Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ayakta uyuyorum,dikkatimi veremiyorum , saçma düşünceler.. Ne olacak bu halim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ayakta uyuyorum,dikkatimi veremiyorum , saçma düşünceler.. Ne olacak bu halim

Merhaba yaşım 16 anksiyete bozukluğu ve dikkat dağınıklığı,depresyon tanıları var ama gene de insanlar beni espiritüel,sevecen bir insan biliyor ki öyleyim fakat içimde ne kaygılar ne sorunlar var bi bilseniz ergenlik olsa keşke ..

neyse asıl problemimi başlıkta yazdım.
    stajım için 7 mayısta bi işe başladım.garson sayılırım. 4 ay falangeçti. şimdi o geçen 4 ayın en az 3.5 ayı sersem ve ayakta uyurmuşcasına geşti. Yani hayattan bezmiş,yere yatıp uyuyacak gibiydim . İşimden tiksinmiyorum öyle bi düşünceye kapılmayın ve uykumda düzendeydi. Yani zaten dikkatimi veremiyorum hem şu an bu olayın konfüzyona gidecek olmasından bile kaygılanıyorum. Yani insanlar pırıl pırıl hadi onu geç bildiğin CANLI dikkatini vermeseler,işini sevmeseler gibi ayakta uyuyacak halleri yok.

Şimdi ben şundan kaynaklandığını düşünüyorum haplardan
    7 mayıs 7 haziran arası TOFRANİL diye dikkat eksikliği için hap kullandım yan etkisi sersem ve uykulu olmaydı.

Sonra bayağı bi süre geçti anti depresan prozac cipralex var mg yükseltmedim aldığım gibi 20 mg cip de 10 mg falan zaten o haplar beni ölü gibi yapıyodu çok şükür şimdi prozaca alıştım yan etkisi hiç yok sayılır ama arkadaş hala ölü gibi sayılırım ya. Noluyo anasını satim hem dikkatimi hiç veremiyorum hem saçma sapan düşünceler (obsesyonlar) aklıma giriyo çıkamıyor bunun üstüne de bir de o sersem halim eklenince beziyorum,tiksiniyorum hayattan. Şimdiden teşekkürler lütfen yardımcı olun sabrediyorum sabrediyorum mücadele veriyorum şu anti depresanların etkisini göstermesini, ergenlik bunalımları varsa da bitmesini bekliyorum..

ilaçtan ziyade, psikolog ve terapiyle tedavi olmayı denediniz mi ?

Yorum

obsesyonu bırakın full uykudan yeni kalkmış gibi hatta ruh gibiyim . nedir bunun sebebi anlamıyorum nedir ?

Yorum

@meva

bu sorundan dolayı asla gitmedim.Sadece haplardan dolayı olduğunu bir süre sonra geçecek sandım ama yok. Hep bi bitkinim yorgunum,uyanasım yok zaten bunlardan sonra hayattan tiksinmeye başladım iyice.

Yorum

ilaç kullanmaya devam ediyorsan, ilaçların sersemletici etkisi de olabilir. zamaniçinde geçebilir bu yan etkiler.
          dr la da konuşun, belki değişiklik yapar dozajlarda..

kolay değil bu yaşlarda,hemde okul -eğitim zamanlarında..
          geçiçi şeyler olduğunu ve iyi hale geleceğini düşün..olumsuzluklara kendini vermemeye çalış mümkün olduğunca..
          psikolojik hastalıklarla başetmek,bedensel olanlardan daha zordur.
          geçmiş olsun.

Yorum

özellikle sabahları spor yapmayı denedin mi??? tavsiye ederim.

Yorum

çok teşekkür ederim .. dozajda nasıl bi değişiklik yapar bilemem ama azaltacağını sanmıyorum çünkü bu 20 mg bile hafif geliyo bana aslında hala ağlıyorum hala ağlıyorum. sadece sabrediyorum ve mücadele veriyorum.. yarın tekrar bi psikiyatriye gideyim.

Yorum

sabah sporumu yok vala mesai hep 9 da ondan erken kalkamıyorum ne kadar erken yatsamda. yani uyuma düzeni var ama kalkamıyorum hem kalkmak istemiyorum hayattan bezmişim çünkü hem iş yoğun sabah sporunu bilemiyorum.

Yorum

ağlıycak bişey yok..ağlama ,üzme kendini..
                  zaman içinde geçer hepsi..
                  ama psikologla konuşmayı dene..daha faydalı olur..

Yorum

anlıyorum.. keşke uyandığınızda en az bi kaç hareket yapabilseniz.. bu size briaz enerji vericektir. çok üzmeyin kendinizi umarım herşey düzelir.

Yorum

ha birde şu var. valla denemediğim yol kalmıyor,gerektiği yerde kafein içerikli cola içiyorum proteinli enerji veren yemeğimi yiyip geliyorum güne iyi başlıyorum hattagüzel gidiyo fakat sonra yavaş yavaş sersemleşmee.. 2.5 hafta hapsız yaşamıştım o zaman da naptığımı hatırlamıyorum ne bilim ya olay kimde görecez artık.

Yorum

hapları birden kendi kafana göre kesme..daha kötüsü olur ..
                        psikologla konuşsan,sana bir yol gösterecektir..dışardan yardım almak en iyisi

Yorum

İşleniyor...
                        X