Duyuru

Collapse
No announcement yet.

günaydın

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• günaydın

Günaydın. bugun hepimiz için süper çok ama çok güzel bir gün olsun. Bir günlükte olsa herkes derdini hastalığını bir kenara bıraksın. bugün hepimiz için süper bir gün olsun...

Kendimiz için yaşayalım bugünü...
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

yaşatırlarsa yaşarız abicim benden de herkese günaydın bu arada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kriminalist95 View Post
      yaşatırlarsa yaşarız abicim benden de herkese günaydın bu arada
      Kendimiz için yapacağız. Yaşatmayacak herşeyi her olayı soyutlayarak, gün bizim günümüz olsun
      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

ya bişey sorucam sizi ben cipralex damla kullanıyorum şu an 8 mg yakınım ama bende huzrsuzluk var ellerim soğuk böyle mutsuz gibiyim bunalr olurmu normalmi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: reyyal View Post
          ya bişey sorucam sizi ben cipralex damla kullanıyorum şu an 8 mg yakınım ama bende huzrsuzluk var ellerim soğuk böyle mutsuz gibiyim bunalr olurmu normalmi
          ilacın içeriğini bir oku pek anlamam yan etkisi olmasın.

Yorum

yan etkilerinde var anksiyete belirtileri olur diye yazıyto iki hafta kadar ben 13 14 gün oldu başlayalı ilaca ama saki bana ilaç bir etki yapmamış gibi geliyo birde doktorum 20 mg kadar çık dedi ama ben bana fazlaymış gibi geliyo bişeyolurmu iyice gerildim valla birde ara ara tansiyonum yükseliyo heyecanlanıyorum böyle karnım ağrıyo

Yorum

yan etkilerinde var anksiyete belirtileri olur diye yazıyto iki hafta kadar ben 13 14 gün oldu başlayalı ilaca ama saki bana ilaç bir etki yapmamış gibi geliyo birde doktorum 20 mg kadar çık dedi ama ben bana fazlaymış gibi geliyo bişeyolurmu iyice gerildim valla birde ara ara tansiyonum yükseliyo heyecanlanıyorum böyle karnım ağrıyo
              Doktorunla bir konuş. artık düşünme bugün yüzün gülsün, güzel bir gün olsun bugünü kendin için mutlu yaşa.

Yorum

doktorumuda söyledim olucak sabret dedi

Yorum

doktorumuda söyledim olucak sabret dedi
                  tamam o zaman takma kafana sabret, zamanla hersey daha iyi olucak, artık gülsün biraz yüzün. hadi kendi zorla biraz mutlu ol bugün.

Yorum

Her günüme böyle başlarım Hadi bugün benim günüm olsun diyerek. Bugünde bizim olsun madem

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                      Her günüme böyle başlarım Hadi bugün benim günüm olsun diyerek. Bugünde bizim olsun madem
                      güne mutlu başlaya bilmek çok güzel... ne mutlu sana

Yorum

Günaydın 1980! Pardon, artık Tünaydın mı demek lazım ne?))
                        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                          Günaydın 1980! Pardon, artık Tünaydın mı demek lazım ne?))
                          tünaydın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
                            tünaydın
                            abi konumuz günaydın ya... ya, tamam günaydın, güzel de, şu tünaydın'a bi türlü ısınamadım))
                            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                              abi konumuz günaydın ya... ya, tamam günaydın, güzel de, şu tünaydın'a bi türlü ısınamadım))
                              bende anlamıyorum zaten o işten bir türlü tünaydın nerden çıktı, nasıl çıktı, niye çıktı, kim çıkardı, neden çıkardı, amacı ne, vs......

Yorum

İşleniyor...
                              X