Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hayattan nefret ediyorum ölmek istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
    dusunce baskalarını uzmemeli..kişi bıkmış, geliyor, dayanamıyorum diyor, teselli istiyor, yardım edin diyor umutsuzca, birisi de gelip hahahaha diyor sanki gercekten olcen salaksın sen hepiniz salaksınız diyor, olur mu oyle, hayır olmaz, psikolojisi çok kötü durumda olan birine boyle hitap edilmez..ayıpr gunahtır yazıktır el insaf diyorum el insafff!!!!!
    aynen öyle

Yorum

boyle uyeler yuzunden forumdan soguyom ben, keske herkes bizim gibi duyarlı olsaydı ama işte dunya boyle bi yer degil yapcak bisi yok sabredcez

Yorum

boyle uyeler yuzunden forumdan soguyom ben, keske herkes bizim gibi duyarlı olsaydı ama işte dunya boyle bi yer degil yapcak bisi yok sabredcez
        çok doğru konuştun dünya böyle her türlü insan var

Yorum

Abartmaya gerek yok arkadaşlar sinirlenmeyin

Yorum

neyse konuya dönelim ruh durumum dalgalanıyor bunları yazdığımda çok kötüydüm şimdi o kadar kötü değilim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
              bu forumda ne çok ölmek istiyorum diye konu açıp ama ölmeyi bayılmak sanan kişi var.. enterasan....
              yakında bende öyle bir başlık açacağım sanırım... körle yatan şaşı kalkarmış
              hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

gözün topraga bakıyor bi an once bu hesabını kapatsan iyi olcak yoksa ecelinle gitceksin..
                Sende nedense sürekli bana sarıyon sert çocuk Olm git yaşıtlarınla oyna!
                Follow the white rabbit

Yorum

arkadaşlar anlık duygularla hareket etmeyin ölcem intahar edicem falan...hayatta herşey geçicidir bu sıkntı da geçici ölmeye değecek bir sıkıntı olmadığını zaman geçtikçe anlayacaksnz.lütfen öfkeyle kalkp zararla oturmayalm hem de birdaha kalkmamamk üzere otrmk olur bu.
                  Gemiler gibi dünya, gemiler gibi hayat
                  Gemiler gibi yıllar, geçip gidiyor, geçip gidiyor...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
                    Sende nedense sürekli bana sarıyon sert çocuk Olm git yaşıtlarınla oyna!
                    sana ozel bir muamele ettigim yok, o senin kuruntun..forumda herkes serbestçe dusuncesini belirtebilir, kuıralları oku..

Yorum

aç aç bu tarz başlıklar ragbet görüyor burda birde hep ben hep ben diye övünülen başlıklar..
                      Orjinal yazı sahibi: audio View Post
                      yakında bende öyle bir başlık açacağım sanırım... körle yatan şaşı kalkarmış

Yorum

İşleniyor...
                      X