Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ölmek istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ölmek istiyorum

artık bu hayattan bıktım canımdan bezdim kanıma giren bu hayat beni maf etti çok kez intihar ettım ama başarılı olamadım ama bu kez dogalgazı acıcam ve derin bır uykuya dalıcam çok bunaldım çok çaresizim arkadaşlar derdimi anlatamıyorum yapamıyorum artık tek yol ölüm olucak rabbim affetsin benı ama keşke benı dinleyen yardımcı olan biri olsaydı keşke arkamda bir ailem olsaydı ama yok yok kötü arkadaşlıklar benı maf ettı siz siz olun arkadaşınızı iyi seçin yoksa benım gibi ölümü düşünürsünüz neyse arkadaşlar ölmek kurtuluş başka çarem kalmadı allaha emanet olun herkezin ramazan bayramını şimdiden kutlarım

hayat güzel hemen ölmeye düşünmeyin siz şimdi dışarı çıkıp 1 saat yürüyüş yapın oksijen alın .
    ve kötü arkadaşlardan uzak durun onların adını bile anmayı

sizi sizden çok seven olmaz. unutmayın. kendınızı düşünün bir saat yürüyüş yenı bir arkadaş edinin.

Yorum

keşke okadar kolay olsaydı arkadaşım kanımda dolaşan bı pislik çıkmıyo çaresiz kaldım konuşucam kıse yok derdimi kımseye anlatamıyorum yardım isteyemıyorum hergun ölmektense bir kez bitiricem bu işi

Yorum

yalnız, sevgili kardeşim... önce sakin olmalısın... acele ile hareket etme... bak, hala nefes alıyorsan, hala etrafını görebiliyorsan, o zaman mutlaka bi ümit var demektir.. bu kadar karamsar ve ümitsiz olma... hangi durumda olursan ol, başına ne gelmiş olursa olsun, o söylediğin şey hiçbir zaman çare değildir... Teslim olmaktır hayata, yenilgiyi kabul etmektir... Bak 9 yaşında oğlum var diyorsun? Sen bırakıp gidersen o ne yapacak yapayalnız bu hayatta? kime tutunacak, kime baba diyecek, kime sığınacak? Hergün baba baba diye ağlayacak arkandan... "kazanan ben olucam" diyorsun.. hayır kazanan sen olmayacaksın... kaybeden olacaksın.. bak, bu zamana kadar hep kaybettim diyorsun, bu sefer de kaybetme... işte sana kazanmak için bi fırsat... sen bu kolay yolu seçerek yenilgiyi kabul etme, teslim olma hayata... Diren, ailen ve çocuğun için diren... Hayata teslim olma... ne durumda olursan ol, teslim olma.. bak, senin durumunda olan, belki senin durumundan daha kötü durumda olan çok sayıda insanlar senin gibi kolay yolu seçmedi, zor olan yolu seçti ve kazandı. sen de böyle yaparak kazanabilirsin... çok sayıda insan bu hayat mücadelesini kazanabiliyorsa, sen de kazanabilirsin... NE KADAR ZOR DURUMDA OLURSAN OL, yine de her zaman bir ümit vardır... HER ŞEYE RAĞMEN VARDIR... bütün bunları bir düşün, acele kararlar verme... sinirle hareket etme.. üzme aileni, çocuğunu, arkadaşlarını, çevreni... hadi bütün bunları bi düşün ve bana cevap yaz... tekrar konuşalım...
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

tabi söylemesi kolay o acıyı o çaresizligi ben yaşıyorum 4 senedir çaresizlik nedemektır kimse bilemez benım kadar ogluna ders çalıştıramamak gezememek daha neler gittigim kapılar karşılık beklemeden el uzatmadı neymiş ilk senı turkiyeye bi rezil edelim daha sonra ite kaka senı hastaneye yatıralım ve bunun gibi daha neler çok çabaladım ama yok işte yol yok bitti çıkmaz bır sokaktasın çık hadı arkadaşım ben çıkamadım

Yorum

çok haklısın arkadaşım... söylemesi kolay... ama, bizim yapabileceğimiz bu... sen böyle bi forum açınca, biz de düşündüklerimizi yazıyoruz... "sana bi nebze faydamız olabilirmi acaba?" nın derdindeyiz... çocuğun için çok çaba göstermişindir, buna inanıyoruz.. tıpkı çoğu babanın çaba gösterdiği gibi... ama, ders çalıştıramadım diye bunu çok büyütmemeli ve büyük bi sorun haline getirmemelisin... okumak, istek işidir, zorla olmaz, bazı çocuklar çok güzel okur, bazıları da okumaz, okumasa, liseyi, üniversiteyi bitirmese de o senin biricik çocuğun... Allah, başka keder vermesin... Çocuklar ders çalışmadığı zaman, okumadığı zaman anne-babanın yapacağı çok şey yoktur.. kendilerini de paralasalar, fayda etmez.. ama böyle olmadı diye, bunu "çıkmaz sokak" olarak nitelemen doğru olmaz... okumasa da iyi bi evlat olarak yetişir, bi işe girer çalışır, yeter ki, ruh ve beden sağlığı yerinde olsun... gittiğin kapılar yüzüne kapanmış olsa bile, yaşadığın müddetçe birgün mutlaka sana da el uzatacak bir kapı veya el uzatacak insanlar çıkacaktır karşına... bu konuda elinden gelen gayreti göstermeye devam etmelisin... birgün bir yerlerden bir el uzanacaktır mutlaka...
            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

cocuğun için mücadeleye devam et. pes etme öyle 4 değil bin yıl olsa 9 yaşında oğlum var diyorsan savaşmaya devam etmelisin, en son gün en son saniyeye kadar. hastalığın ne bilmiyorum ama inş. bir çaresi bulunur ve kurtulursun ama ne olursa olsun sen kendini bir kenara bırakarak cocugun için savaşmalısın. kendini öldürerek ona ömrünün sonuna kadar unutamyacağı acı bir hatıra bırakma. yoksa o da ilk cıkmazda senin gibi yapmayı düşünür, onu düşünerek yaşamaya devam et, hemde onu cok mutlu ederek devam et.
              Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

kanına bulaşan pislikten devamlı bahsetmişsin nedir bu pislik? uyuşturucufalan mı? neden sana insanlar ya da oğlun tuhaf tuhaf bakıyor.. üstün körü anlatmışsın detayları anlatırsan sana o zaman belki yardımcı olabiliriz ama anlatmazsan kararlarına saygı duyarım ama Allah affetmez...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                  kanına bulaşan pislikten devamlı bahsetmişsin nedir bu pislik? uyuşturucufalan mı? neden sana insanlar ya da oğlun tuhaf tuhaf bakıyor.. üstün körü anlatmışsın detayları anlatırsan sana o zaman belki yardımcı olabiliriz ama anlatmazsan kararlarına saygı duyarım ama Allah affetmez...
                  lagrima, ben de önünden geldim, anlatması için ama çok açıklama yapmadı... daha detaylı anlatsaydı daha çok yardımcı olabilirdik...
                  Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

en iyi inthar yöntemi asmak

Yorum

İşleniyor...
                    X