Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ayran gönüllü diyorlar..!??[AŞK] Delirebilirim.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ayran gönüllü diyorlar..!??[AŞK] Delirebilirim.

Merhaba sayın üyeler. Yaşım 17. Direk konuya girmek istiyorum. Benim şimdiye kadar pek kız arkadaşım olmadı. Bir elin beş parmağını geçmez. Ama hepsini de çok sevmişimdir. Ya da sevdiğimi sanmışımdır. İşte sorun burada başlıyor.

Şu anda benim sevdiğim bi kız var. Yok olayı daha da başa alayim.

Benim üvey annemin bir yeğeni var. 15 yaşında. (daha çocukmuş demeyin unutmayın akıl yaşta değil baştadır). Neyse, biz onunla önceden tanışıyorduk ama bu kadar yakın değildik. Birbirimize karşı mesafeliydik. Kendileri başka şehirde oturuyor. Geçenlerde bize 1 hafta kalmaya geldiler.
    Onlar gelmeden önce de, yine başka uzak bi şehirden(akrabamız felan değil internette tanıştım ) bir kızla 6 aydır konuşuyordum, ona çiçekler göndermiştim, onun yanına gitmiştim görmeye. Ona onu sevdiğimi, hiç bırakmayacağımı, onun gözümde ne kadar değerli olduğunu söylüyordum. Ama yalan değildi. Gerçekten sevdiğimi hissediyordum yada sanıyordum offf orası muamma işte.! O an ki duygularda öyle sanıyorsun.
    Sonra dediğim gibi bize 1 hafta kalmaya geldiler. Ne olduysa o bir hafta içinde oldu. Biz de o bir hafta içerisinde birbrimize bayağı bi yakınlaştık. Resmen sevgili gibi olduk ama o bunu kabullenmiyordu, hala da kabullenmiyor ki zaten ben de üstelemiyorum illa sevgili olalım diye. Hem arada mesafeler felan var. Hem de gurbette aşk olmuyor.
    Bir süre sonra o yakınlaşmalar; sözlere, bakışlara, kıskanmalara dönüştü. Sonra sevdiğimi hissettim. İçimdeki o minik kıpırtıları, heyecanları, kalp atışlarını hissetmeye başladım. :105: Sonradan açıldık birbirimize. Bana "dostlar, sevgiliden daha yakındır birbirlerine. bu yüzden hep dost kalalım diyordu." ben de kabul etmiştim. Fakat dışarıdan gören herkes bizi sevgili sanabilirdi.. Belkide sanıyordu. :RpS_wub:

Ondan sonra veda zamanı geldi. Dünyada hiçbir şeye değişmeyeceğim o muhteşem bir hafta bitmişti. Ağlaşarak da olsa birbirimizden ayrıldık.. Şu an o gideli bir hafta oldu ama onu hala çok seviyorum. Zaten internetten ya da telefondan felan konuşuyoruz. Bir daha seneye yazın görüşeceiz.

Hayır asıl olay şurada patlıyor: Ben her kıza aynısını yapıyorum. Onlar için ağlıyor, üzülüyor, onları kaybetmek istemyor, onlara hediyeler alıyorum ve her seferinde o aşk duygusunu hissettiğimi, sevdiğimi sanıyorum. Ama bu, şimdiki farklı olsun istiyorum. Hatta mümkünse, Allah onu bana yazdıysa evleneyim istiyorum. :tinysmile_cry_t3:

Daha kötüsü, öncekiler için de aynılarını düşünüyordum. Ha tabi bu farklıııııı!

Neyim ben! Lütfen bana yardım edin. Evlenene, başım bağlanana kadar bu böyle mi sürecek? Gerçekten delirmek üzereyim. Her kıza böyle oluyor. Bundan sonra hiçbir kıza olsun istemiyorum. Çünkü şu an hayatımda "O" var ve İnşallah hep de "O" olur. Onu çok seviyorum ve ona çoooooook değer veriyorum :RpS_wub: Sizlerden de bir yanıt bekliyorum. uzun oldu biliyorum k. bakmayın

Kadınlar zehirlidir evlat.Onların zehiri onlara verilen değerdir aslında.Değer verdiğin her kadın seni biraz zehirler.

Yorum

Yorumun için sağol ama bu derdime derman olmaz be abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yaralı Yüz View Post
        Kadınlar zehirlidir evlat.Onların zehiri onlara verilen değerdir aslında.Değer verdiğin her kadın seni biraz zehirler.
        Evet biz kadınlar zehirliyiz. Ama umutmamak gerek. onun yaşadığını bende yaşadım. Yaşıyorum. ve büyük ihtimal yaşayacağım. Öyleyse zehirli olanlar sadece kadınlar değil. Bu zamanda yaşayan bütün insanlar ...

Sana söyleyeceklerim altın değerinde öğütler olabilir. Sanal ilişki yaşadım. Hatta 1 yıla yakın bir süre. Buluştum da. Farklı bir şehirdeydi. Neyse işte.
        Hepsi bitti. ağladım dövündüm kendimi yerden yere attım. Hatta ayrıldığımız gün kışın ortasında kar yağan bir gündü. Biraz yürüyeyim temiz hava falan derken gömlekle dışarı çıktım. İçim yanıyordu gerçekten. Hiç üşümedim. Öyle çok üzüldüm ki. Çünkü sanal ilişkilerde karşındakini olduğu gibi değil görmek istediğin gibi görüyorsun. Onu yaşamıyorsun. Kendi istediğin kişiyi yaşıyorsun onunlayken. Sana söyleyebileceğim en önemli şey SANAL İLİŞKİLERDEN UZAK DUR. Canın çok yanar. Bak ben hala atlatamadım sayılır. Hala acısı içimde. Ama şimdi gerçek bir sevgilim var. Ve inan bana çok mutluyum.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Şimdiki bu benden 2 yaş küük olan kız da gerçek ve ben de şu an onunla çok mutluyum. Sonsuza kadar birlikte olmayı (ama sevgili olmamayı) düşünüyoruz. Önerilerin için teşekkür ederimm

Yorum

Yaşın daha 17 yahu ..
            Aşık olma, ayran gönüllü olma zamanın. Hiç bozma nede olsa büyüyünce hepsi güzel bir anı olacak...

Evlilik kelimesi haricinde yanlış bir şey yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: terk-i.diyar View Post
              Şimdiki bu benden 2 yaş küçük olan kız da gerçek ve ben de şu an onunla çok mutluyum. Sonsuza kadar birlikte olmayı (ama sevgili olmamayı) düşünüyoruz. Önerilerin için teşekkür ederimm
              O başka şehirdeymiş ama ...
              Senede bir çok az inan bana. Benim sevgilim başka bir ilde okuyor. 2 haftada bir buraya yanıma geliyor. Normalde buralı. Üniversitesi orada.
              Yarın gelecek. Ve onu görmeyeli sadece 2 hafta olmasına rağmen öyle çok özledim ki...
              Kendine bu özlemi yaşatma. İkinizde çok yıpranırsınız. Ama sevgili olmayıp dost olacaksanız (kendinizi kandırmadan) problem yok. Ama şunu da bil. Dostluklar da bitebilir. Ayrıca beni çok yaşlı falan sanma. Kız arkadaşınla senin yaşının tam ortasındayım. 16

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
              Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
              birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
              Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

aynen, sanal dostlardan da aşklardan da uzak durun...Değer vermeyin fazla, çünkü en az değer veren en az üzülür.kafanıza göre takılın...Kimseyi önemsemeden kendiniz haricinde yaşamaya bakın...Mutlu olmaya çalışın olmayacağınızı bildiğiniz halde...
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

konuyla pek alakalı değil ama kadınalr zehirlidir evlat lafını çok beğendim ve doğruluk payıda çok...

Yorum

önerileriniz için teşekkürler. zaten sanaldan bir cacık olmaz bunu adım gibi biliyorum. adı üstünde sanal. Ama normal iki arkadaş gibi davranmakta fayda var sanırım. Ve bu saatten sonra herşeyi zamana bırakmayı planlıyorum, hem zaman geçer, araya biraz mesafe girer daha iyi olur. Yoksa olmadık yere kendimi harap ediyorum. Ne de olsa gözden ırak olan gönülden de..

En doğrusu böyle. Ah bi de rüyalarımdan çıkabilse.. :63:

İnanır mısınız 3 gündür üstüste O'nu rüyamda görüyorum ve her sabah O'nun özlemiyle kalkıyorum. Neyse, her şey zaman ister zaman :unsure:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                      O başka şehirdeymiş ama ...
                      Senede bir çok az inan bana. Benim sevgilim başka bir ilde okuyor. 2 haftada bir buraya yanıma geliyor. Normalde buralı. Üniversitesi orada.
                      Yarın gelecek. Ve onu görmeyeli sadece 2 hafta olmasına rağmen öyle çok özledim ki...
                      Kendine bu özlemi yaşatma. İkinizde çok yıpranırsınız. Ama sevgili olmayıp dost olacaksanız (kendinizi kandırmadan) problem yok. Ama şunu da bil. Dostluklar da bitebilir. Ayrıca beni çok yaşlı falan sanma. Kız arkadaşınla senin yaşının tam ortasındayım. 16
                      Yaşlı sanmadım.. Sadece olgun gördüm o kadar.

Yorum

İşleniyor...
                      X