dikkatimi çekti portalda genelde sorunlarını paylaşan insanların yaş sınırı 23-255 arası genelde bu yaşlarda mı psikolojik baskı ve sorunlar çok oluyor yoksa portalda mı bu yaş sınırında insan var ? :RpS_huh:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sizce de öyle mi?
Collapse
X
-
işin varsa gerisi gelir bak sen hayatını kurmuşsun işteOrjinal yazı sahibi: he ondan View PostMali müşavirim ama hala babam bir baltaya sap olamadın gözüyle bakıyor. Annem niye evlenmiyorsun diyor. Bunlar her şeyin sıırrını çözmüş beni adam edecekler daha
hem her anne baba öle galiba benimde amcamı evlendireceklerdi babaannem köyde yaşar orada olan bütün genç kızları istemeye gidecekti tek tek nerede ise
Yorum
-
ahahah süper babanne : )Orjinal yazı sahibi: rabiaa View Postişin varsa gerisi gelir bak sen hayatını kurmuşsun işte
hem her anne baba öle galiba benimde amcamı evlendireceklerdi babaannem köyde yaşar orada olan bütün genç kızları istemeye gidecekti tek tek nerede ise
"Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum
Yorum
-
dert demeyelim sorumluluk diyelim biz ona her zaman insan sorunlarla karşılaşır ama bir ailenin olması bambaşkadır eşinin felan olması o zaman en azından yanlız düşünmezsin hayatınıOrjinal yazı sahibi: ocp1972 View PostHer yaşın ayrı sorunu var. Hayatı kurmuş olmak sorunsuz bir hayat anlamına gelmiyor.
Dahada ağırlaşıyor dertler.
Yorum
-

Yorum