20 dak. öncesine kadar bende cok mutluydum gülüyordum ama yine aynı sey işte beş dakika bile olsa gülmeme izin yok mutlu olmama izin yok. sinirlerim yine tepeme cıktı. birilerini bir kaşık suda boğmak istiyorum, ölsünler istiyorum.....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
herkes çok mutlu bizim halimize bakın
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: lavender View Posthaksızlığa karşı gelemiyorumSen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
ooff ya insanlar niye laf anlamaz ya cok basit seyleri bile anlamıyorlar, ne kadar sinir bozucu yaaa. sürekli birilerine bişey anlatmak deli ediyor beni.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defnee View PostSizde birşeyler anlatmayın siz üzüleceğinize başkaları üzülsün
kendinizi üzmeyiSen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defnee View Postişler herzanan yoluna girer sabır istiyor biraz. Sinirlenmeyin.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: x1980 View Postişler değilde insanların yola ne zaman gireceğini anlasam cok mutlu olucam. ufacık seyleri bile saatlerce anlatmak zorunda kalmak cok kötü ya. resmen 1+1=2 diyorsun ve anlamıyorlar.
anlamazlar abicim anlamazlar hiçbirşeyden anlamazlar,hadi gerizekalılık bir yere kadar idare edilir de hadsizlik çok daha kötü birşey,Allah yardımcımız olsun takmamaya bakacağız napalım :S
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defnee View Postben insanları tanıdıkça hayvanları doğayı dağa çok seviyorum.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: defnee View Postbenım bir köpeğim var tüm dertlerimi onunla paylaşırım beni hep dinler . onunla streslerimi atıyorum.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
Yorum