Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Buluşma Organizasyonu

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

çok güzel düşünmüşsünde bu forumda kimse düzenleyemedi .defalarca başlıklar acıldı ama kapandı çünkü sonuca ulaşılamadı. istanbuldakiler bir ara denedi görüştüler ama geri kalan iller bunu başaramadı.. ama süper bir fikir umarım bulursun bursalı arkadaşlar..
    hı komplo teorileri çok üreten olur ama takılma o zaman da olmuştu.. her kafadan ayrı bir ses cıkmıştı

Yorum

cafede gazoza ilaç atıp, çevrede ki insanlara hastaneye götürcem yardım edin deyip, eve götürüp, böbreklerini söküp, organ mafyasına cüzi bir fiyata satıp... :42:
      Buluşmayın, böbreklerinize sahip çıkın.

...Kendini boşuna harcamış olur insan
      Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

Spatyom adında bir parapsikoloji sitesinde ankara da defalarca buluşmalar oldu böbreğim ve organlarım yerinde . Bir kafa ve ya alışveriş merkezinde buluşabilirsiniz bir sorun olacağını sanmıyorum
        Değiştim ve zamanla arttı korkular.
        Her yolumda engeller.
        Sanmıyorum olucağını ama bir kere denemek yeter...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
          çok güzel düşünmüşsünde bu forumda kimse düzenleyemedi .defalarca başlıklar acıldı ama kapandı çünkü sonuca ulaşılamadı. istanbuldakiler bir ara denedi görüştüler ama geri kalan iller bunu başaramadı.. ama süper bir fikir umarım bulursun bursalı arkadaşlar..
          hı komplo teorileri çok üreten olur ama takılma o zaman da olmuştu.. her kafadan ayrı bir ses cıkmıştı
          Yorumun için teşekkürler "lgarima"...
          Aslında buluşma düzenlemek asıl mesle değil ne kadar faydalı olduğu bence, az olur öz olur ama güzel olur. Belki diğer buluşmalardan farklı olur kim bilir. Bursada olmamış olmasıda güzel, ilki gerçekleştirmiş oluruz tabiki nasipse.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tükenmez View Post
            cafede gazoza ilaç atıp, çevrede ki insanlara hastaneye götürcem yardım edin deyip, eve götürüp, böbreklerini söküp, organ mafyasına cüzi bir fiyata satıp... :42:
            Buluşmayın, böbreklerinize sahip çıkın.
            süper ya kompo teorisi değil, komplo arşivi gibisin "tükenmez"

Yorum

ben 3-4 bayanla bulustum netten hiç bir sıkıntı olmadı...

benım de özel bır meslek kurulusuna aıt sıtem var ıstanbulda bulusma yaptık 5 kişi herkesin böbregıde yerındeydı hala dahada göruşuruz...tercih sizin sahsen ben buluşurum...

Yorum

nasip bursalı bildiğim kadar ile yok bu forumda genel ankara istanbul adana falan var umarım bursalı bulursun..
                yazarken dikkatimi çekti büyükşehirlerde var sanırım en cok sorunlu insan

Orjinal yazı sahibi: ideal*hayat View Post
                Yorumun için teşekkürler "lgarima"...
                Aslında buluşma düzenlemek asıl mesle değil ne kadar faydalı olduğu bence, az olur öz olur ama güzel olur. Belki diğer buluşmalardan farklı olur kim bilir. Bursada olmamış olmasıda güzel, ilki gerçekleştirmiş oluruz tabiki nasipse.

Yorum

bende çok görüştüm netten insanlarla bu forumda bile görüştüğüm kişiler var ama hala tüm organlarım sapasaglam yerlerindeler

Yorum

Ben bu forumdan birisiyle tanışmıştım. O zaman ki üye rumuzum da bu değildi. Kim olduğumu ve bulıştuğum bayanın da kim olduğunu söylemiycem
                    Ama şunu söyleyebilirim ki, güzel bir buluşmaydı...

Yorum

ortaya attın lafı herkes merak etcek şimdi ben ettim bile.. ama banane değil mi

Orjinal yazı sahibi: Adı.Mutsuzluk View Post
                      Ben bu forumdan birisiyle tanışmıştım. O zaman ki üye rumuzum da bu değildi. Kim olduğumu ve bulıştuğum bayanın da kim olduğunu söylemiycem
                      Ama şunu söyleyebilirim ki, güzel bir buluşmaydı...

Yorum

İşleniyor...
                      X