutluluk veriyorsa ki kesinlikle öyledir fazla üzerine gitmemek lazım diye düşünüyorum.
hehe elektronik bir sektörde çalıştığım için teknolojiye karşı benimde özel bir ilgim var... bende çok severim reyonlarını dolaşmayı ama bu konuda olduğu zaman tam olsun mantığım olduğu için maddiyatımı iyi bir şekilde ayarladıktan sonra satın almayı tercih ederim
Bende tornavida pense,yankeski,lehim makinesi alınca zevk alıyorum. Hiç bir zaman bu anlamsız halimi çözemedim.: )) sizinkisi hadi normal, makyaj malzemeleri ama benimkisi nie?
Yorum