Duyuru

Collapse
No announcement yet.

herkes çok mutlu bizim halimize bakın

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• herkes çok mutlu bizim halimize bakın

millet rahat mutlu eğleniyo bizde hastalıktan yiyelim kendimizi

aslında en rahat görünenlerin bile perde arkasında vardır birşeyleri,tabi bu bana öyle geliyor olabilir ama çevremde bunun örneklerini çok gördüm..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kriminalist95 View Post
      aslında en rahat görünenlerin bile perde arkasında vardır birşeyleri,tabi bu bana öyle geliyor olabilir ama çevremde bunun örneklerini çok gördüm..
      bu onların hayatını etkilemiyo ama benim etkiliyo arada fark var

Yorum

bak orada haklısın işte
        maalesef çok etkileniyoruz ama kader diyip geçmeliyiz sanki..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
          Evet ya hava süper herkes bir yerlerde yüzemedim bile bu sene
          ne yüzmesi ya mutlu olsam başka bişey istemem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hale46
            Evet ya hava süper herkes bir yerlerde yüzemedim bile bu sene
            bende yuzmuedim ama ilk fırsatta yüzecegim

Yorum

ben de 2-3 kere felan yüzdüm sadece,babam o kadar tatile gidelim dedi inat ettim gitmedim iyi de yaptım

Yorum

Boşverşn başkalarının mutluluğundan bize ne. biz olmadıktan sonra dünya gülmekten yakınsa bana ne...
                Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
                  Boşverşn başkalarının mutluluğundan bize ne. biz olmadıktan sonra dünya gülmekten yakınsa bana ne...
                  sinir oluyorum onların mutluluğuna ben ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lavender View Post
                    sinir oluyorum onların mutluluğuna ben ya
                    boşver başkalarını sen mutlu olmaya çalış, bana ne başkasının mutluluğundan.
                    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

boşver başkalarını sen mutlu olmaya çalış, bana ne başkasının mutluluğundan.
                      bana kazık atanlar mutlıu ondan sinir oluyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: stress
                        merak etme tek kazık yiyen sen değilsin , Hepimiz nelerle karşılaştık
                        ne oldu sana?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lavender View Post
                          bana kazık atanlar mutlıu ondan sinir oluyorum
                          Onlar hep kazık atacak, çünkü aciz ufak beş para etmez kişiliklerini başkalarının mutsuzluğu üzerine kuruyorlar. o beş para etmez aciz kişliksizler için ne üzülmeye ne de sinir olmaya değer. o kadar küçük kişilikleri ile ancak başkasını mutsuz ederek yaşadıkları için kendilerini bişey sanar bu insan bile debilmeyecek yaratıklar.

Yorum

Kazık atanlar yalan söyleyenler hep olacak. biz onlar için mi üzüleceğiz. o beş para etmez kişilikleri ile başkalarının dünyalarını yıkarlarken, birilerine zarar verirken mutlu oldular diyemi üzüleceksin sinir olacaksın.

Yorum

Kazık atanlar yalan söyleyenler hep olacak. biz onlar için mi üzüleceğiz. o beş para etmez kişilikleri ile başkalarının dünyalarını yıkarlarken, birilerine zarar verirken mutlu oldular diyemi üzüleceksin sinir olacaksın.
                              haksızlığa karşı gelemiyorum

Yorum

İşleniyor...
                              X