Merhaba bugün pazarlamacılık üzerine bir şirkete iş görüşmesine gittim.Çok stresli ve gergindim hava zaten sıcak ellerimde terliydi tokalaştım.Gergindim.İki kişiyle görüştüm olumlu yanıtlandı yarın gel pozitifsin mükemmelsin öylesin böylesin.Oysaki öyle değildim.Bu işi istemiyorum der gibi gitmiştim.ACABA PAZARLAMCI RUHLARIYLA BENİ KANDIRDILARMI? yarın işe başlıyorum görücekler pozitifi.Sorum şu ben pozitifmiyim?:RpS_w00t:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Pozitifmişim aslında değilim.Kim yalan söylüyor.?
Collapse
X
-
Pazarlama şirketleri epey geniştir.Yani ne kadar çok eleman olsa o kadar iyi mantığıyla hareket ederler.Çünkü onlar her türlü pazarlama işinden kar ederler.Zarar etme durumları yoktur.Bu yüzden hemen hemen kimseye hayır demezler.Ben öğrenci olmama zamanımın kısıtlı olmasına,part time çalışacağım dememe rağmen görüştüğüm tüm pazarlama şirketlerinden olumlu yanıt aldım.Biraz çalıştım baktım olacak gibi değil şirket sahipleri oturduğu yerden para kazanıyor biz sabah akşam müşteri bulacağız diye ayaklarımız şişiyor.Oradan oraya koşturup duruyoruz.Muhakkak sana prim sisteminden bahsetmişlerdir.Sattığın ürün başına para alıyorsun.İstersen gir bir dene kendini.Ancak pazarlama işinin pek iç açıcı bir meslek olduğunu söyleyemem.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View PostPazarlama şirketleri epey geniştir.Yani ne kadar çok eleman olsa o kadar iyi mantığıyla hareket ederler.Çünkü onlar her türlü pazarlama işinden kar ederler.Zarar etme durumları yoktur.Bu yüzden hemen hemen kimseye hayır demezler.Ben öğrenci olmama zamanımın kısıtlı olmasına,part time çalışacağım dememe rağmen görüştüğüm tüm pazarlama şirketlerinden olumlu yanıt aldım.Biraz çalıştım baktım olacak gibi değil şirket sahipleri oturduğu yerden para kazanıyor biz sabah akşam müşteri bulacağız diye ayaklarımız şişiyor.Oradan oraya koşturup duruyoruz.Muhakkak sana prim sisteminden bahsetmişlerdir.Sattığın ürün başına para alıyorsun.İstersen gir bir dene kendini.Ancak pazarlama işinin pek iç açıcı bir meslek olduğunu söyleyemem.
Yorum
Yorum