Orjinal yazı sahibi: anlamsız
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Selin önündeki "çer-çöp" mü olacağız? Yoksa?
Collapse
X
-
Ben doğdum doğalı, kendimi hep bir savaş içinde görürüm.mücadele yaşam stilim artık bu neyse böle ben olunca kardeşlerimin en iyi yaşam koşulları oluşması için çabalarım.birini fen lisesine göndermek, diğerini işe bilmem ney.neyse kardeşim oyun oynuyr bende sinirleniyorum ben onlar için çabaliyim kendimi öldüreyim. onlar knayt oynasın. ve bir an level mi atladı, oyun mu kapandıysa ne oldu. orda bi yazı çıktı.Savaşı kazanmanın en kolay yolu onu kaybetmektir.Ve o an hiç bir zaman içimden geçmediği kadar güzel geçti.Tüm çabalarımı hiç uğraşmadanda kazanabilirdim.herşeyi terketmek bırakmak salı vermek.Nie çaba veriyorum dedim kendi kendime ne işe yarıyor.Biri doktor biri avukat olunca ne olacak başım göğe mi ericek die söylendim...O günden bu gün artık o söz aklımda çıkmadıFakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: anlamsız View PostBen doğdum doğalı, kendimi hep bir savaş içinde görürüm.mücadele yaşam stilim artık bu neyse böle ben olunca kardeşlerimin en iyi yaşam koşulları oluşması için çabalarım.birini fen lisesine göndermek, diğerini işe bilmem ney.neyse kardeşim oyun oynuyr bende sinirleniyorum ben onlar için çabaliyim kendimi öldüreyim. onlar knayt oynasın. ve bir an level mi atladı, oyun mu kapandıysa ne oldu. orda bi yazı çıktı.Savaşı kazanmanın en kolay yolu onu kaybetmektir.Ve o an hiç bir zaman içimden geçmediği kadar güzel geçti.Tüm çabalarımı hiç uğraşmadanda kazanabilirdim.herşeyi terketmek bırakmak salı vermek.Nie çaba veriyorum dedim kendi kendime ne işe yarıyor.Biri doktor biri avukat olunca ne olacak başım göğe mi ericek die söylendim...O günden bu gün artık o söz aklımda çıkmadı
bende pasifizm felsefeseni özümsedikten sonra kendime gelebildim
Yorum
Yorum