Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendi dünyamı kurdum bazen gerçek olmadığını düşünüyorum ve delirecek gibi oluyorum..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendi dünyamı kurdum bazen gerçek olmadığını düşünüyorum ve delirecek gibi oluyorum..

Kendi hayal dünyamı kurdum.bu hayattan çok kendi dünyamda yaşıyorum.beğendiğim bir aile,yakışıklı sevgili,beni seven arkadaşlar yada sevmeyenlere gününü gösterdiğim bir dünya..hep aynı şeyler değil aslında izlediğim film,okuduğum kitap,bir tartışma,bir tebessüm değiştiriyor..günde 10 taneden fazla senaryo yazıyorum kafamda.devamlı uyumak istiyorum bazen rüyamda görüyorum o kadar mutlu oluyorum ki uyandığım için kendime kızıyorum.ama korkuyorum acaba şizofren miyim diye..
    kendi dünyamda ben mutluyum,güçlüyüm,kusursuzum..bazen kendi kurgularımdaki insanları kıskanıyorum..genelde kusursuz gördüğüm insanlar oluyor(oyuncular,şarkıcılar ve gerçek hayattaki 1 2 arkadaş)

sizce şizofren miyim?
    Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

Hepimiz yapıyoruz bazen bu davranışları. Kendimize ait bir dünya.
    Kurallarını bizler koyuyoruz. Esas adam ve esas kadın oluyoruz o dünyada.
    Follow the white rabbit

Yorum

aynen öyle oluyor ve önceden gerçeğe dönmek kolay olurdu artık gerçek imkansız..yolda yürüken bile hayal kuruyorum..

Yorum

peki hiç bitmeyecekmi?boşuna kendimi harap mı ediyorum..aslında böyle mutluyum,gerçek yüzüme vurmadığı sürece..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rüzgar gülü View Post
          aynen öyle oluyor ve önceden gerçeğe dönmek kolay olurdu artık gerçek imkansız..yolda yürüken bile hayal kuruyorum..
          Kendini bu şekilde koruyorsun anladığım kadarıyla... Acı ve üzüntüyü azaltmanın bir başka yolu.
          Follow the white rabbit

Yorum

aynı zamanda yalnızlığı da azaltıyor..
            hissettiklerimi çok iyi tercüme ediyorsun..

Yorum

Fazla hayallere dalma...
              Sonuçta daimi olan gerçek.
              Uyandığında, hayal kurmayanların senden 10-15 adım illeride olacaktır. Bunu göze almak kolay olmasa gerek...

Yorum

aynen benimde kurduğum bi düşünce dünyası vardı o dunyada biraz anarşist biraz nihilist biraz hırsız butun değerleri hor gören herşeye yeteri kadar itiraz eden kendinden emin özgüven sahibi ama noldu 5 aydır paramparçayım resmen.. düzelicek ama sabrediyorum sıkılmış bir yumruk gibi giricem hayata az kaldı

Yorum

Ben bunların düzeleceğini düşünmüyorum farkında olmadan oluyor artık refleks gibi..bana koyanda bunun bna zarar verdiğini bilsem bile böyle daha mutlu olduğumu bilmek..sanırım beni gerçekten mutlu edebilecek birşeylere ihtiyacım var..

Yorum

bana sorarsan bir psikiyatıra anlat bunları, ileride olabilecek bazı sıkıntıların önüne geçmiş olursun eğer psikoza yatkınlığın varsa
                    M.V.

Yorum

bir hikaye duymuştum gerçek mi bilmem.

İngiltere'de 40'lı yaşlarda kimsesi olmayan bir kadın despot bir koca ile evliymiş ve hiç mutlu değilmiş. Kocasından bir çift güzel söz bile duymamış. Kadın kendine hayal dünyası kurmuş ve çok kaptırmış. Kendisini kraliçe zannediyormuş. Evin içinde olmayan uşaklara talimat falan veriyormuş. Psikologa götürmüşler ben iyileştirirsem nasıl bir hayata kavuşacak diye sormuş? Eski yaşamına devam edecek demişler, psikolog şimdi o çok mutlu, iyileştirirsem tekrar mutsuz hayatına dönecek ve tedavi etmeyi reddediyorum demiş.

Yorum

İnsanlar hayalleriyle yaşarlar ve biraz yaşayınca hepsini kaybederler...

Yorum

İşleniyor...
                        X