Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşk yada ...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aşk yada ...

Arkadaşlar yasın 22 okulda son seneme gırıyorum sizce hangisi mantıklı ask mı para mı

Orjinal yazı sahibi: omen
    Önüne 2 seçenek mi sunuldu?
    sadece iki seçenek varsa para

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
      Önüne 2 seçenek mi sunuldu?
      yok sadece bir anket aşkımı tercih edersin parayımı

Yorum

Her zaman aşk...
        Follow the white rabbit

Yorum

Para. Bu paragöz olmaktan da değil. Aşktan nefret ediyorum. Varlığı bile iğrenç geliyor. Ama sadece benim için Ben aşık olmayayım da Allah benim başıma vermesin isteyenin başına versin inşallah. Normalde ikisini de istemem. Huzur olsun yeter benim için...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
          Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
          birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
          Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

para tabiki.. paran olmadıgında aşk da bir yere kadar..

Yorum

aşk olmadan para ne işe yarar ki. ama sen şimdilik parayı seç
              Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Ask yoktur diyen Saskinlar, MEvlana Ile Sems i okuyunda aski ogrenin

Yorum

Sems i kendi icinde bulmalisin once arkadasim, bulursan Sems i Mevlanayi da gorursun Mevlayi da! Bulman icin fikirler verebilirim tabi istersen

Yorum

Eger gercekten hazirsan fikirlere aciksan dedigi mseyleri yapmaya da hazir olman gerekiyor Once benlik olayi uzerinde kafa yormalisin, ben olmak ne demektir, ben demek zararli midir, hangi olculerde bunu soyleyebilirsin, sahip olduklarin ve senin icin onemlerini dusun sonra bana soyle neler kesfettigini Birde hayatinda vazgecemeyecegin seyler...

Yorum

Guzel, en azindan ask uzerine kafa yoran bir arkadasla muhabbet ediyorum Biz ask kelimesini cok kolay konusan bir toplumuz ki ben Turkiye disinda baska bir ulkede yasiyorum, burada da durum bu, iliskiler cok siradan kolay, ve Ask, love veya hangi dilde olursa olsun ask kelimesini cok kolay kullanan insanlariz, Sarkilarimiza baksana, besteciler bile iclerinde celiskiler yasiyor, bir gun aski msnei cok seviyorum diyen bir bestecinin albumundeki bir sonraki sarkida ne yaptin beni aldattin diye bir sarki oluyor. Aski simdi tanimalayarak kimsenin , senin de vaktini almayacagim, ama aski bilmek icin kendini bilmesi gerekiyor insanin, bakin bir erkek veya kiz karsilikli veya karsiliksiz birbirlerine asik oldugunu soyleyebilirler, yemedne icmeden kesilebilirler, hatta canlarini bile birbirleri yolunda feda edebilirler ve biz asigiz diyebilirler, ama gercekte asik olmama ihtimalleri de vardir bu kadar yurekten sevdigini dusunen bu iki insanin. Sebebine gelince bunu yaptiran seyler in basinda insanin egolari geliyor...Biz he rsevgiye ASk kiyafeti giydirip evrene gonderiyoruz...O yuzden diyorum ki bir insan kendini kesfedecek, once Kul oldugunu ve bu dunyaya ne icin geldigini bilecek, bilecek ki o olgunlukla yuruyebilsin, tokezlemesin en ufak veya en agir sartlarda, kendini bilen aski bulur idyorum...

Yorum

para herzaman kazanılabilinen bir unsurdur ama aşkı kazanmak çok zrodur birde bu yönden düşün

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceren.sedef View Post
                          para herzaman kazanılabilinen bir unsurdur ama aşkı kazanmak çok zrodur birde bu yönden düşün
                          Katılıyorum Çok daha değerli!
                          Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eSonra
                            bir köşeden dönerken çarpışım elindeki kitapların yere fırlaması sonrasında göz göze gelen iki kişinşin yaşadığı o heyecan aşk diye yutturuldu bizlere.

aşk nedir?
                            içtenlikle soruyorum ama.
                            ya öyle birşey yok.
                            yada ben tüm duygularımı kaybetmişim.
                            Yok senin sölediğin reklam klişesi.
                            Beklentilerin çok yüksek olabilir mi acaba?
                            Follow the white rabbit

Yorum

bence ask ve matık yuzde 50 ask dedııgımde sevmek hoslanmak...

Yorum

İşleniyor...
                              X