hayattaki en büyük keşkeniz neler arkadaşlar?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayattaki en büyük ''keşke''niz ne?
Collapse
X
-
1) Motor kazası yaptım. O gün keşke kask taksaydım.
2) Sigarayı bırakabilseydim
3) Çok duygusal olmasaydım.
4) Bana aşkı yaşatmayanların gözlerine bakıp, korktuklarını görseydim.
5) Keşke, keşke dicek bir geçmişim olmasaydı...Follow the white rabbit
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Posther insanın büyük-küçük keşkeleri mutlaka vardır... Ben, en büyüğünü yazayım; işimde işime çok faydası olmamasına rağmen keşke ingilizceyi "doğru-dürüst" öğrenseydim... Hâlâ şansım var amaa... Aması var işte)
Keşkelerim o kadar cok ki, yazsam ne fayda, yazdıkca hatırlıyor üzülüyorum... Sadece KEŞKE diyecek şeyler yapmasaydım diyorum ama hayat işte, tecrubeyi hayat ogretıyor sana, ne cok mutlu olabilirsin bu hayatta ne de ömür boyu üzgün kalabilirsin.... Ortada kalırsın her zaman ikilemde olursun.. Acılar olgunlaştırır insanı, tabii sen öyle biri olmalısın ki, acının okyanusunda gel gitlere kapılacağına, kendine bir çare bulup o okyanustan sağ cıkmayı bilmelisin....
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post1) Motor kazası yaptım. O gün keşke kask taksaydım.
2) Sigarayı bırakabilseydim
3) Çok duygusal olmasaydım.
4) Bana aşkı yaşatmayanların gözlerine bakıp, korktuklarını görseydim.
5) Keşke, keşke dicek bir geçmişim olmasaydı...:10:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: siiyah View PostKeşkeler bitmiyo ki. İnsanlar hayatlarının her dönemlerinde farklı alanlarda pişmanlık yaşayıp keşkeleri oluyo benim keşkemde eğitimle ilgili....:10:
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Posther insanın büyük-küçük keşkeleri mutlaka vardır... Ben, en büyüğünü yazayım; işimde işime çok faydası olmamasına rağmen keşke ingilizceyi "doğru-dürüst" öğrenseydim... Hâlâ şansım var amaa... Aması var işte):10:
Yorum
Yorum