Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sıkılanlar buraya

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
    ya zaten o hatalarımdan dolayı bu haldeyim ..söyledğin şey de doğru farkındayım geçmiyoda zaten..
    her hata yapan kendini kucuk gorsun o zaman..hep diyom senin mantık bozuk ama inanmıyon al işte bozuk mantık bu..

(merve bu arada farkındaysan sana terapi veriyorum, ucret olayını sonra konusuruz)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
      her hata yapan kendini kucuk gorsun o zaman..hep diyom senin mantık bozuk ama inanmıyon al işte bozuk mantık bu..

(merve bu arada farkındaysan sana terapi veriyorum, ucret olayını sonra konusuruz)

sana dava açıcam şarlatansın bi de ücret istiyo hiç utanma arlanma kalmadı yeav
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

sana dava açıcam şarlatansın bi de ücret istiyo hiç utanma arlanma kalmadı yeav
        bana durup dururken neden hakaret ettin? bu davranısını kaç kere gozlemledim..doktora gitmemekte artık ısrar etmemelisin..

Yorum

bana durup dururken neden hakaret ettin? bu davranısını kaç kere gozlemledim..doktora gitmemekte artık ısrar etmemelisin..

ya ne hakareti çok alıngansın çooook

nasıl dahiyim dediğinde dahi olamıyosan ben sana şarlatan deyincede öle olmuyosun korkma
          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

ya ne hakareti çok alıngansın çooook

nasıl dahiyim dediğinde dahi olamıyosan ben sana şarlatan deyincede öle olmuyosun korkma
            çok super bi mantıgın var. demek birine bişi dedigimizde o kişi oyle olmuyor..o zaman şimdi ben sana bişi diyim mi, hayır hayır demicem, mantıgının bozuk olmasından yararlanmıcam..bak ne kadar iyiyim.

Yorum

çok super bi mantıgın var. demek birine bişi dedigimizde o kişi oyle olmuyor..o zaman şimdi ben sana bişi diyim mi, hayır hayır demicem, mantıgının bozuk olmasından yararlanmıcam..bak ne kadar iyiyim.
              michael jackson'ın soyadını düşünmeye devam et beni rahat bırak lütfen .)

Yorum

ama yarın yine benimle konusmak isticen ve bisi olsun da benimle konussun dicen..vala merve işin zor..hep derim benden uzak durun yoksa yazık olur size..

Yorum

İşleniyor...
                X