Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yaşanmışlık Mühürüm Dedikleriniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Yaşanmışlık Mühürüm Dedikleriniz?

Acılar, ACIDIR evet yorar,sıkar,boğar...
    Gözünüzün etrafında çizgiler oluşturur zamanla...
    Yüzünüzün,gözlerinizin ifadesini değiştirir.
    Bunlar sizin yaşanmışlık mühürünüzdür...

Bana göre acıların da bir güzelliği vardır.
    Hayatta DİK durabilmek adına,DERSLER çıkarabilmek adına...

Acılarınızın MÜHRÜNÜ sevebilmeyi öğrenebildiniz mi :?:
    Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
    Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Re: Yaşanmışlık Mühürüm Dedikleriniz?

Orjinal yazı sahibi: iris
    Acılar, ACIDIR evet yorar,sıkar,boğar...
    Gözünüzün etrafında çizgiler oluşturur zamanla...
    Yüzünüzün,gözlerinizin ifadesini değiştirir.
    Bunlar sizin yaşanmışlık mühürünüzdür...

Bana göre acıların da bir güzelliği vardır.
    Hayatta DİK durabilmek adına,DERSLER çıkarabilmek adına...

Acılarınızın MÜHRÜNÜ sevebilmeyi öğrenebildiniz mi :?:
    acıdır beni canlı tutan

Yorum

Hayat Bazen...

Ummadığın anda çıkar karşına acılar. Mutluluğu ararsın acıların ardı sıra ve çeker gidersin, karanlık, kuytu ve sessiz arka sokaklara...
      Kim bilir oturur kaldırım taşına ve içtiğin sigaranın küllerine gömersin acıyı, mutluluğu da yine o sigaranın dumanında ararsın!
      Hayat Bazen...
      Boşluğa haykırdığın bir slogan gibidir. Her insana bir hayat, her hayata ise bin insan. Kimileri olur, kimileri kalır, kimileri ise ölenle diri diri gömülür...

Hayat Bazen...

Bir ovanın düş oluşu gibidir. Taşsız ve ağaçsız. Hiç bir zaman kurumuş bir yaprak veya solmuş bir çiçek bulamazsın... Ne ağaç vardır yaprağını dökecek, ne de çiçekler vardır kışın solup yazın açacak ve...

Hayat Bazen...
      Kelimelerden yoksundur. Saklıdır bir kaç kelime derinliklerinde. Ne o kelimeleri kullanacak doğru zamanı, ne de doğru zamanda kullanacağın kelimeleri bulamazsın çoğu zaman...!
      Yine hayat bazen de olsa, bir biri ardına sürüklediği acılara rağmen devam ediyor...
      İnadına sevmek var seni,
      Seni inadına yasamak,
      İnadına denizlerinde balık olmak,
      Gecelerce uyuyamamak,
      Acıları yakıp alevin mavisinde,
      İnadına öpebilmek var seni,
      Seni inadına unutamamak,
      Ey sevdalım,
      İnadım inat,
      İnadına bağışladı seni bana bu hayat...

Yorum

Hayat,bitti dediği yerden başlamak..Her biten güne,yarının iyi olacağı ümidiyle veda edip,her yeni güne , bugün güzel birşeyler olacak düşüncesiyle başlamak..Kendi küllerinden doğmak,dağılan parçalarınla,çok daha farklı bir şekilde,çok daha farklı bir boyutta vucuda gelmek..İnanmak,güvenmek,sabretmek..İncinmek,üzülm ek,kahrolmak..Gülümsemek,mutlı olmak,neşelenmek..
        Hayat iniş çıkışlarla dolu,kederlerle sevinçlerle,varlık ve yokluklarla bezeli bir yol..Ama yol ne kadar farklı şekillerde ayrılsa da aslında ulaşılan yer tek ve basit..

kömür o kadar süre toprak altında cefa çekmese elmas olamaz..İnsanı da değerli kılan,vaktince pişmek ve gereken dersi almaktır..Eğer bu sıkıntılar olmasa,bu dersleri hiç kimse öğrenemezdi..
        Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Aynaya gülümseyerek baktığımızda ,aksimizin de gülümsediğini görürüz..Hayat aynasında da bu böyledir..

Güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından feyiz alır,tad alır..
          Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Sorunlarla başa çıkabilmekteki hüner değilmiş yaşamak, aslolan mutlulukmuş, geç anladım

Yorum

bir tat bin doku
              cam ustasının ısıtıp ısıtp cama şekil verdigi gibi şekil verdim acılara sonrada hepsini kırdım
              kırmayı ögrenmek cam ustası olmaktan daha zormuş ama emegimi ondan sonra aldım

Yorum

İşleniyor...
              X