Arkadaşlar doktora randevuya gittim bugün 4 aydır sereguel losiram kullanıyorum.doktora dışarı çıkınca heyecanlanıyorum birde yemek yiyemiyorum yutkunamıyorum dedim.1ay daha kullan geçiçek dedi.tekrar girdim sordum yine 1ay kullan geçicek dedi.bu yutkunma sorunu zamanla geçermi?ilaçtan sonra çoğaldı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Arkadaşlar..
Collapse
X
-
Norolojik bir sorunum varmı tam olarak bilmiyorum.eskidende yutkunma sorunum vardı ama yiyebiliyordum şimdi lokmaları sayıyorum yemek yerken ve günde en az 4 5 kere boğulma riskiyle karşılaşıorum yani boğulucağımı sanıyorum tam yutamıyorum.önceden emar egg ner varsa çektirdimbeynin sol tarafında bir sorun çıkmıştı fazla önemli değilmi bilmiyorum yada etkisi varmı.sadece merak ettiğim bu yutkunma sorunu ne zaman geçer.birde panik halim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Postcevap gelmemiş( Bilgisi olan arkadaşlar, arkadaşımıza yardımcı olsak? Ama, aslında bu sorunun cevabı yine doktorlar gibi geliyor bana sevgili batman...
doktora ısrarla 2 kere sordum aynı cevabı verdi pozitif.1 ay geçsin diyor.dedim panik için ilaç verebilirmisin öle bir ilaç yok dedi.
Yorum
-
beynin sol tarafında problem mi? onun önemli olup olmadığını sen bilemezsin ancak uzmanları bilir... sevgili batman, senin problemin psikolojik olmaktan çok tıbbî gibi gözüküyor... en kısa zamanda bu işin uzmanı olan doktorlara muayene olmalısın...Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: batman View PostNorolojik bir sorunum varmı tam olarak bilmiyorum.eskidende yutkunma sorunum vardı ama yiyebiliyordum şimdi lokmaları sayıyorum yemek yerken ve günde en az 4 5 kere boğulma riskiyle karşılaşıorum yani boğulucağımı sanıyorum tam yutamıyorum.önceden emar egg ner varsa çektirdimbeynin sol tarafında bir sorun çıkmıştı fazla önemli değilmi bilmiyorum yada etkisi varmı.sadece merak ettiğim bu yutkunma sorunu ne zaman geçer.birde panik halim.Mutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
bence siz nöroloji dokturunada bakının. beynin denge loblarımıdır nedir onlarla alakalı bir sorunda olabilir.Mesela bazıları var merdiven inerken mutlaka merdiven sayılarını hesaplar. bi yüksekliği ölçmeye çalışır bi çok şey var.Hani sanki beynimiz iki kısımdan oluşuyor ya sizinkisi ikisi karşışıyor. nasıl anlatmalıyım bilmiyorum ama psikolojinin yanında nöroloji dokturunada bakının...bide konsanresinizi yukunmaya vermeyin. başka şeyler düşünün, üstünde durmassanız geçer belki takıntı halien getirmiş olabilirsiz belkide...şifa bulmanız dilekleriyle benden bu kadar: )"Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka
Yorum
Yorum