çok temiz bir hayatım vardı taki o kişi karlıma çıkana kadar o zamanlar işsizdim çaresizlik benı pislin içine çekti maf etı bitirdi oysakı otobus şöförüydum insanların hayatı bana baglıydı şimdi ise yanımda durmaya korkuyolar neden ben pislik oldum kanımda dolaşan bu dunya pisligi çıkmıyo çıkartamıyorum kımse elini uzatmıyo hergun ölmektense bir kez ölücem ve hayatıma son verıcem çevremın o gözle bakmasına dayanamıyorum artık napıcam çaresizlik çok kötü helede arkadaşını seçemiyosan 9 yaşında oglum bile neyse derinlere girmeyelim bir gün ölü bulunursam tek suçlu bu hayattır bu hayata öyle bir ceza verınki sevginin iyiligin dostulun oldugu bir ceza verın verinki benım gibi kimse olmsın hayattan beklentisi olsun yaşama hevesi olsun ama sakın sakın kanınıza bu yalan hayatın girmesine asla izin vermeyın neyseu ben çok konuştum galiba bu son yazılarım zaten o yuzden cenem düştü elvede yalan dunya elvede hayat sanada elveda kanımdakı pislik bak nasıl bırakıyorum senı senı topraga nasıl sokucam ama kazanan ben olucam:RpS_sad:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ölmek istiyorum
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: yanlizz View Postçok temiz bir hayatım vardı taki o kişi karlıma çıkana kadar o zamanlar işsizdim çaresizlik benı pislin içine çekti maf etı bitirdi oysakı otobus şöförüydum insanların hayatı bana baglıydı şimdi ise yanımda durmaya korkuyolar neden ben pislik oldum kanımda dolaşan bu dunya pisligi çıkmıyo çıkartamıyorum kımse elini uzatmıyo hergun ölmektense bir kez ölücem ve hayatıma son verıcem çevremın o gözle bakmasına dayanamıyorum artık napıcam çaresizlik çok kötü helede arkadaşını seçemiyosan 9 yaşında oglum bile neyse derinlere girmeyelim bir gün ölü bulunursam tek suçlu bu hayattır bu hayata öyle bir ceza verınki sevginin iyiligin dostulun oldugu bir ceza verın verinki benım gibi kimse olmsın hayattan beklentisi olsun yaşama hevesi olsun ama sakın sakın kanınıza bu yalan hayatın girmesine asla izin vermeyın neyseu ben çok konuştum galiba bu son yazılarım zaten o yuzden cenem düştü elvede yalan dunya elvede hayat sanada elveda kanımdakı pislik bak nasıl bırakıyorum senı senı topraga nasıl sokucam ama kazanan ben olucam:RpS_sad:
Yorum
-
herkes ölmek istiyor ama neden zamanı gelmeden kendini öldürmek isteyesin ki. eninde sonunda ölmeyecekmiyiz. boş ve en ufak zamanın bile tadını cıkar.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
Yorum