offf çok sıkıldım gene ben
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sıkılanlar buraya
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: kitap View Postyarın obur gun prezentabl bi yerde yanlıs yazsan kucuk dusersin..şimdiden duzeltmek gerek.."Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Postzaten küçüğüm düşşemde aynı kalksamsa fark yok
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kitap View Posthani bi daha espri yapmıcaktın(mesajlarımda hata arayanlara not: yapmayacaktın şeklinde yazıldıgını biliyorum, ben kelimeleri yanlıs yazmayı seviyorum)......eger bir karar veriyorsan o kararın pesinden git..bu sana bir nasihat olsun.."Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kitap View Postumarım kendini buyuk gormeyi en azından kucuk gormemeyi ogreneceksin..aksi halde hayatın pek hoş gecmeyecektir.."Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
Yorum