Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedim :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedim :)

ve nihayet hazırlıktı, sonuçlardı, tercihlerdi derkennn bitti. yerleştirme sonuçları açıklandı. veeee yıldız teknik / matematik mühendisliğini kazandım. daha doğrusu ben yıldız tekniği değil, o beni kazandı. :21::113: :113: çookkkkk mutluyumm, üstelik çok sevdiğim arkadaşlarımla da aynı fakültede olacağım, var mı daha ötesi.Allah'ım şükürler olsun, bu günleri de gördüm.darısı tüm üniversite adaylarına diyorumm...
    Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

tebrikler sizin için hayırlı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun çok sevindim senin adınaa

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
      Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
      birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
      Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

hayırlı olsunn
        Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

hayırlıolsun yıldız teknik süperdir..

Yorum

bende yıldız teknik kazandım ...

hayırlı olsun : )
            "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

tebrikler çook sewindim.

Yorum

tebrikler defne... Hayırlı olsun... başarılar dilerim...
                Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

tebrikler ve başarılar defne abla,hayırlı olur inşallah,2 sene sonra inşallah ben de güzel bir haber vereceğim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                    bende yıldız teknik kazandım ...

hayırlı olsun : )
                    sağol, hepimiz için hayırlı olur inşallah

Orjinal yazı sahibi: kriminalist95 View Post
                    tebrikler ve başarılar defne abla,hayırlı olur inşallah,2 sene sonra inşallah ben de güzel bir haber vereceğim
                    umarım her şey istediğin gibi olur.çok güzel bir duyguymuş bu ya, böyle facede sürekli bir tebrik etmeler, beğenmeler, iyice havaya girdim çokk çalış kriminalist demeyeceğim, sakın bırakma çalışmayı diyorum, en önemlisi süreklilikmiş çünkü ve bir de inanç. inan ki kazanasın

yorum yazan herkese teşekkür ediyorum...
                    Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

hayırlı uğurlu olsun
                      AKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: safkan25 View Post
                        hayırlı uğurlu olsun
                        her zaman öncelikle hayırlısı olsun demişimdir, öyle de olduğuna inanıyorum. teşekkürler..

Yorum

böyle düşünmen güzel bundan sonrası için allah zihin açıklığı versin diyelim
                          AKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: safkan25 View Post
                            böyle düşünmen güzel bundan sonrası için allah zihin açıklığı versin diyelim
                            aminnn....

Yorum

hayırlı olsun cnm senın ıcın

Yorum

İşleniyor...
                              X