Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bazı huylarımı sevmiyorum sinirleniyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bazı huylarımı sevmiyorum sinirleniyorum

ben çok sinirli biriyim
    helede haksız yere laf yersem altta kalırsam deliriyorum yani var ya o an karşımdakini öldürürüm laf bile sölesem bana bi laf sölesin karışımdaki elli tane laf sölesemde sanki onu alt edemiyorum böle onu sinir edecek laf sokacak bi laf arıyorum
    ama o anki duygulardan mı sinirden mi nedir aklım duruyor sanki..
    yanlış yazdığım ya da sölediğim bile oluyor..
    facebookta sanal okey oynuyorum kızın biri bugün okeyde beni yendi
    kıza oyunun başında sen daha tıfılsın dedim
    oyunu alınca kahkaha atıp gördün mü tıfılı demez mi
    sanala ona facebooka küfür yağdırdım
    bu okey oyununda da yendimi oyuncu olursun yenildi mi şans falan taş gelmedi olur
    2 oyunda oynadım ikisindede taş gelmedi ne ettiysem bitemedim deli oldum ya en son bastım küüfürü çıktım..
    hele bide karşındaki ben okey attım sen onu bile atamadın diyor ya karşımda olsa onu boğarım valla
    yaa aman taktığın şeye bak diyeceksiniz ama
    bazıları ukalaca konuşunca hava atınca kendini birşey zannediyor iyi oynayıp birde yenilmek bana çok koyuyor..
    sanal değil reelde olsa sinirleniyorum
    babam da da var evde oynayınca adama bi el bile alsam hırs yapıyor oyun ateşlenip birbirmize laf atıyoruz..
    bu huyumu sevmiyorum ya artık bazen kendi kendime bile kafada var ya diyorum ama elimde olmuyor sinirleniyorum işde..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Metın sendekı olay sınır hastalıgından ote ınsanları kafaya cok takma problemın olabılır yanı ınsanların olmadıgı bı olayda sınırlenebılıyomusun yoksa sadece ınsanlara karşımı?

Yorum

ben çöok doluyum hayata ve insanlara karşı
      annem de hayatımı hep kısıtlıyor istedğim şeylerde istedğim zamanda olmuyor bıktım
      çoğu şeye çabuk öfkeleniyorum
      herşeyimi yeteneklerimi özelliklerimi bile kaybettim
      gözlerimd ebozukluk var gözlük takamıyorum takmasam görmüyorum
      sabahlin tedavi ettirin beni dedim aileme babam banane diyor özgüven sorunumda var hayat işkence bana
      evdeki herşeyi kızınca savuruyorum duvarlara çarpıyorum
      çok mutsuzum.. :..(
      bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Çok aşırı siniiiir. Bende bir ara sinirlenince bağırır çağırır sonrada duvarlara yumruk sallardım
        Takma kafana fazla. Birine eğer öyle tıfıl falan gibi aşağılayıcı nitelikteki sözcükler kullanmaz daha nazik olursan başta hırs yapmaz. Sonra kazansa da seninle dalga geçmez. Topu topu oyun sonuçta. Hem babanda da öyle bir şey var diye senin bunu değiştiremeyeceğin anlamına gelmez. Benimde babam çok sinirlidir. Ama ben bayağı sakinim. Çünkü değişmesi gerektiğini fark ettim ve değiştirdim. İste yeter...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
          Çok aşırı siniiiir. Bende bir ara sinirlenince bağırır çağırır sonrada duvarlara yumruk sallardım
          Takma kafana fazla. Birine eğer öyle tıfıl falan gibi aşağılayıcı nitelikteki sözcükler kullanmaz daha nazik olursan başta hırs yapmaz. Sonra kazansa da seninle dalga geçmez. Topu topu oyun sonuçta. Hem babanda da öyle bir şey var diye senin bunu değiştiremeyeceğin anlamına gelmez. Benimde babam çok sinirlidir. Ama ben bayağı sakinim. Çünkü değişmesi gerektiğini fark ettim ve değiştirdim. İste yeter...
          tıfıldı ama çocuk yani benimle aşık atma diyo böyle kendini beğenenleri sevmem ben helede yaşça küçükse.. karşımda olsa laf yapsa dayak yer.. ben ona tıfıl demesemde laf yapsa da dayak yer.. haddini bilcek.. biz nasıl büyüyüğümüze saygı gösteryorsak oda bize göstercek.. dünkü çocuk geçmiş karşıma benle atışma diyo sen kimsin yani.. ne oldun.. bi oyunla taş gelip oyun almayla oyuncumu oldun.. istatistiklere baksan mağlubiyeti galibiyetinden çok yüksek.. benimkide tam tersi.. neyse ya babamı değiştirmek amacında değilim oyunda oda bende sinirliyiz işde.. ama benim sinirliliğe çare bulmam lazım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Metin06 View Post
            tıfıldı ama çocuk yani benimle aşık atma diyo böyle kendini beğenenleri sevmem ben helede yaşça küçükse.. karşımda olsa laf yapsa dayak yer.. ben ona tıfıl demesemde laf yapsa da dayak yer.. haddini bilcek.. biz nasıl büyüyüğümüze saygı gösteryorsak oda bize göstercek.. dünkü çocuk geçmiş karşıma benle atışma diyo sen kimsin yani.. ne oldun.. bi oyunla taş gelip oyun almayla oyuncumu oldun.. istatistiklere baksan mağlubiyeti galibiyetinden çok yüksek.. benimkide tam tersi.. neyse ya babamı değiştirmek amacında değilim oyunda oda bende sinirliyiz işde.. ama benim sinirliliğe çare bulmam lazım..
            Sen şuan benim yaşımı bilsen ölürsün o zaman herhalde Bak sakin ol. Bende o çocuk gibi benden büyüklere saygı duymam gerektiği kanısında değilim. Çünkü gerek yok. Büyükse büyük herkesin bildiği bir gerçek var. Akıl yaşta değil baştadır. Tecrübe de var tabii ki ama o ayrı. O yüzden tıfıl falan çok yanlış. Az bile yapmış. Ben olsam seni mosmor edene kadar konuşurdum. Gerek yok böyle şeylere. Sakin olacaksın. Karşındaki değil sen kaybediyorsun yok yere. Madem tartışmayı tetikleyecek şeyi yapıyorsun sonucunda da sakin kalmayı başarmalısın ...

Yorum

oyunun başında sen ona takılmışsın, oyun bitince de o sana takılmış... Hepsi bu... sen başkasına yapınca "normal" oluyor da onlar sana takılınca niye "normal" karşılamıyorsun? üstelik çok ölçülü bir şekilde "gördün mü tıfılı?" demiş... bunda sinirlenecek bişey yok ki... Böyle durumlarda kendine hakim olmayı öğrenmelisin metin... bu böyle gitmez... bir an evvel bu konuda sinirlerine hakim olmayı öğrenmeye bakmalısın... sonraki zamanda bu hem seni ve hem de karşındaki insanları üzer...
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

gerçek hayatta oynadıgında taş çal..sanal için de bi hile yolu bul..boylece yenersin ve sinirlenmezsin..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                  Sen şuan benim yaşımı bilsen ölürsün o zaman herhalde Bak sakin ol. Bende o çocuk gibi benden büyüklere saygı duymam gerektiği kanısında değilim. Çünkü gerek yok. Büyükse büyük herkesin bildiği bir gerçek var. Akıl yaşta değil baştadır. Tecrübe de var tabii ki ama o ayrı. O yüzden tıfıl falan çok yanlış. Az bile yapmış. Ben olsam seni mosmor edene kadar konuşurdum. Gerek yok böyle şeylere. Sakin olacaksın. Karşındaki değil sen kaybediyorsun yok yere. Madem tartışmayı tetikleyecek şeyi yapıyorsun sonucunda da sakin kalmayı başarmalısın ...
                  niye ölüm yaşında insanı öldürdüğünü ilk kez duydum : büyükse büyük ölemi.. akıl yaşda değil başdaysa gelsin ona da bana sataşana da gösteririm başdaki aklı o zaman neymiş görür. tıfıl falan yanlışsa onunda senin de bana böle konuşman hitap etmen ve bana göre düşünce tarzın yanlış.. sana ikinci kez kapak tıfılın yanlış olduğunu söyleyip beni mosmor edene konuşmak doğru bi hareket mi??? git önce kendini düzelt sonrada tıfıl adamları.. benle kimse baş edemedi sen hiç edemzsin ben değil sen mosmor olursun hatta mosmor değil karaya bürünürsün..
                  ben lafımı söledim kendini beğenenleri sevmem ve ben onu takmadım aslında oyunda eli dizli gelmiş taş gelmiş 3 kişilik oyunda karşımda eşim bile yok oyun almış gelmiş bana hava atıyor
                  bu mu yaşdaki değil başdaki aklı..
                  bide benle atışamazsın diyor.. gülümde boşa gitmesin..
                  ben kazanılacak insanlrı kazanırım kaybedilecekler umrumda olmaz.. okiş.. by

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                    oyunun başında sen ona takılmışsın, oyun bitince de o sana takılmış... Hepsi bu... sen başkasına yapınca "normal" oluyor da onlar sana takılınca niye "normal" karşılamıyorsun? üstelik çok ölçülü bir şekilde "gördün mü tıfılı?" demiş... bunda sinirlenecek bişey yok ki... Böyle durumlarda kendine hakim olmayı öğrenmelisin metin... bu böyle gitmez... bir an evvel bu konuda sinirlerine hakim olmayı öğrenmeye bakmalısın... sonraki zamanda bu hem seni ve hem de karşındaki insanları üzer...
                    oda ikinci oyunda bana s..tr git dedi oyun benim lehime dönünce.. takılmak buysa bende takilim insanlara..
                    neyse asıl konu oyun değil sinir. buna çare bulmak istiyorum...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
                      gerçek hayatta oynadıgında taş çal..sanal için de bi hile yolu bul..boylece yenersin ve sinirlenmezsin..
                      onu yenememeyi düşünenenler yapar daha çok,, ben yapmam.. ukala, kibirli değilim ama iyi oynarım ama iki taşla oyun bitiren gelir bize hava atar işde..

Yorum

oda ikinci oyunda bana s..tr git dedi oyun benim lehime dönünce.. takılmak buysa bende takilim insanlara..
                        neyse asıl konu oyun değil sinir. buna çare bulmak istiyorum...
                        sinir konusunda da demiştim ya;"Böyle durumlarda kendine hakim olmayı öğrenmelisin metin... bu böyle gitmez... bir an evvel bu konuda sinirlerine hakim olmayı öğrenmeye bakmalısın... sonraki zamanda bu hem seni ve hem de karşındaki insanları üzer" diye...
                        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

niye ölüm yaşında insanı öldürdüğünü ilk kez duydum : büyükse büyük ölemi.. akıl yaşda değil başdaysa gelsin ona da bana sataşana da gösteririm başdaki aklı o zaman neymiş görür. tıfıl falan yanlışsa onunda senin de bana böle konuşman hitap etmen ve bana göre düşünce tarzın yanlış.. sana ikinci kez kapak tıfılın yanlış olduğunu söyleyip beni mosmor edene konuşmak doğru bi hareket mi??? git önce kendini düzelt sonrada tıfıl adamları.. benle kimse baş edemedi sen hiç edemzsin ben değil sen mosmor olursun hatta mosmor değil karaya bürünürsün..
                          ben lafımı söledim kendini beğenenleri sevmem ve ben onu takmadım aslında oyunda eli dizli gelmiş taş gelmiş 3 kişilik oyunda karşımda eşim bile yok oyun almış gelmiş bana hava atıyor
                          bu mu yaşdaki değil başdaki aklı..
                          bide benle atışamazsın diyor.. gülümde boşa gitmesin..
                          ben kazanılacak insanlrı kazanırım kaybedilecekler umrumda olmaz.. okiş.. by
                          şu kaba dilinizi alın ve bir daha benim hakkımda yorum yapmayın mümkünse. İğrendim. Yemin ederim iğrendim.
                          Size diyeceğim en iyi şey Allah etrafınızdakiler sabır ihsan eylesin. Allah başkalarını sizden korusun.

Yorum

İşleniyor...
                          X