Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok kozmetik ürünü alıyorum kullanmıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Sizdeki bu alışkanlık anladıgım kadarıyla alış veriş hastalıgına giriyor ,bu konuda bir uzmandan destek almanızı öneririm .

Bu tarz kişiler ihtiyaçları olsun olmasın o anda mutlu olduklarından hiç duşunmeden alışveriş yapmakta sonrada ben bunları niye aldım diye pişman olup daha buyuk bir mutsuzluga duşmekteler .

Bu kısır donguden kurtulmanın en iyi yolu profesyonel destek almanızdır .
    ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

kalitesiz ürünler almıyorum pahalı ürünler alıyorum o yüzden üzülüyorum babama yazık ama engel de olamıyorum kendime

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MEGAN View Post
        Sizdeki bu alışkanlık anladıgım kadarıyla alış veriş hastalıgına giriyor ,bu konuda bir uzmandan destek almanızı öneririm .

Bu tarz kişiler ihtiyaçları olsun olmasın o anda mutlu olduklarından hiç duşunmeden alışveriş yapmakta sonrada ben bunları niye aldım diye pişman olup daha buyuk bir mutsuzluga duşmekteler .

Bu kısır donguden kurtulmanın en iyi yolu profesyonel destek almanızdır .
        ben de her türlü hastalık var ya sf den kurtulsam en çok istediğim o yeni sf oldum

Yorum

Levender boşver kendini kabullen.Hastaneye gitsen bi ton ilaç vercek, sonra onları almak için para gitcek sonra gene masraf snra babana gene yazık...levender aslında bi çok şeyin okadar farkındasın ama çözüm türetmekte etkisiz kalıyorsun.Bence biraz daha çözümden yana fikirlerini kabullensen herhalde bi psikologtan daha etkileyici fikirlerin var...ciddiyim bu konuda...analizlerin çok iyi.
          Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

evet herşeyi biliyorum çünkü çok yıl doktora gittim kaliteli okullarda okudum ve hala öyle ama yine de özgüven elde edemiyorum
            Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
            Levender boşver kendini kabullen.Hastaneye gitsen bi ton ilaç vercek, sonra onları almak için para gitcek sonra gene masraf snra babana gene yazık...levender aslında bi çok şeyin okadar farkındasın ama çözüm türetmekte etkisiz kalıyorsun.Bence biraz daha çözümden yana fikirlerini kabullensen herhalde bi psikologtan daha etkileyici fikirlerin var...ciddiyim bu konuda...analizlerin çok iyi.

Yorum

Sence sorun nerde peki? kendi kendine oturup özgüven eksikliğimin nedeni nedir gibi bir soruyla yoğun düşündün mü? yada onu kazanmam için ne yapmalıyım gibi kendince sorular yönelttin mi? iş kaygısı mı okulda başarısızlık mı? ilk başta genetik olmadığına inan. Buna inanmassam yaptığın tüm herşey boşlukta kürek çekmeye benzer...
              özgüven eksikliğinin sende yarattığı zorluklar nelerdir bunları yaz. mutlaka bir nedeni vardır herşeyin o nedeni buldun mu sorun kendinden çözülecek diye düşünüyorum.
              Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

özgüvensizim ama nedenini bilmiyorum..

Yorum

Sana akıl vermek gibi olmasın lütfen ama bunun derinlerdeki nedenini bulabilmelisin ? tek tek nerde eksik die gözlemle hayatını ailenden başla, yetiştiğin okula oakdar ince ince gözlemleyip yüzleşmelisin.
                  nerde mesela zorluk çekiyorsun özgüven konusundan dolayı?

Yorum

- e kullaaan!

Yorum

ben de kozmetik almayi severim. zaten doktora gidip moral bulmaya calismaktan daha kisa yoldan elde ediyorsun bunu. o yuzden bence hastalik degil senin yaptigin.

ben de ne cok psikologturpsikiyatrdirilactir verilen paraya aciyorum. cok buyuk meblaglar. o zaman hastaliga kufrediyorum. oraya verilen parayla alinabilecekleri dusununce.

Yorum

doyumsuzluk ve irade zayıflığı..
                        "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

aynen doktorlara çok para verdim ama hala aynıyım ne yazık ki kısa süre iyi oluyorum sonradan geçiyo
                          Orjinal yazı sahibi: aileia View Post
                          ben de kozmetik almayi severim. zaten doktora gidip moraly bulmaya calismaktan daha kisa yoldan elde ediyorsun bunu. o yuzden bence hastalik degil senin yaptigin.

ben de ne cok psikologturpsikiyatrdirilactir verilen paraya aciyorum. cok buyuk meblaglar. o zaman hastaliga kufrediyorum. oraya verilen parayla alinabilecekleri dusununce.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lavender View Post
                            alıyorum makyaj malzemelerini ve kullanmıyorum evin bir köşesinde öyle
                            ama görünce de alışverişte almadan duramıyorum
                            nasıl geçecek bu alma hastalığı
                            alma hastalığını geçirmene gerek yok..tek yapman gereken aldıklarını kullanmak böylece boşa gitmemiş olur
                            :10:

Yorum

bu aralar sosyal fobi yüzünden zor sokağa çıkıyorum bir de dikkat çekici olursam daha kötü olur..
                              Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
                              alma hastalığını geçirmene gerek yok..tek yapman gereken aldıklarını kullanmak böylece boşa gitmemiş olur

Yorum

İşleniyor...
                              X