Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Dağıldım iyice...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Dağıldım iyice...

Gerçeklik duygusunu kaybetme vb.. sorunlarla doktora gittim..Çok bilgisayar oynadığından olabilir dedi bende 3.günü şuan bilgisayar oynamadım hiç ama sorun geçmedi hala..Eskisi gibide değil ama insanlar farklı felan gelmiyor ben neyim böyle de demiyorum sadece rüyada yaşıyorum gibi geliyor..Risperdal ve porzac kullanıyorum...Geçmeyecek mi bu offf Okullar açılana kadar geçse bari...bu arada yorgunluk - halsizlik - ateş yapıyor mu bu ya yan etkileri ?

soğuk suyla banyo yap: )
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Şimdi duş alacağım öyle yapayım bar i

Yorum

neden öyle dedin kardeş.

Yorum

kardeşim 16 yaşımdayım ilk kez böyle birşey başıma geldi doktora gittim o ilacı verdi korktuğum için ve geçmesini istediğim için kullanmak zorunda kaldım . birşey biliyorsan söylersen seviniri.mm..

Yorum

thexx bak 16 yaşındasın y.anlama yaşa göre muamele yapmıyoruz ama benim soğuk duş al önerime bile mantıklı baktın...: ) espiri yapmıştım.Ama bunu çözmek için biraz sosyalleş, bi mekanik bişeylerle uğraş..Deniz kenarına git az nefes al..3 günde hal olacak bişey değil ilaçlarada bağlanma, hemen herşeyde bu doktorlar ilaç veriyor.Bundan adım gibi eminim...Hiç bir hastalığım olmadığı halde bir gün ilaç almam gerekiyordu, kaymakamlıkta ilaç aldığımı söylemiştim.Neyse doktora gittim yalandan şuyum buyum var.Gibi şeyler dedim baktım oakdar ilaç yazdı görmen lazımdı o gün artık ilaç alımlarını çokk aza indirgedim mecburi olmadığı müddetçe yazdırmamalarını istiyorum. Bizimkisi tavsie gene sen bilirsin.Ama inan git biraz dolaş spor yap vs. hepsi geçer.Bende 7-24 bilgiyara kullanıcısıyım bazen söylediklerin bneimde başıma geliyor...Gerçeklik olgusunu kaybediyoruz...
            Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Yaşım 16 herhangi bir tecrübem olmadığı için çok korkuyorum..Ve kim ne derse desin herşeyi denerim çünkü korkuyorum düzelmeyeceğinden...6 yıldan beri 7/16 bilgisayar kullandım(knight online).Sadece bu olay değil ailemle ilişkilerimi herşeyi bozdu... biraz geç oldu ama bırakıyorum bu lanet olası makineyi ...ilacın 3.günü ve bende bu yolda sizin tecrübelerinizden yararlanmak istedim..

Yorum

gerçekten psikolojik ilaçlar o kadar çok ateş sıkıntı yapıyorki theXX haklı yani o soğuk suyla yıkan mesajını ciddiye almakta..
                ben ilaca karşı olmamakla birlikte çok gerekmedikçe kullanmama taraftarıyım.
                bilgisayardan uzak durmak zamanla normale dönmeni sağlar.

Yorum

yani pc yi bırakınca nasıl geçmesini bekliyosun pc yi bırak arkadaş edin demeye çalışmış doktorun direk bilgisayardan uzaklaşınca gökten arkadaş yağdıramadığı için senden özür mü dilesin psikolog biraz hatayı kendinde ara bence.
                  Without You I'm Nothing

K M
                  Aşk demek sen demek
                  Sen demek ben demek..

Yorum

İşleniyor...
                  X