Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Lucig dreaming rüyalarının psikolojiye zararları

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Lucig dreaming rüyalarının psikolojiye zararları

Arkadaşlar öncelikle bilgi veriyim.
    Genelde uykudan tam rem evresinde uyandırılıp, tekrar uykuya dalarak gercekleştirilebilir. hatta rüyalarınıza kaldığınız yerden bile devam edebilirsiniz.

Bilimsel olarak ilk Frederick van Eden tarafından açıklanmıştır.

Açık rüya olarak tanımlanır ve genelde kişi rüyasında yaptığı şeyi fiziksel olarak da uygular. Örneğin rüyasında su altında olduğunu gören birisi istem dışı nefesini tutar ve belirli bir sınırı aşınca otomatik olarak nefes almaya başlar o zamanda su altında nefes alabildiğini görür ki işin en eğlenceli tarafıda budur.

Kısacası kontrol edilebilen rüya.

Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. (Uçarsınız, gökdelenden gökdelenlerin üstüne atlarsınız spiderman gibi daha neler neler)
    İstediğiniz herşeyin sahibi olabilirsiniz.
    Kendi dünyanızın tanrısı olabilirsiniz.
    Eğer uzmanlaşırsanız rüyalarınız sizin kontrolünüzde birer dizi film gibi olur hergün bir önceki günün devamı olur ve artık iki kişi olabilirsiniz hayatta.
    ileriki evresi astral seyehattir.
    (GERÇEKTEN İLGİNÇ DEĞİL Mİ?BEN ÇOK ETKİLENDİM)

Şimdi soracaksınız bu forumla ne alakası var diye..
    Ben bunun psikolojiye olan olumsuz etkileri hakkında bilgisi olan biri var mı diye merak ediyorum.
    Bunu yapan iki arkadaşım var.İnternette gerçekten korkutucu yan etkiler okuduk bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin..arkadaşlarımdan biri son günlerde çok agresif ve hiçbi nedeni olmadığını söylüyor..yardım etmek istiyorum.
    Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

su mesaja goz atin
    http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...e-Lucid-R%FCya

Yorum

benim düşünceme göre amaç uymaktır.rüya görmek değil.
      Bu tür rüyaları kontrol etme çabaları insanı güzel uykusundan ediyormuş..ben almıyım...

Yorum

Bu tür rüyalara istediğinizi dahil edebiliyorsunuz ve o kişide aynı rüyayı görüyor. izlediysen inception filmine benziyor söylemek istediklerim.inan tecrübe etmek gerçekten güzel.bu arada uykudan etmiyor daha çok uyuyorsun ada.

Yorum

İnternettekileri bende biliyorum.yakın çevresinde yada kendi bu rüyaların zararlarını yaşayan var mı ben onu merak ediyorum.

Yorum

İşleniyor...
          X