Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Artık delireceğim lütfen yardım edin :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

  • #31
    Orjinal yazı sahibi: nevrotik View Post
    babana açıkça söyle onu istemedğini birlkte vakit geçirelim de sana anlayış göstermesi gerekir seldayı bağrına basmanı mı bekliyor
    maalesef öyle nevrotik,anlayış gösteremiyor,ona tercih yaptırmaya hakkım yokmuş benim,zaten bu kadar değersiz evlatsam,beni bağrına basmaya da olur...

    Orjinal yazı sahibi: audio View Post
    iyi yapmışsın devam destekliyorum seni kavga etmeden bu sorun çözülecek gibi gözükmüyor maalesef...
    bence de...
    ama çözülecek birşey de kalmadı sanki audio,çünkü tercihini yaptı...
    ben bu gerçeği öğrendikten sonra sorun çözülmese de olur

    Yorum


    • #32
      demek bu konuda yalnız değilmişim.. ama ben pek daha doğrusu hiç takmıyorum herkes kendi hayatına baksın modundayım kim ne derse desin. bazen babama ben de sinir olurum bu konularda. bayağı trip felan atarım, evine gitmem görüşmem.
      Ama sanırım sen kız çocuğu olduğun için biraz daha üstüne düşüyorsun babanın. öyle olmasaydı bu kadar sorun etmezdin.
      Tepkini abartmadan koymalısın. Değerini bilmesi için çaba gösterebilirsin ama evden kaç felan demiyorum tabi . Ha yok tercihini yaptı diyorsan, -ki sanmıyorum bence sinir anında söylenmiş bi sözdür o-, senin yapacağın tek şey, babanı bir şekilde geri kazanmak. Sakın onu hayatından silme. Sana tek tavsiyem bu. Onu kendine yakın tutmaya çalış ki ne o senden soğusun, ne de sen ondan. Benim diyeceğim bu kadar.

      Yorum


      • #33
        sevgili krimanilist95; hepimizin hayatı farklı farklı imtihanlarla dolu, herkesin hayatının gerçekliği farklı...Sizinde kaderinize düşen ayrılmış anne -baba ya sahip olmak ve üztüne birden bunların hayatlarına giren insanlara katlanmaya mecbur kalmak olmuş..16 yaşında ,ergenlik döneminde hem bu çağların kendine özgü sıkıntılı ruh haliyle hemde böyle aile sıkıntılarıyla başetmek kolay değil..içiaçıcı bir durum değil.ama yine de güçlü bir kızsınız..

        Ama şu var ki, babanız erkek..annenizle ayrı olduğuna göre,illa hayatında bir kadın olacak..bugün olmasa yarın olacak..adı Selda olmasa başka biri olacak..ama birisi olacak,gün gelicek belki evlenecek..doğanın kanunu bu...Bana göre sizin kafanızda yerleştirmeniz gereken, bu kadın (lar ,kim olursa olsun ) sizin kumanız değil..Ya ben ya o..şeklinde bir tercih olamaz..Siz babanızın kızısınız,evladısınız.ölene kadar böylesiniz..ölene kadar o sizin babanız..diğerleri eşi sevgilisi vs..Olmamasına imkan yok..Kızlar babaya düşkün olur,belki paylaşmak zor geliyor,kıskanıyorsunuz vs.ama dedim ya , hayatımızın gerçekleri diye,sizinki de böyle..Sevmek zorunda değilsiniz ,kabullenmek gerek ama ..aksi takdirde sizde babanızda mutsuz olucak ..yarın annenizin hayatında bir erkek girse, nolucak ? buda olabilir..Bunları yaşamak kolay değil..anlayabiliyorum ama yapabilcek şeyler sınırlı..Bu insanlar ayrılmış.başka birileri olucak mutlaka..hala,amca dediğiniz kişiler bile yalnız kalmasın evlensin vs isteyecek..
        İnanın bana,babasız olmak çokçok daha zor..Babam yaşasaydı,sesini duyup,sarılıp öpebilme şansına sahip olsaydım da,isterse babamın haremi olsaydı.

        sizin yaşadığınız duygular normal ama yavaş yavaş başka türlü düşünmeye başlamalısınız..kavga gürültü de olur..ama ,babanız kimi nasıl tercih etsin..bir düşünün.

        Yorum

        İşleniyor...
        X