Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kötü anlarınızda kimleri kırdınız?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kötü anlarınızda kimleri kırdınız?

öncelikle sorumu sorayım: çok kötü zamanlarınız olur,rahatsızlığınız alevlenir,kriz geçirirsiniz falan...
    o zamanlarda istemeden kimleri kırdınız?

(Ben bugün çok kötüyüm. ve iftara falan davetliyiz bazı kişilerle görüşülecek.üzerimde büyük bir sinir ve stres var.banada içinizden iyi dualarınızı gönderirseniz iyi olur)

evet işte.sonu vicdan azabı olacak şeylerden korkuyor insan....

Yorum

kötü her anında uzak duracaksın insalardan, kimseyi kırmak istemiyorsan, kendin kendinle kalıp sakinleşmeyi deneyeceksin.
      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Genelde hep aileme çatarım,yapmak istemiyorum ama hakim olamıyorum kendime.

Yorum

bende de bazen böyle şeyler oluyor. genelde dişimi sıkar evden kaçarım. sende yap bunu. onları kırmktansa yarım saat bir hava alırsan kendine gelirsin.
          Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tilki
            aileme. özellikle geçmişten birikmiş şeylerin kinini atamıyorum. davranışlarını değiştirdiler ama ben yine de dönüp dönüp aynı olaylara gidiyorum ve çok kırıcı oluyorum. bir tarafım üzülüyor bu duruma ama çok fazla iç çatışmam var. ben insanları hem sevip hem nefret edemiyorum. aynı anda olmuyor. o yüzden aileme karşı da ya sevmeli ya nefret etmeliyim gibi bir tercihe giriyorum. çok tuhaf kafa yapım. ne yazık ki gerilim hala sürüyor. çıkamıyorum içinden.
            evet aynı duygular bendede var.
            bu aralar -çaresizlikten-kendime verdiğim telkin şu:
            konuşma, yoksa bütün komplekslerini kusarsın. düşünme, yoksa kompleks üretirsin

Yorum

İşleniyor...
            X