Duyuru

Collapse
No announcement yet.

buruk bir sevinç...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

2010 kpss lisansa giren 800 bin kişiden 30 bini iktisat mezunu yaklaşık 100 bini ya da biraz fazlası işletme mezunuydu. İktisat okuyan biri için kpssde şansın yüksek inşallah senin için hayırlı olur.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pesimistik View Post
      işine bak sen,her başlığımda bir tane kendini bilmez çıkmak zorunda mı arkadaş...
      sensin kendini bilmez. ben sana hakaret etmedim. sadece gordugumu soyledim. basarısızlıgının hıncını benden cıkarma. seni uzerim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VV_Cephei View Post
        sensin kendini bilmez. ben sana hakaret etmedim. sadece gordugumu soyledim. basarısızlıgının hıncını benden cıkarma. seni uzerim.

abi üzsene beni=) ben gayet başarılıyım...çok da iyi bir yer kazandım...bu başlığa yorum yapma...engellicem zaten...yazsan da boşa=)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: güç528 View Post
          2010 kpss lisansa giren 800 bin kişiden 30 bini iktisat mezunu yaklaşık 100 bini ya da biraz fazlası işletme mezunuydu. İktisat okuyan biri için kpssde şansın yüksek inşallah senin için hayırlı olur.

sağol ya güç...rahatladım biraz da olsa...iyi bir haber bu..işletmeyi sırf bunun için yazmadım...we iktisat ile işletmeyi aynı kefeye koyanlar için güzel bir cevap olur bu herhalde...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pesimistik View Post
            abi üzsene beni=) ben gayet başarılıyım...çok da iyi bir yer kazandım...bu başlığa yorum yapma...engellicem zaten...yazsan da boşa=)
            tamam acıdım.

Yorum

hayırlısı olsun pesimistik.. bende yıldız teknik istiyorum.. güzel bir üniversite orası.. bana bol şans dile
              Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
              Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
              Aldatıyor,aldanıyoruz
              Üç öğün de...

Yorum

tamam kardeş,duallarım seninle...sağolasın bu arada=)

Yorum

hayırlı olsun pesimistik,istediğiniz bölüm olmasa da iyi bir üniversite kazandınız,tadını çıkarmaya bakın,bakalım 2 sene sonra ben napacağım..

Yorum

öys de yüksek bir puan almıştım..ilk %2lik dilimdeydim..severek isteyerek okudum,istediğim yere girdim..
                    aradan geçti 15 yıl, neler olamdı ki bu zamanda tabi...
                    keşke eczacılık okusaydım diyorum..babamı dinlesemde ..yada o kadar puanla şunları şunları kazanıyordum tüh yazsadyım dediğim falan..işimi sevsemde ,içimde bir keşkeler olur..birazda çevrenin halaa neden o bölümü okudun demesi..
                    yani,hayat öyle birşey ki, dün istediğini bugün istemeyebiliyorsun..o kadar farklı şeylerle mücadele ediyorki insan,akla hayale gelmeyen..kader tam bir muamma ..
                    isteğim bölümdü,şu meslekti buydu şuydu , gün gelip esamesi bile okunmayan küçük ayrıntılar olarak kalıyor.

Bu nedenle bu kadar kendine yüklenme, ve yaşadığın günün tadını çıkar..kendine zehir etme hayatı boşuna.
                    senin için hayırlı olan, senin alnına yazılan bölüm-okul buymuş demek..kaderimizde ne varsa o oluyor, ve ısmarlama yazılmıyor bu kader denen şey..malesef..

Yorum

İşleniyor...
                    X