Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kendı hayatımı hıc begenmıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kendı hayatımı hıc begenmıyorum

bır bıkmıslık bır nefrt bır olum ıstegı nasıl hayat bu boyle ya

hayata isyan etmek kendine isyan etmektir...herkesin hayat tanımı kendi yaşantısıdır ve bu yaşantıyı meydana getiren kişinin kendisidir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: chukynin gelini View Post
      hayata isyan etmek kendine isyan etmektir...herkesin hayat tanımı kendi yaşantısıdır ve bu yaşantıyı meydana getiren kişinin kendisidir
      süper bir yorum. ah bide bu ve buna benzer yorumları dikkate alsak. çünkü çok doğru ve önemli bir yazı.
      HERŞEY BİZİM ELİMİZDE..
      Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
      Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
      Aldatıyor,aldanıyoruz
      Üç öğün de...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lavender View Post
        derin nefes al sıkıntını bıraz olsun alıyor artı tv den uzak durum yuruyus yapıyorum ben sıkıntı bastıgında çok iyi geliyor

Yorum

hayatsal paradigma zamansal olarak değişkendir..bu degiskenlik sırasında olusabilecek dusunsel farklılıklar ve beyinsel eylemler dogal karsılanmalıdır..zaman ilerlemesine baglı olarak soylenilenler olumlu-olumsuz çerçevesinde dalgalanacaktır..bu dogal seyre ragmen insansal bakış açısı çözüm bağlamında davranısları benimsemeli ve aksi olusumları engellemeye ugrasmalıdır..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lavender View Post
            Bu durum ya bir "boşluğun" ifadesidir ya da ümitsizliğin ve yenilginin... Çünkü, somut bir sıkıntıdan bahsetmiyorsun... Soyut konuşuyorsun;bıkmışlık, nefret ve ölüm isteği... Ve, finalinde soruyorsun; "nasıl hayat bu böyle?"... Bu soru olayın özeti aslında... Burada ya hayatı anlamlandıramamışlığın "kalbi boşluğu" veya böyle bi boşluk hissetmeyip, hayatın kötü ve olumsuz yönlerini dikkate alarak, ümitsizlik, karamsarlık ve saçmalık düşüncesine kapılıp hayata isyan var; hayat böyle olacaksa hiç olmasın... Bu da "yenilgi"nin ifadesi... lavender... Her şey bu kadar kötü değil ya... Bardağın dolu kısmı da var... Bu kadar kolay teslim olma hayata.. tamam, şikayetini ve isyanını anlıyorum... nedemek istediğini de çok işi anlıyorum ama bu hayatı yaşamalıyız bir şekilde... Ve, "her şeye rağmen" yaşamalıyız... Başka da çaremez yok ki)
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

İşleniyor...
            X