Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Arkadaslar ben geldimmm sizleri görmek cok güzel

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Arkadaslar ben geldimmm sizleri görmek cok güzel

Selam arkadaslar yeniden geldm uzun zamandir katilamiyordum pc bozuktu nete giremedim islerim cok yogundu is yerinden de giremedim, ama degisen bir sey yok bende hep ayni sagligimda yine inis cikislarda
    bu ayin 22 sinde kür e gidicegim bir ay kalicagim orda umarim bir yardimi olur imkanim olursa sizlere yazip durumumu bildiricegim ama söz.
    sanmayinki dertlerimden kurtuldumda yazmiyorum sanmayin arkadaslar sizleri cok seviyorum ben görüsürüz kendinize iyi davrananin.SEVGIYLE KALIN

Kaderin kızı sen yurt dışında mı yaşıyordun :?:
    İnşallah tedaviden fayda görürsün.
    Seni yeniden aramızda görmek güzel
    Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
    Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

evet canim yurt disinda kaliyorum, teskkürler sizleri görmekten bende mutlu oldum, bilmiyorum nasil gelicekse artik,SEVGIYLE KAL CANIM

Yorum

Re: Arkadaslar ben geldimmm sizleri görmek cok güzel

Orjinal yazı sahibi: kaderinkizi
        sanmayinki dertlerimden kurtuldumda yazmiyorum sanmayin arkadaslar sizleri cok seviyorum ben görüsürüz kendinize iyi davrananin.SEVGIYLE KALIN
        keske dertlerinizden ve hastaliklarinizdan tamamen kurtulsaniz.. buradaki arkadaslar eminim ki sizin iyilesme haberlerinizle daha da mutlu olurlar. en guzeli ise siz iyilesip mutlu haberlerinizle burada olmaniz.
        Her Şeyin Iyisine Bak

Yorum

İşleniyor...
        X