Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yuvam yıkılıyor...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yuvam yıkılıyor...

Herkese merhaba,bende bu siteyi tesadüf keşfettim,ve çok hoşuma gitti,biraz rahatladım...Arkadaşlar benim derdim de sizin gibi çok acı,malesef eşimden istemeyerekte olsa boşanıyorum... 3 temmuz da evlendim,14 eylül de duruşmamız var,dava açıldı ve biz hep kavgayla başladık,nişan da,evlilik te ,balayın da,ne diyeyim ki çok sevdik birbirimizi,ama hep eşimin kaprisleri,küçücük şeyleri kocaman yapıp kendini de,beni de üzmesi, sonumuz oldu...çok seviyorum ama biliyorum ki geri dönüşü yok,çünkü hep aynı sorunları yaşadık,yaşayacağız da o yüzden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum,psikolojim iyimi şuan değil,çaresizim acımı çekicem...

Arkadaşım öncelikle hoşgeldin.
    3 temmuz çok yeni bir tarih. Bu kadar kısa bir zamanda verilmiş ani bir karar değil mi boşanmak?
    Yazık olucak onca emeğe. Ölüm dışında herşeyin bir çaresi var bence.
    Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
      Arkadaşım öncelikle hoşgeldin.
      3 temmuz çok yeni bir tarih. Bu kadar kısa bir zamanda verilmiş ani bir karar değil mi boşanmak?
      Yazık olucak onca emeğe. Ölüm dışında herşeyin bir çaresi var bence.
      Teşekkürler... Kim ister yuvası yıkılsın,kim ister ki mutsuz oluyum,orta da emek var sevgi var ama olmayın ca olmuyor.. çok denedik gelgitler yaşadık,sevdiğim için hep şans verdim düzelir diye,yok asla geri adım atmıyor dediğim dedik,onun doğrularından başka doğru yok,takla atsan önün de yaranamazsın, 10 defa sırtın da taşı bir kere indir, o taşımaların göze batmaz,indirdiğinle yaşar ve küçük tartışma da bunlar sana kaya olarak başına vurulur,, inat,bencil. Oysa evlilik fedakarlık ister,paylaşım demek... Malesef eşimle bunu çözemedik,ne ailemi ne akrabalarımı benimse di hepsinde kusur buldu,ama kendi tarafı bulunmaz hint kumaşı,değerliler hayatta toz kondurmaz,,neler yaşadım neler...

Yorum

dava açıldı derken "anlaşmalı boşanma" mı açtınız?
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bradd View Post
          Teşekkürler... Kim ister yuvası yıkılsın,kim ister ki mutsuz oluyum,orta da emek var sevgi var ama olmayın ca olmuyor.. çok denedik gelgitler yaşadık,sevdiğim için hep şans verdim düzelir diye,yok asla geri adım atmıyor dediğim dedik,onun doğrularından başka doğru yok,takla atsan önün de yaranamazsın, 10 defa sırtın da taşı bir kere indir, o taşımaların göze batmaz,indirdiğinle yaşar ve küçük tartışma da bunlar sana kaya olarak başına vurulur,, inat,bencil. Oysa evlilik fedakarlık ister,paylaşım demek... Malesef eşimle bunu çözemedik,ne ailemi ne akrabalarımı benimse di hepsinde kusur buldu,ama kendi tarafı bulunmaz hint kumaşı,değerliler hayatta toz kondurmaz,,neler yaşadım neler...
          ya abi tamam da, sen bunun bu huylarını evlenmeden önce bilmiyor muydun? birden biremi nikahtan sonra mı değişiverdi?
          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Yanlış anlamanı istemem ve üzülmeni, evlenmeden önce eşinizin bu özelliklerini bilerek
            evlenmediniz mi? Bilerek evlendiyseniz sonradan değiştirmek istemeniz belkide hata.
            Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sfokbysmn
              ne kadar süreli bir ilşkiniz var bilmiyorum ama sonuçta hep kötü şeyler yaşanmış anladığım kadarıyla.eşin hiç değişmeyecek.bu evliliğin böyle devam ederse mutlu olabilecek misin bunu düşün.hiç evlenmedim ama sonuçta mutsuz bir evliliktense ayrılmak daha iyi bence.
              1,5 sene flört ettik,ben hep değişir diye ümit ettim,ya sevdim belki de sevdiğim için herşey tozpembe göründü bilemiyorum, ama şuna kanaat getirdim kesinlikle haklısınız,değişmiycek ve gayret etmiyor da, o yüzden devam ettiğim ettiğim de hep bu sorunlar olacak,küçücük örnek insanın en mutlu günü evlendiğin gün,kafaya taktığı şeye bakarmısınız,salona giderken beni neden geç almaya geliyosunuz,(sanki benim elim de yüzlerce insan var ve gec dediği de 20 dakika ) ve salona gayet rahat yetiştik diyeceğim küçücük şeyler kocaman oluyor,,, neden eve ayakkabıyla girdiler beni aldığınız da,neden seni arıyorlar adres sormak için (salonun) salona giderken 1 karış surat,daha neler neler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                dava açıldı derken "anlaşmalı boşanma" mı açtınız?
                Benden bişey talep etmedi,bende ondan etmedim evi öylece dayalı döşeli ona bıraktım çıktım.. mutlu olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                  ya abi tamam da, sen bunun bu huylarını evlenmeden önce bilmiyor muydun? birden biremi nikahtan sonra mı değişiverdi?
                  Abi dedim ya çok sevdim,belki göremedim nişan da değişir dedim yok,evleniriz dedim yok, baktım ömrümden ömür gidiyor,,,

Yorum

sanki bana eşimi anlatıyorsun. 3 senelik evlilik şimdi bitmek üzere zaten annesinde ayrıyız. ama su bir gercekki hiç bir zaman inandından vazgecmeyecek. ben üç sene mücadele ettim üç sene savastım artık cok ama cok sevdiğim halde buraya kadar diyorum, senin ki biraz daha kısa sürmüş, ama olsun üzme kendini bir doktora git, ne olursa olsun git kendini iyi hissetmiş olsanda. bende her zaman iyiyim dedim ama değilmişim. aslında. son bir yılda saç kıran oldum, sedef hastalığı var bende her yerimi sardı 2,5 ay gibi bir süre 5 kilo verdim, geceleri uymadan günlerim gecti. dün doktora gittim ve aylardı ilk defa rahat uyudum.yarım bir ilaç bunu yapar mı dedim ama oluyormus. dünya yansa banane diyebildim.

senin gibi bende cok üzülüyorum cok sevdiğim birisini kaybetmek nedir cok iyi anlıyorum. ama unutma o değişmeyecek, ben bunu cok iyi biliyorum
                    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
                      Yanlış anlamanı istemem ve üzülmeni, evlenmeden önce eşinizin bu özelliklerini bilerek
                      evlenmediniz mi? Bilerek evlendiyseniz sonradan değiştirmek istemeniz belkide hata.
                      Biliyordum ama,dedimya sevdiğim için değişmesi için elimden geleni yaptım,mutlu olduğum zamanlar da çoktu ama böyle takıntıları hep bizi yaraladı...

Yorum

kaç yaşındasın ?
                        Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

sanki yazdıgın herseyde benim eşimi anlatıyorsun

Yorum

sana söyleyeceğim gercek acı ama bırak iki üç ayı on yıl gecse yinede aynı kalıyorlar.

sen kendinden taviz veriyorsun, ne yaptık ki benim için diyor.
                            sev seviyorsun, cok sevdin diyor.
                            ilgi gösterirsin ama cok geldi der.

Yorum

Abi dedim ya çok sevdim,belki göremedim nişan da değişir dedim yok,evleniriz dedim yok, baktım ömrümden ömür gidiyor,,,
                              yok abi değişmez... sen aşk körü olmuşsun...neyse, artık önüne bak, gözünü aç... evlilik, ite kaka zorla yürümez.. bitmişse bitmiştir... bunun erkeni geci de olmaz...
                              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

İşleniyor...
                              X