Duyuru

Collapse
No announcement yet.

buruk bir sevinç...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• buruk bir sevinç...

Merhaba

Siteye pek giremiyorum,daha doğrusu pek de girmek istemiyorum,hep aynı terane çünkü...

Neler değişti bu sürede...sonunda bir yere yerleştik...yıldız teknik iktisat kazandım...sevindim diyemem,sevinmedim de diyemem...üniversite çok güzel ama bölüm hakkında ezici laflardan başka hiç bişi bilmiyorum...yok türkiyede elini kolunu sallayan iktisat okuyorumus...moral bozup duruyor işte insanlar..

Ama sonuç ne olursa olsun demiştim kendime...üzülmek yok artık,artık hayatıma,keyfime,gençliğime bakacam...gezecem,tozacam,eğlenecem...ne olursa olsun...umrumda değil artık..kısmetim değilmiş psikoloji okuyabilmek...

Ayrıca kafamda hem çalışıp,hem de okumak war...bir sene de hazırlığım war muhtemelen sınawlarını geçemem yani 5 yıl okuyacağım işte...artık önüme,geleceğime bakacağım....inşallah hakkımda hayırlı olur...

yazıyı okurken, kendimin üniversite girişindeki "nasip" olayı geldi aklıma... seninkine benzerdi... Ben de "nasip böyleymiş" deyip okumuştum... Sonuçta memnunum bölümümden... İnşallah senin için de hayırlı olur arkadaşım... Hiç etrafın laflarına bakma, es geç... Durum hiç de onların dediği gibi değil... İktisat, her zaman iş sahası olan bi bölümdür... Sonuçta Yıldız Teknik mezunu olacaksın... Herkese nasip olmuyor, değil mi? Tadını çıkarmaya bak... Sen, (artık) önüne bakmalısın... Sene kaybetmeden okulunu bitirmeye bak... Arkası gelir.......
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

psikolojiye puanın mı yetmedi yıldız teknikte okuyormak için mi psikolojiden vazgeçtin ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: brtlv View Post
        psikolojiye puanın mı yetmedi yıldız teknikte okuyormak için mi psikolojiden vazgeçtin ?

hayır ya...türkiyenin diğer ucunda da tutsa gidecetkim...puanları çok yüksek yer farketmiyor hepsi yüksek gerçekten...istediğim bölüm olmadı bari iyi bir ünide okuyayımdedim işte...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
          yazıyı okurken, kendimin üniversite girişindeki "nasip" olayı geldi aklıma... seninkine benzerdi... Ben de "nasip böyleymiş" deyip okumuştum... Sonuçta memnunum bölümümden... İnşallah senin için de hayırlı olur arkadaşım... Hiç etrafın laflarına bakma, es geç... Durum hiç de onların dediği gibi değil... İktisat, her zaman iş sahası olan bi bölümdür... Sonuçta Yıldız Teknik mezunu olacaksın... Herkese nasip olmuyor, değil mi? Tadını çıkarmaya bak... Sen, (artık) önüne bakmalısın... Sene kaybetmeden okulunu bitirmeye bak... Arkası gelir.......

inşallah dediğin gibi olur pozitif...bana pozitif duygular aşıladın =)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pesimistik View Post
            inşallah dediğin gibi olur pozitif...bana pozitif duygular aşıladın =)
            İnşaalah olur! Ben inanıyorum, sen de inanmalısın! Pozitif duyugular aşıladığıma sevindim... Okul hayatında ve sonrasında başarılar diliyorum... 4-5 sene çabuk geçer... sakın derslerini ihmal etme))
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

nasip meselesi işte, benim şuan yerleştiğim bölümden 1 ay öncesine kadar haberim bile yoktu, öyle bir bölüm mü varmış demiştim her zaman en çok istediğimiz şeyler olmuyor malesef, mimarlık okumayı çok istemiştim, olmadı, demek ki yapabileceğim bir şey değilmiş diyorum. sen de öyle söyle. hem dersler başlayınca alışılır bir şekilde, şimdi buruk bir sevinç yaşasanda o ortama girdiğinde, ya da mezun olduğunda iyiki okumuşum bu bölümü diyebilirsin.kısacası yaşamadan bilemeyeceğiz galiba, şimdiden önyargılı olmaya hiç gerek yok, üzülmene değmeyecek belki de.
              Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

geçmiş olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                  İnşaalah olur! Ben inanıyorum, sen de inanmalısın! Pozitif duyugular aşıladığıma sevindim... Okul hayatında ve sonrasında başarılar diliyorum... 4-5 sene çabuk geçer... sakın derslerini ihmal etme))

tamam ihmal etmeyeceğim...insanların sözlerine çok fazla itibar ediyorum...sanırım tek hatam bu...o öyle diyor ona inanıyorum,sonra başka yerden biri başka bişi diyor,ona inanıyorum...hayrola artık...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: defne View Post
                    nasip meselesi işte, benim şuan yerleştiğim bölümden 1 ay öncesine kadar haberim bile yoktu, öyle bir bölüm mü varmış demiştim her zaman en çok istediğimiz şeyler olmuyor malesef, mimarlık okumayı çok istemiştim, olmadı, demek ki yapabileceğim bir şey değilmiş diyorum. sen de öyle söyle. hem dersler başlayınca alışılır bir şekilde, şimdi buruk bir sevinç yaşasanda o ortama girdiğinde, ya da mezun olduğunda iyiki okumuşum bu bölümü diyebilirsin.kısacası yaşamadan bilemeyeceğiz galiba, şimdiden önyargılı olmaya hiç gerek yok, üzülmene değmeyecek belki de.

bakalım defne...hayatta bir tek bunu istemiştim,herşeyi ertelemiştim yine olmadı,vardır bir hayır,bilemeyiz...

Yorum

Hayırlı olsuun. Umarım bölümünden çok memnun kalarak mezun olduğun zamanları da duyarız senden

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                      Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                      birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                      Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VV_Cephei View Post
                        geçmiş olsun.

geçirenler sağolsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                          Hayırlı olsuun. Umarım bölümünden çok memnun kalarak mezun olduğun zamanları da duyarız senden

sağol,umarım duyarsın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pesimistik View Post
                            geçirenler sağolsun...
                            kimsenin sana geçirdigi yok. kazanamadın sen istedigin yeri.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VV_Cephei View Post
                              kimsenin sana geçirdigi yok. kazanamadın sen istedigin yeri.

işine bak sen,her başlığımda bir tane kendini bilmez çıkmak zorunda mı arkadaş...

Yorum

İşleniyor...
                              X